MICHAEL JACKSON

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

lela

MICHAEL JACKSON

Post by lela »

da li vas je pogodila smrt Majkla Džeksona?
mene naravno jeste, inače ne bih otvorila ovu temu.
Boban

Re: MICHAEL JACKSON

Post by Boban »

ahahhaa daj lelo nemoj molim te...pa svaki dan umire neko koga licno znam njih mi je zao.
lela

Post by lela »

BOBAN wrote:ahahhaa daj lelo nemoj molim te...pa svaki dan umire neko koga licno znam njih mi je zao.
ne banalizuj. pitanje ne glasi -kako se osećate kad vam umre prijatelj ili komšija- nego -kako se osećate povodom smrti majkla dzeksona.-
bojanol

Post by bojanol »

Tebe bash drzi, covek je umro pre nedelju dana, mozda i vishe, a ti si tek sad smogla snage (pretpostavljam zbog tuge) da se oglasish tim povodom.
Licno ja ne patim, nikad ga nisam gotivio.... i sva ta sranja, kralj popa, ovo ono su mi malo bez veze. Ok, imao je par solidnih pesama, ali sad da se secem na psihica, pa nemam pametnija posla.
Boban

Post by Boban »

lela wrote:
BOBAN wrote:ahahhaa daj lelo nemoj molim te...pa svaki dan umire neko koga licno znam njih mi je zao.
ne banalizuj. pitanje ne glasi -kako se osećate kad vam umre prijatelj ili komšija- nego -kako se osećate povodom smrti majkla dzeksona.-

mislim da si shvatila kako se osecam :D
Samantha

Post by Samantha »

rahmetli.jpg
Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Meni je žao što je umro jer je scena ostala bez velikog umjetnika, bio je fantastičan plesač i pjevač.
Ali sad da razmišljam o tome tjedan dana, nije baš da me toliko tangira.
Potpis.
lela

Post by lela »

jeste umro pre malo jace od nedelju dana, ali su komemoracija i sahrana bile juce. par sati sam provela pored cnn-a. zato sam danas postavila temu.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Kad je ono bila sahrana ? Juce... Gledala moja sestra, a ja se muvao po internetu, pa usput mi je cijeli performans usao u usi... Prilicno sam razocaran hepeningom. Sjecam se kad je Dzenet Dzekson pjevala u poluvremenu NFL finala prije par godina. E to je bio dogadjaj. U sred pjesme ispala joj sisa... Sinoc nista, a definitivno je odradila nastup. Bas sam se osjetio uskracenim.

MIslim, odavno nisam vidio onoliku gomilu supaka i licemjera na jednom mjestu. Laznog sasjecanja i dolara u ocima. Koliko je kostala sekunda reklama ?

Kontam da je Majkl Dzekson umjetnik. Kao takav, sigurno je bio prilicno los covjek. Vecinu umjetnika je bolje poznavati kroz djela, nego licno. Ali nije zasluzio da ga gomila supaka zgrce pare zahvaljujuci njegovoj smrti, na isti nacin kao i koristenjem talenta. A talenat je prokletstvo, zato je i umro u najstrasnijim mukama. Zao mi ga je... Sto se tice njegove muzike, za mene je golo govno. Ja ne volim te bljestave, svjetlucave stvari.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=71DjR3FzlWE[/youtube]
adam*

Post by adam* »

Tip je bio kralj....istinski....GiGa~popularnost....odlepio je ..jbg...to se zove prokletstvo novca.....ali da nije bio talenat....to je glupo JAKOooo reci...razvaljivao je za svoje vreme..niko mu u tom svetu nije bio ni do kolena(belih carapica ,tacnije)....excentrik ~pa sta.....ja to cenim....kada malo bolje pogledas jbte to je totalno odvaljen fazon bio za to vreme.....niko se ne bi usudio.....a opet imalo je stila......meni bar nije trash totalni...a o produkciji (posto mene to zanima) da ne govorimo.....za to vreme vrhunska.....ma ti pje bio Alien..garant..ili neki strani kurac...UFO sto kazu.....Ameri...

Eto....moj trip
cucla cucla cuclica
Post Reply