trava

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

AnAna_mo

Re: trava

Post by AnAna_mo »

:D
Pojma ti nemas sta znaci "lucidno".....
Potpis.
adam*

Post by adam* »

Zona Sumraka wrote:
samo pitanje je malo lucidno
lucidan = http://74.125.95.132/search?q=cache:VD_ ... clnk&gl=us

he he kako mi trazis gresku...ccccccc......mora da me sanjas....koliko sam te povredio i uvredio...i koliko sam odvratan.....jbg......ja sam cudna zivotinjka....znas....kao oni Americki baseti...ili ih mrzis ili ih obozavas....ali sta ti ja to pricam....pa ti mene ovde poznajes bolje od vecine....i to bas bas me poznajes a nista ti zlo nisam ucinio.....cemu sve to pitam se ja.....mora da si stvarno pocela da me sanjas pa si odlucila :"bolje da ga oteram od sebe....jer nece valjati".....ispravi me ako gresim bona'

volim te i Dalje bono mala....a ti vidi...sta ces..... :rolleyes:
cucla cucla cuclica
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

adame jarane, previse laskas sebi...vrlo je jednostavno, bolje da te ja ispravim, nego da se negdje drugo provalis...
a ti naravno mozes i dalje da trazis neki dublji smisao...
Samantha

Post by Samantha »

adam* wrote:.....jbg......ja sam cudna zivotinjka....znas....
to ti samo zelis....inace si bez veze, jednostavno bez veze.
Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
adam*

Post by adam* »

Samantha wrote:
adam* wrote:.....jbg......ja sam cudna zivotinjka....znas....
to ti samo zelis....inace si bez veze, jednostavno bez veze.

ti se stalno kacis za mene...ovo nije prvi put...a draga ...... ko si ti?
ko je tebe pitao za zdravlje?...ja tebe......nepoznadem'....mmm.....ko si tiii?Bas si mi simpaticna....mmm..ajdeeee recii miiiii.....!!!!!
Pa da se upoznamo..jal'...kako dolikuje.....ja sam adam*.....zovu me "laskavi".....a tiii?...mmmm....mmmmm....????ko si tiii??????....samo znam da stalno stogod prdis......
cucla cucla cuclica
Samantha

Post by Samantha »

adam* wrote: ti se stalno kacis za mene...ovo nije prvi put...a draga ...... ko si ti?
ko je tebe pitao za zdravlje?...ja tebe......nepoznadem'....mmm.....ko si tiii?Bas si mi simpaticna....mmm..ajdeeee recii miiiii.....!!!!!
Pa da se upoznamo..jal'...kako dolikuje.....ja sam adam*.....zovu me "laskavi".....a tiii?...mmmm....mmmmm....????ko si tiii??????....samo znam da stalno stogod prdis......
uf evo pocecu da te sanjam koliki dojam si ostavio na mene...jednostavno si dosadan...svaki post ti je gnjavaza.
Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
sanela

Post by sanela »

Samantha wrote:
adam* wrote: ti se stalno kacis za mene...ovo nije prvi put...a draga ...... ko si ti?
uf evo pocecu da te sanjam koliki dojam si ostavio na mene...jednostavno si dosadan...svaki post ti je gnjavaza.
A ti ga preskoči, Samantha draga...
adam*

Post by adam* »

sanela wrote:
Samantha wrote:
A ti ga preskoči, Samantha draga...

hvala ti gazdarice.....ali .....necu da se svadjam s nekom prcarom koju ne poznajem niti znam koji kurac oce' od mene....HVALA U SVAKOM SLUCAJU.....
PUSA......od mene ..... tebi..... :-D

P.S. a ja....jal' ..... toliko puno pisem da sam te jadnu tako pametnu smorio....Mahahahhahahaahaah....... :butthead:
cucla cucla cuclica
Boban

Post by Boban »

Zono uvek napravis sranje pa pobegnes :-D
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Hajmo malo pričat o travi. :|
Potpis.
Post Reply