ja ne provaljujem nista.....glup sam danas...pao neki sneg "kao"
ma.......do qrca.....zenke mi i dalje nema i sada sam vec poceo da cunjam po komsiluku.....da se ogrebem za snosaj.... :butthead:
.....tu mi bivsa,na spratu i dalje,dosla joj sestra rodjena...dobra..nema sta...bolja nego ova moja....ova moja se ugojila...malo..necu da serem & preterujem~nije strasno,3-4kg.....mada kada se setim guze...falilo je to onda...
I ne vidjamo se nesto cesto...ona je pandur i dalje(pogranicna)....pa ide na 5h na posao...nema sanse da se sretnemo....a 12h smena....pa 24h spava...jbte,kako sam ja to izdrzavao.....no...volela je da me siluje..pa mozda zato...fuck'et 2.5god zajedno....zivimo na istom spratu a jedva da kazemo :"Zdravo" sada/Fuuck'et.
Eto.....ja malo spavao...i dalje mi se tuca...moja jebena zavisnost..me jebe zesce....masturbaciju sam nekako prerastao...po nekada,kada bas.....ono...puca glava...pomogne nekada u nesanici ali nije to to....hocu mekanu guzicu....i bradavicu....
Pozdravljam ekipu.
~ja istreso moja govna....za danas.....mada,mozda se jos vratim...Buhahahhahahahah.
P.S.upoznao sam jednu malu preko neta(18god)....tovarim je da se vidimo....stoka....moram....(nadam se da me nece zenski deo zamrzeti zbog ove moje iskrenosti i celavog jezika)