Wake up je jedna prejaka stvar. Na tom albumu me rastužuju momenti u kojima proviri nada da će biti bolje, jer znam kako je završio 8, 9 godina paklenih posle. Njegova mama svake godine na Layne Staley Tribute otpeva Wake up...brrr.
Retko slušam Mad Season i Alice in Chains u poslednje vreme, previše me dira.
Imala sam ritualnu pesmu za uzimanje dopčine. Početni taktovi Artificial Red me odmah podsete na šmrlju u ruci i ogledalce, ogledalce reci mi ko je najlepši na svetu. Žao mi što uništih pesmu.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OnbLJTNuc_I[/youtube]
Idiot
Moderator: sanela
Re: Idiot
"Ako jedne zimske noći neki putnik" , eno mi je na polici. Sjećam se da sam prvi put okretala knjigu da vidim jeli to cijeli naziv knjige, dali nešto možda fali?Vlado_M wrote:"Kad neke noci jedan putnik" ili "Kad jedne noci neki putnik"
Koji naslov, jebote!
Potpis.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lPLiGmDn_BI[/youtube]
Sad je prica mnogo kompletnija. Hvala za informacije i pp
... Maynard i Layne. Nisam iznenadjen... Nedavno mi je jedna draga osoba rekla kako danas, kad je cista i sa bolnim narkomanskim iskustvom, drugacije dozivljava EKV. I dalje su to isti oni tekstovi, ali je izmedju redova lako prepoznati bol i beznadje, koji su joj ranije bili ili neprimjetni ili u drugom planu. E, ni ja to nisam provalio dok nisam lupio glavom o zid... Jebiga. A u Wake Up fakat ima optimizma. Kontam da je tip pjesmu radio u up fazi, dok se skidao. Ja npr. kad sam u euforiji, nista ne mogu pisati. Pisem jedino kad sam u depri. A tada sam fakat pun optimizma. Gospodin Po
.
... Ne znam za tebe, ali ja nisam prezivio duze od 10 stranica. Izgleda da nisam dovoljno moderan za postmodernu.
Sad je prica mnogo kompletnija. Hvala za informacije i pp

Fakat, tip je samo za naslov zasluzio Nobelovu. Hajde priznaj da ga nisi znala napamet, vec si morala virnuti do korica knjigeAnAna_mo wrote:"Ako jedne zimske noći neki putnik" , eno mi je na polici. Sjećam se da sam prvi put okretala knjigu da vidim jeli to cijeli naziv knjige, dali nešto možda fali?Vlado_M wrote:"Kad neke noci jedan putnik" ili "Kad jedne noci neki putnik"
Koji naslov, jebote!

sve hocu da vas pitam sto koristite ovo 'do jaja' intenzivno. narocito mlade dame. filozofirate 24/7, zvuce kao 'krkani' sa pivom u ruci...a sve neki umjetnici, foliranti i pametnjakovici ko fol ovdije.
Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
Meni je takodje poslednjih dana ova pesma nesto u playlisti,cak sam je postavio kod sintetika na temi.Izvalio sam da je radjena u fazonu 70-tih po produkciji i zvucima instrumenata.Layne Stanley je stvarno bio dobar pevach,ali Crowleyevski nacin zivota je na zalost kao i mnoge druge umetnike doveo do takvog kraja.Pozdrav ekipi.