Idiot

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

anfakabl

Re: Idiot

Post by anfakabl »

Wake up je jedna prejaka stvar. Na tom albumu me rastužuju momenti u kojima proviri nada da će biti bolje, jer znam kako je završio 8, 9 godina paklenih posle. Njegova mama svake godine na Layne Staley Tribute otpeva Wake up...brrr.
Retko slušam Mad Season i Alice in Chains u poslednje vreme, previše me dira.
Imala sam ritualnu pesmu za uzimanje dopčine. Početni taktovi Artificial Red me odmah podsete na šmrlju u ruci i ogledalce, ogledalce reci mi ko je najlepši na svetu. Žao mi što uništih pesmu.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OnbLJTNuc_I[/youtube]
all that I want is to play
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Vlado_M wrote:"Kad neke noci jedan putnik" ili "Kad jedne noci neki putnik"
"Ako jedne zimske noći neki putnik" , eno mi je na polici. Sjećam se da sam prvi put okretala knjigu da vidim jeli to cijeli naziv knjige, dali nešto možda fali?
Koji naslov, jebote!
Potpis.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lPLiGmDn_BI[/youtube]

Sad je prica mnogo kompletnija. Hvala za informacije i pp :)... Maynard i Layne. Nisam iznenadjen... Nedavno mi je jedna draga osoba rekla kako danas, kad je cista i sa bolnim narkomanskim iskustvom, drugacije dozivljava EKV. I dalje su to isti oni tekstovi, ali je izmedju redova lako prepoznati bol i beznadje, koji su joj ranije bili ili neprimjetni ili u drugom planu. E, ni ja to nisam provalio dok nisam lupio glavom o zid... Jebiga. A u Wake Up fakat ima optimizma. Kontam da je tip pjesmu radio u up fazi, dok se skidao. Ja npr. kad sam u euforiji, nista ne mogu pisati. Pisem jedino kad sam u depri. A tada sam fakat pun optimizma. Gospodin Po :).
AnAna_mo wrote:
Vlado_M wrote:"Kad neke noci jedan putnik" ili "Kad jedne noci neki putnik"
"Ako jedne zimske noći neki putnik" , eno mi je na polici. Sjećam se da sam prvi put okretala knjigu da vidim jeli to cijeli naziv knjige, dali nešto možda fali?
Koji naslov, jebote!
Fakat, tip je samo za naslov zasluzio Nobelovu. Hajde priznaj da ga nisi znala napamet, vec si morala virnuti do korica knjige :)... Ne znam za tebe, ali ja nisam prezivio duze od 10 stranica. Izgleda da nisam dovoljno moderan za postmodernu.
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Hehe, priznajem da se nisam odmah sjetila. Ja sam samo proletila pogledom kroz knjigu i odlučila da je neću čitati - eto. :)
Potpis.
anfakabl

Post by anfakabl »

Ma naslov je do jaja. Sledeći put ću u knjižnici uzeti tu knjigu, možda me Naci koji tamo radi počne posmatrati kao ljudsko biće. Deluje kao da je do jaja postmoderan.
Samantha

Post by Samantha »

sve hocu da vas pitam sto koristite ovo 'do jaja' intenzivno. narocito mlade dame. filozofirate 24/7, zvuce kao 'krkani' sa pivom u ruci...a sve neki umjetnici, foliranti i pametnjakovici ko fol ovdije.
Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
anfakabl

Post by anfakabl »

Samantha, hvala, stvarno nisam obratila pažnju, potrudiću se da budem bolja i finija mlada dama.
Boban

Post by Boban »

Vlado_M wrote:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TAslE0zjj64[/youtube]

Meni je takodje poslednjih dana ova pesma nesto u playlisti,cak sam je postavio kod sintetika na temi.Izvalio sam da je radjena u fazonu 70-tih po produkciji i zvucima instrumenata.Layne Stanley je stvarno bio dobar pevach,ali Crowleyevski nacin zivota je na zalost kao i mnoge druge umetnike doveo do takvog kraja.Pozdrav ekipi.
Samantha

Post by Samantha »

anfakabl wrote:Samantha, hvala, stvarno nisam obratila pažnju, potrudiću se da budem bolja i finija mlada dama.
evo nesto kontam ili me zaj... ili ti to stvarno.
Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
darla

Post by darla »

ako zeli bit fina mlada dama izbacit ce rijec na "j" iz vokabulara..vjerujem da te ne zaj...
jel tak anfakabl, nisi ti ironicna ;-) ?
Locked