Opet jutarnja kafa sa Omćom i drugovima!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
Ramona

Post by Ramona »

Švedski stol, švedski stol: vic vic vic - sitila se ja - došli Mujo i Haso na neki prijem, i sija Mujo za švedski stol - kaže Haso - Mujo bolan, pa šta to radiš, sjeo si za švedski stol - kaže Mujo - Ma nema veze bolan, kad dođu Šveđani, dignuću se ja ...
Fanatik

Post by Fanatik »

Pa moj STYX, igrali smo dobro po meni, oni su malo bolji bili ali znas sta mi imamo najmlađu ekipu. Mi smo poveli a oni su izjednacili.Ali znas sta moj Babo je PITAR a Saša ( moj brat) i ja za Želju a stari i sestra za Sarajevo.Ejjjjj to je rat u kuci ,ratttt.Ne volim ih, mada imam vise raje mojih drugova koji navijaju sa Sarajevo ali ja ipak volim mog ĆŽelju sta ces.Dobro smo igrali i zabili smo gol, ali oni se udaraju, tuku, guraju .Cim gube to je frka, tacno im se vidi da im je krivoooooo. Hhehheh ali sta ces
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
styx

Post by styx »

I moj stari je pitar, imao on neku zastavu sarajeva, ja je nadjem i zapalim je. Da vidis, kad sam ga obavijestio o mom podvigu, kako urlice, htio me izbaciti iz kuce.
Ramona

Post by Ramona »

Eto - kaže meni moj braco Omar da ja ne čitam pomno poruke - a jebate - nije to stari - nego ne kužim ti ja što je to PITAR - znaš ti što je nama pitar - pitar ti je srićo ono za cviće - pitar od cvića, ili pitar za cviće, ili pitar sa cvićem - ona keramička posuda di uzgajaš đirane i ciklame i te pizdarije - flora i fauna, bez faune :-D
styx

Post by styx »

Pitar ti je onaj sto na utakmici jede pitu. Imaju i kospicari...
Fanatik

Post by Fanatik »

ARCHY sunce moje drago kako si bona bolesna.Nemoj mi biti bolesna, popij caj vruci i to sa medom.Hheheheh STYX- jesil cuo Ramonu sta je njima pitar jajjajaja, ej moj stari dođe kuci kad mene nema, i onda uzme moj šal i baci ga u wc šolju i ode, a onda ja dođem i vidim i popizdim ehhh.Onda ja fino uzmem 5-6 jaja i po njegovom autu hahhahhaha.Jaooooo moj STYX koje su to galame, vrijeđanja, vriske,dreke hahhahahha.Ma hajde ,a ARCHY SARAJEVO je mali ,smiješni klub ,koji je nastao od ŽELJE.Eto ako niste znali, uzmite knjigu i procitajte od cega i kako je nastao FK.SARAJEVO.
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
styx

Post by styx »

Kada su igrali sa Besiktasom nerijeseno, novine su bile prepune naslova tipa:"Div je na koljenima". A onda dodje Besiktas na Kosevo i zabije 5 komada s pola snage.Hehehehehe...
Ramona

Post by Ramona »

Evo Mirzas će vam reći što je kod nas pitar - jel tako stari da je pitar za cviće - a pazi, njima je pitar onaj koji iide pite na utakmici - zar ima i toga? Ahahahah!!! A smija ljudi ... ala su nam šareni ovi naši jezici, ma to je divota
styx

Post by styx »

Pogledajte sta nas je na forumu, najezda narkica, pazite se zene sa torbicama ide skupina olosa...
zvrky

Post by zvrky »

e pa sve vas pozdravljam ljudi,Omare evo tebe posebno da naglasim,Ramonu,moju Pepu koja takođe nije mogla da dođe na forum,Katu,Maju(m4j4),mmmmmmm ida ne nabrajam sad sve žive i ne žive...Nervirala sam se opasno evo Omar zna nisam mogla da se zakačin ovde ma nema šanse,a svuda sam mogla na bilo koji drugi forum,sajt bilo šta samo ovde neće,sve zbog ptt-a,jebo ih pas... Ijaoooo zaboravila sam Lunu,Luna izvini molim te,i erineju i dragu mi darkangel :!:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Locked