MICHAEL JACKSON

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Tužna

Re: MICHAEL JACKSON

Post by Tužna »

lela wrote:da li vas je pogodila smrt Majkla Džeksona?
mene naravno jeste, inače ne bih otvorila ovu temu.
Iskreno lela nije nikad nisam slušala njegovu muziku i pratila bilo šta vezano za njega.
bojanol

Post by bojanol »

Michael Jackson je bio zanimljiv izvođač, igrač i pervertit. On nije bio autor svojih najvećih hitova, a za produkciju može da kaže hvala Quincy Jonesu i još jednom liku, doduše, više ne može da im se zahvali, jer je mrtav. :(
Tužna

Post by Tužna »

bojanol wrote:Michael Jackson je bio zanimljiv izvođač, igrač i pervertit. On nije bio autor svojih najvećih hitova, a za produkciju može da kaže hvala Quincy Jonesu i još jednom liku, doduše, više ne može da im se zahvali, jer je mrtav. :(
Bojane legendo :D :-D
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NmR3coZdFUU[/youtube]

Ja kad sam bila mala, ovo mi je bio omiljeni spot..
Sećate se kad je on izašao, pre 100god ?? :D
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
winston85

Post by winston85 »

BOBAN wrote:ahahhaa daj lelo nemoj molim te...pa svaki dan umire neko koga licno znam njih mi je zao.
Svaka cast Boki, svaki dan mi umru drugovi koji nisu imali ni sahranu da obezbede, a ne tamo neki majkl, slava mu, a mojim drugarima neka je pokoj dusi....
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
sanela

Post by sanela »

winston85 wrote: Svaka cast Boki, svaki dan mi umru drugovi koji nisu imali ni sahranu da obezbede,
A zašto nisu imali novca ni za sahranu? Da nije zbog tog što su sve pare dali na gudru? I sjebali oko sebe sve što se dalo sjebati... jbg. svi snosimo posljedice svojih djela... pa i Michael Jackson. Umro je od gomile propisanih i nepropisanih lijekova. Mada, na kraju, svi moramo od nečeg umrijeti. To je jedino što je u životu izvjesno.
lela

Post by lela »

sanela wrote:
winston85 wrote: Svaka cast Boki, svaki dan mi umru drugovi koji nisu imali ni sahranu da obezbede,
A zašto nisu imali novca ni za sahranu? Da nije zbog tog što su sve pare dali na gudru? I sjebali oko sebe sve što se dalo sjebati... jbg. svi snosimo posljedice svojih djela... pa i Michael Jackson. Umro je od gomile propisanih i nepropisanih lijekova. Mada, na kraju, svi moramo od nečeg umrijeti. To je jedino što je u životu izvjesno.
istina... ja majkla džeksona obožavam, ali realno-sam je sebi kupio kartu u jednom pravcu. neko će reći -jadan, bio je iskompleksiran i nesrećan, a drugi će -ko ga j..., sam je sebi napravio sranje.
isto tako i za narkomane. jedni će uvek naći opravdanje za njih, a ovi drugi (koji su u velikoj većini) će reći -ko ih jebe, nek crknu, sami su izabrali takav put. surovo, ali istinito.
cross

Post by cross »

winston85

Post by winston85 »

sanela wrote:

Nisu imali novca ni za sahranu jer su sirotinje. Tu gde ja zivim nema direktora, samo socijala....
Oni su bili dobri momci, i kupovali misomor sa ulice.... Bog da im dusu prosti...
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Param-parcad

Post by Param-parcad »

sanela wrote: Mada, na kraju, svi moramo od nečeg umrijeti. To je jedino što je u životu izvjesno.
pocela i ti da primenjujes alan ford filozofiju. :)
Post Reply