Ej ćao i tebi, dobro saam hvala na pitanju. Bajramsko raspoloženje obilazim rođake, rodice,uglavnom kod svih vlada jedno pozitivno raspoloženje što mi veoma prija pogotovo jer sam druga osoba u svojoj sredini, kao svi me znaju, a ja nikoga, kao da nikada nisam ovde živjela. znaš šta ti želim reći.po prvi put u životu ovoliko dugo ono baš, baš čista, pa se upoznajem prvo sa roditeljima, sa bratom pa ostalim, ali ukratko sve u svemu ponosna sam na sebe i radujem se svakom novom jutru. Vrijedilo je.
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
PROČITAJ ME wrote:Ej ćao i tebi, dobro saam hvala na pitanju. Bajramsko raspoloženje obilazim rođake, rodice,uglavnom kod svih vlada jedno pozitivno raspoloženje što mi veoma prija pogotovo jer sam druga osoba u svojoj sredini, kao svi me znaju, a ja nikoga, kao da nikada nisam ovde živjela. znaš šta ti želim reći.po prvi put u životu ovoliko dugo ono baš, baš čista, pa se upoznajem prvo sa roditeljima, sa bratom pa ostalim, ali ukratko sve u svemu ponosna sam na sebe i radujem se svakom novom jutru. Vrijedilo je.
Jako mi je drago da to cujem.Znam o cemu mi pricas,ja sam se osecao kao burek u svemiru.Resocijalizacija ti je drugi korak,iskoristi je pametno.Ne dozvoli da te povede misao koja dolazi od tebe a to je da mozes sve sama kao sto se meni desilo.Pozdravljam te i cuvaj se.
Da baš pravo veliš, a dobra stvar je što moji prave vikendicu na jednom prelijepom mjestu, udaljenom od kuće 22 kilometra, tako da sam stalno na vikendici ma milina a nema niti jedne jedine kuće u blizini samo ispod jedna cesta za neka okolna sela. i radim sa takvim merakom sa tatom i majstorima na svojoj vikendici, po prvi put doživljavam pravilno stvari i osjećam, mada pomalo zbunjena ali tako treba biti. Navikavam se. Ali kako je dobro navikavati se na dobre stvari i normalan se smijati. i tako uglavnom radno slično retu hahahah.. pozdrav
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.