depresija poslje heroina

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

dopeFree

depresija poslje heroina

Post by dopeFree »

Pozdrav svima! Novi sam na forumu pa da iznesem svoje probleme :-)
Necu previse u detalje jer svi sa ovim problemom su prosli manje vise slican put. Ono kaj mene brine je kako ponovo stati na noge. Uspjesno se nosim sa apstinencijom, jos uvjek sam na terapiji (smanjio na 6mg subutexa i povremeno helex 0,5) ali pao sam u neko totalno depresivno stanje da se jednostavno nemogu pokrenuti, izgubio sam na kilazi (apetit 0), nemam volje za nista. Nezaposlen sam, zivim starcima na grbaci iako sam u vrjeme drogiranja stalno radio i bio financijski stabilan (pod financijski stabilan mislim da sam uvjek imao za dop i samo za dop)

Ponekad kad malo razmisljam imam filing da sam bolje funkcionirao urokan nego sada. Jednostavno nemam dovoljno snage da se pokrenem, a znam da mi je to jedini spas. Izgubio sam masu dobrih prijatelja, curu... masu para (koji su totalno nebitni u cjeloj prici) i ono najvaznije samopouzdanje.

Zivio sam vrlo brzo, imao sam dinamican posao, "prijatelje".... i sada kad svega toga vise nema, totalno sam izgubljen. Znam da se samo trebam pokrenuti i skupiti snage za novi pocetak ali fizicki i psihicki sam previse iscrpljen, osjecam se jadno.....
Mjesto gdje odbacujem svoje unutarnje demone:
www.detoxonline.bloger.hr
Pawa

Re: depresija poslje heroina

Post by Pawa »

Pozdrav i tebi... Inače mišljenja sam da se depresija, osećaj beskorisnosti, gubitak samopouzdanja, apetita i sl., ne moraju uvek i nužno vezivati za posledice konzumiranja narkotika ili period apstinencije. Ako ti je za utehu, isti simptomi se javljaju i kod ljudi koji su oduvek čisti, a nemaju posao ili rešeno stambeno pitanje. To su problemi egzistencijalne prirode koji nikoga od nas ne ostavljaju ravnodušnim. Verujem da bi ti bilo bar malo lakše kada bi radio nešto, ali opet sam najbolje znaš u kojoj si fazi lečenja i da li je to preporučljivo i izvodljivo.
YugoS

Post by YugoS »

Depresija od graha i kupusa.

Pozdrav Al.

Ja sam se tako osjecao u periodima apstinencije,ali bez suba ili drugih postapalica.
Stanje je pravo zajebano,vjerujem.Imas mozda dvije varijante.Kad si vec u depri onda budi do kraja i izbacuj sub ili povecaj sub za jedan miligram.
O ovom drugom vidi sa doktorom,ali na tebi je sta ces odluciti.

:smt105
narkoman sam al' najlepsi.
chloe_clo

Post by chloe_clo »

e pa druze tako ti je!da se ne zavaravas ,nece ni bit bolje.
tako nam itreba..moramo se malo patit za stvari koje smo radili.DRAMAA..znam kako ti je definitvno.
osjecas li nekakvu prazninu..daleko od depresije,mnogo gore?valjda je to cena za normalan zivot posle pakla.
i ja se cesto pitam..zasto bas meni sve mora na tezi nacin..
odgovor je jasan.MORA I TO JE TO..bez nekih posebnih objasnjena.
Savje:nadji nekoga(prijatelja).normalnog ne iz naseg svijeta.i probaj se ubacit u normalne probleme danasnjice.nadji nesto sto te nikad nije zanimalo
pa se zainteresuj.pomaze vjeruj..ja se druzim sa ljudima za koje nikad nisam verovao da cemo proc istim trotoarem..i pomaze definitvno..
tipkaj....pozz
Nikajlo

Post by Nikajlo »

dobro došao, kako na forum tako i na post dopačku depru, jbga!

moje mišljenje je da vremenom ipak postaje LAKŠE, ako ne i bolje..
kao što ti je i Modesty (čini mi se da je ona) napisala, bar se ufuraš u trip problema iz normalnog života.. doći će sve na svoje... treba vremena...

kuckaj obavezno.. tastatura trpi sve (mi pogotovo!!) a pomaže, veruj!

peace!
Nikajlo

Post by Nikajlo »

ispravka,

nije Modesty nego PAWA...

imaju mi slične avatare a ja ljude ovde najviše razlikujem iliti (ne)pamtim po njima.

izvinjenje svima!
dopeFree

Post by dopeFree »

hvala svima... tolko toga me drzi u depri, znam u cemu je problem i znam ce mi biti bolje tek kada se pokrenem. rekreacija, posao... osjecam se ko neka baba, nista mi se neda i za nista nemam volje. ubija me ta bespomocnost koju osjecam, toliko me grize da sam vec nekoliko puta razmisljao o suicidu (iako znam da to nikad nebi napravio). Ali neka, kak je chloe reko, tak mi i treba.
Mjesto gdje odbacujem svoje unutarnje demone:
www.detoxonline.bloger.hr
chloe_clo

Post by chloe_clo »

cloe zna naj bolje...heheh
darla

Post by darla »

ali bit ce bolje, vjeruj mi..i ja sam se tako osjecala jedno vrijeme kao i mnogi drugi..i mislila sam da depresija nikad nece proci..ali bas to sto si napisao, rekreacija, posao..moras se natjerati nesto raditi sto ce te zaokupiti da ne mislis tako crno..ne znam koliko apstiniras, al evo meni je i nakon nekoliko mjeseci jos uvijek tesko, ali ipak svaki dan sve bolje i bolje, napokon vidim izlaz iz svog stanja..pomagalo mi je i pisanje po forumu, pa kuckaj ako ti se da..
YugoS

Post by YugoS »

Ne samo da mi znamo sta bi Al Pacinu bilo naj bolje da pokusa izaci iz bedaka,nego to i sam on zna,pa jel' ?!
Bavi se sportom,crtaj,pisi,rezbari,studiraj,ganjaj ribe,pocni sakupljati markice,neki hobi mozda....str8 ekipa,novi i kvalitetni kontakti koji mogu izroditi kvalitetnu ljubav ili pak dobar posao.

Sve ovo gore navedeno je jedan prijateljski savjet kako da ti zivot bude bolji,sadrzajniji,kvalitetniji u svakom pogledu.

Samo ima jedan mali problemcic.Sve to prvo treba da covjeka zainteresuje i da ima volju,neku pogonsku energiju koja ce ga ispaliti u akciju.
narkoman sam al' najlepsi.
Post Reply