Jebi ga, valjalo bi curi pomoći..
Sigurno da je u problemu pa bilo da je sve ovo istina ili samo polovično, nije dobro ......
GIA
Moderator: sanela
- PsyTechGirl
Re: GIA
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Ma sto se tice okice sad joj je termin i ima je ovde u Vojvodini.Groznica je propratna reakcija na okicu ako se ne skuva dobro i malajsko ludilo.Ali nije mi jasno zasto zeli da joj objasnimo sta je kriza ako je bila navucena pre 9 godina i kako je izdrzala 9 godina bez droge a probudila se pored mrtvog momka overenog.Ma ja nemam pojma i ja se pitam zasto pisem :mrgreen:Valjalo bi joj pomoci ali ako iskreno pristupi problemu.jbg
Ma ona tvrdi da se prije 9 godina drogirala opijumom i da se skinula, znači bila je čista 9 god i odjednom se probudi pored momka mrtvog od overa...BOBAN wrote:Ma sto se tice okice sad joj je termin i ima je ovde u Vojvodini.Groznica je propratna reakcija na okicu ako se ne skuva dobro i malajsko ludilo.Ali nije mi jasno zasto zeli da joj objasnimo sta je kriza ako je bila navucena pre 9 godina i kako je izdrzala 9 godina bez droge a probudila se pored mrtvog momka overenog.Ma ja nemam pojma i ja se pitam zasto pisem :mrgreen:Valjalo bi joj pomoci ali ako iskreno pristupi problemu.jbg
A Groznicu je dobila prije neki dan, kada se našla iza koljena.
A složit ćemo se da nekako po logici ideš prvo na centralke-bunare na rukama, pa onda oko ruku, noge dolaze kasnije, ili ja nesto tripujem...
Sve u svemu ima puno nekih nedorečenosti i nejasnoća...
???
A kome je zabava pisat ovakve stvari, jer bilo je ovakvih slučajeva prije .?
Potpis.
A možda je svinjski grip?AnAna_mo wrote:Ma ona tvrdi da se prije 9 godina drogirala opijumom i da se skinula, znači bila je čista 9 god i odjednom se probudi pored momka mrtvog od overa...BOBAN wrote:Ma sto se tice okice sad joj je termin i ima je ovde u Vojvodini.Groznica je propratna reakcija na okicu ako se ne skuva dobro i malajsko ludilo.Ali nije mi jasno zasto zeli da joj objasnimo sta je kriza ako je bila navucena pre 9 godina i kako je izdrzala 9 godina bez droge a probudila se pored mrtvog momka overenog.Ma ja nemam pojma i ja se pitam zasto pisem :mrgreen:Valjalo bi joj pomoci ali ako iskreno pristupi problemu.jbg
A Groznicu je dobila prije neki dan, kada se našla iza koljena.

Moon child
- jasmina mijuskovic
moras prvo da verujes sama sebi!! pomoc ti ocikledno treba!gia wrote:prvi mi je dan,tj, cista sam 24 . samo tolko jer vidim da mi ne verujete..i nemorate..
jebiga neke stvari se moraju desiti, samo je pitanje koliko si spreman da lomis vrat? posle je*anja nema kajanja!! cuvaj se kako god da delas.....)
mesec prosipa bokal fosfora,
vitraz mraza na oknu prozora.
jedne noci ko ova, znace Bog
doslikacu portret zivotu mog
silueta se davno nazire, neko
uzdahne, neko zazire... isto vide
a razlicito tumace!
prave su boje, dodate.....
a razlicito tumace!
- jasmina mijuskovic
ko ima sebe taj nije izgubio nista! i to jednostavno tako ide!gia wrote:prvi mi je dan,tj, cista sam 24 . samo tolko jer vidim da mi ne verujete..i nemorate..
mesec prosipa bokal fosfora,
a razlicito tumace!