BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN !!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

PsyTechGirl

Re: BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN !!

Post by PsyTechGirl »

AnAna_mo wrote:
PsyTechGirl wrote:
sanela wrote:BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!!!

E, a šta znači ovo, jel postoji neko ko bi mogao da prevede ??
Hehehe, to ti znači isto što i Čestit i blagoslovljen Božić :wink:

Aha.. Taj rad..
Hvala Ann :*

Aj dobro, onda i ja želim svima koji slave ČESTIT I SREĆAN BOŽIĆ !!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Boban

Post by Boban »

Zona Sumraka wrote:kasnim po obicaju...svima koji slave zelim sretan bajram!

heheh i ja izgleda da nam je to profesionalna deformacija :D Pridruzujem se cestitkama.Secan bajram svim vernicima.
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN i da nam dragi Allah da sabura u životu, pridružujem se čestitkama, i primam ih, hvala..
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
paramparcad

Post by paramparcad »

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!svima koji slave...
Boban

Post by Boban »

PROČITAJ ME wrote:BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN i da nam dragi Allah da sabura u životu, pridružujem se čestitkama, i primam ih, hvala..

opa, pa cao Jaco,kako si sta ima novo?(sorry mozda sam stavio previse zareza ,jos vezbam pravopis) :D
lela

Post by lela »

AnAna_mo wrote:
PsyTechGirl wrote:
sanela wrote:BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!!!
E, a šta znači ovo, jel postoji neko ko bi mogao da prevede ??
Hehehe, to ti znači isto što i Čestit i blagoslovljen Božić :wink:
kad se zavrsi ramazan, sledeca tri dana se slavi bajram, kao zavrsnica ramazana.
vudd

Post by vudd »

Jos kad bi neko objasnio zasto plavuse imaju zutu kosu...dje bi bio kraj.

BAJRAM SHERIF MUBAREK OLSUN!
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

Ej ćao i tebi, dobro saam hvala na pitanju. Bajramsko raspoloženje obilazim rođake, rodice,uglavnom kod svih vlada jedno pozitivno raspoloženje što mi veoma prija pogotovo jer sam druga osoba u svojoj sredini, kao svi me znaju, a ja nikoga, kao da nikada nisam ovde živjela. znaš šta ti želim reći.po prvi put u životu ovoliko dugo ono baš, baš čista, pa se upoznajem prvo sa roditeljima, sa bratom pa ostalim, ali ukratko sve u svemu ponosna sam na sebe i radujem se svakom novom jutru. Vrijedilo je. :lol:
Boban

Post by Boban »

PROČITAJ ME wrote:Ej ćao i tebi, dobro saam hvala na pitanju. Bajramsko raspoloženje obilazim rođake, rodice,uglavnom kod svih vlada jedno pozitivno raspoloženje što mi veoma prija pogotovo jer sam druga osoba u svojoj sredini, kao svi me znaju, a ja nikoga, kao da nikada nisam ovde živjela. znaš šta ti želim reći.po prvi put u životu ovoliko dugo ono baš, baš čista, pa se upoznajem prvo sa roditeljima, sa bratom pa ostalim, ali ukratko sve u svemu ponosna sam na sebe i radujem se svakom novom jutru. Vrijedilo je. :lol:

Jako mi je drago da to cujem.Znam o cemu mi pricas,ja sam se osecao kao burek u svemiru.Resocijalizacija ti je drugi korak,iskoristi je pametno.Ne dozvoli da te povede misao koja dolazi od tebe a to je da mozes sve sama kao sto se meni desilo.Pozdravljam te i cuvaj se.
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

Da baš pravo veliš, a dobra stvar je što moji prave vikendicu na jednom prelijepom mjestu, udaljenom od kuće 22 kilometra, tako da sam stalno na vikendici ma milina a nema niti jedne jedine kuće u blizini samo ispod jedna cesta za neka okolna sela. i radim sa takvim merakom sa tatom i majstorima na svojoj vikendici, po prvi put doživljavam pravilno stvari i osjećam, mada pomalo zbunjena ali tako treba biti. Navikavam se. Ali kako je dobro navikavati se na dobre stvari i normalan se smijati. i tako uglavnom radno slično retu hahahah.. pozdrav
Locked