GIA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

PsyTechGirl

Re: GIA

Post by PsyTechGirl »

Jebi ga, valjalo bi curi pomoći..
Sigurno da je u problemu pa bilo da je sve ovo istina ili samo polovično, nije dobro ......
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Boban

Post by Boban »

Ma sto se tice okice sad joj je termin i ima je ovde u Vojvodini.Groznica je propratna reakcija na okicu ako se ne skuva dobro i malajsko ludilo.Ali nije mi jasno zasto zeli da joj objasnimo sta je kriza ako je bila navucena pre 9 godina i kako je izdrzala 9 godina bez droge a probudila se pored mrtvog momka overenog.Ma ja nemam pojma i ja se pitam zasto pisem :mrgreen:Valjalo bi joj pomoci ali ako iskreno pristupi problemu.jbg
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

BOBAN wrote:Ma sto se tice okice sad joj je termin i ima je ovde u Vojvodini.Groznica je propratna reakcija na okicu ako se ne skuva dobro i malajsko ludilo.Ali nije mi jasno zasto zeli da joj objasnimo sta je kriza ako je bila navucena pre 9 godina i kako je izdrzala 9 godina bez droge a probudila se pored mrtvog momka overenog.Ma ja nemam pojma i ja se pitam zasto pisem :mrgreen:Valjalo bi joj pomoci ali ako iskreno pristupi problemu.jbg
Ma ona tvrdi da se prije 9 godina drogirala opijumom i da se skinula, znači bila je čista 9 god i odjednom se probudi pored momka mrtvog od overa...
A Groznicu je dobila prije neki dan, kada se našla iza koljena.
A složit ćemo se da nekako po logici ideš prvo na centralke-bunare na rukama, pa onda oko ruku, noge dolaze kasnije, ili ja nesto tripujem...
Sve u svemu ima puno nekih nedorečenosti i nejasnoća...
???
A kome je zabava pisat ovakve stvari, jer bilo je ovakvih slučajeva prije .?
Potpis.
saša-ex

Post by saša-ex »

Naravno da je bilo, dolaze devojcice koje se napale na "decu sa kolodvora"....
SAMO CEO ŽIVOT...
Vuk

Post by Vuk »

AnAna_mo wrote:
BOBAN wrote:Ma sto se tice okice sad joj je termin i ima je ovde u Vojvodini.Groznica je propratna reakcija na okicu ako se ne skuva dobro i malajsko ludilo.Ali nije mi jasno zasto zeli da joj objasnimo sta je kriza ako je bila navucena pre 9 godina i kako je izdrzala 9 godina bez droge a probudila se pored mrtvog momka overenog.Ma ja nemam pojma i ja se pitam zasto pisem :mrgreen:Valjalo bi joj pomoci ali ako iskreno pristupi problemu.jbg
Ma ona tvrdi da se prije 9 godina drogirala opijumom i da se skinula, znači bila je čista 9 god i odjednom se probudi pored momka mrtvog od overa...
A Groznicu je dobila prije neki dan, kada se našla iza koljena.
A možda je svinjski grip? :-D
Moon child
gia

Post by gia »

prvi mi je dan,tj, cista sam 24 . samo tolko jer vidim da mi ne verujete..i nemorate..
goldy

Post by goldy »

"Neka prvi baci kamen,onaj koji nije lagao"...
jasmina mijuskovic

Post by jasmina mijuskovic »

gia wrote:prvi mi je dan,tj, cista sam 24 . samo tolko jer vidim da mi ne verujete..i nemorate..
moras prvo da verujes sama sebi!! pomoc ti ocikledno treba!
jebiga neke stvari se moraju desiti, samo je pitanje koliko si spreman da lomis vrat? posle je*anja nema kajanja!! cuvaj se kako god da delas.....)
mesec prosipa bokal fosfora,
vitraz mraza na oknu prozora.
jedne noci ko ova, znace Bog
doslikacu portret zivotu mog
silueta se davno nazire, neko
uzdahne, neko zazire... isto vide
a razlicito tumace!
prave su boje, dodate.....
jasmina mijuskovic

Post by jasmina mijuskovic »

gia wrote:prvi mi je dan,tj, cista sam 24 . samo tolko jer vidim da mi ne verujete..i nemorate..
ko ima sebe taj nije izgubio nista! i to jednostavno tako ide!
mesec prosipa bokal fosfora,
vitraz mraza na oknu prozora.
jedne noci ko ova, znace Bog
doslikacu portret zivotu mog
silueta se davno nazire, neko
uzdahne, neko zazire... isto vide
a razlicito tumace!
prave su boje, dodate.....
Vuk

Post by Vuk »

...i, kako je danas?