Necu previse u detalje jer svi sa ovim problemom su prosli manje vise slican put. Ono kaj mene brine je kako ponovo stati na noge. Uspjesno se nosim sa apstinencijom, jos uvjek sam na terapiji (smanjio na 6mg subutexa i povremeno helex 0,5) ali pao sam u neko totalno depresivno stanje da se jednostavno nemogu pokrenuti, izgubio sam na kilazi (apetit 0), nemam volje za nista. Nezaposlen sam, zivim starcima na grbaci iako sam u vrjeme drogiranja stalno radio i bio financijski stabilan (pod financijski stabilan mislim da sam uvjek imao za dop i samo za dop)
Ponekad kad malo razmisljam imam filing da sam bolje funkcionirao urokan nego sada. Jednostavno nemam dovoljno snage da se pokrenem, a znam da mi je to jedini spas. Izgubio sam masu dobrih prijatelja, curu... masu para (koji su totalno nebitni u cjeloj prici) i ono najvaznije samopouzdanje.
Zivio sam vrlo brzo, imao sam dinamican posao, "prijatelje".... i sada kad svega toga vise nema, totalno sam izgubljen. Znam da se samo trebam pokrenuti i skupiti snage za novi pocetak ali fizicki i psihicki sam previse iscrpljen, osjecam se jadno.....