MICHAEL JACKSON

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

dete svemira

Re: MICHAEL JACKSON

Post by dete svemira »

Mozete mi oci iskopati sad,ali bi ga poslala na elektricnu stolicu DAVNO!DAVNOOOOOOOOOOO!
Misli koje misliš
su život koji živiš.
merica

Post by merica »

Odahnite djeco,umro je...
YugoS

Post by YugoS »

Michael je bio chudo,globalni megacar.
Nije u pitanju samo muzika,koja je bila nesto fakat vanzemaljsko u svim pogledima osamdesetih.Slazem se sa Adamom u vezi toga.
Kako god,zivio je nesto drugacije nego vecina raje.
:smt029
narkoman sam al' najlepsi.
sanela

Post by sanela »

Ja sam juče gledala snimke sa komemeoracije... Bilo mi je tužno kad je govorio njegov brat i kćerka, Brook Shilds se umalo rasplakala...
U Sarajevu je u Domu mladih neki dan bio neki performans povodom njegove smrti, puštali njegovu muziku, spotove, neka omladina plesala uz nejgove pjesme... Nisam slušala njegovu muziku, ali lik je stvarno bio velika zvijezda... imao je strašnu energiju... RIP
lela

Post by lela »

ja mislim da je bio jako nesrećan i iskompleksiran zbog prvobitnog (prirodnog) izgleda. otuda i tolike plastične operacije.
ali takođe mislim da je bio dobrica, večiti dečak... što se tiče muzike, spotova, uopšte nastupa tu je suvišan svaki komentar.
naravno, u priču o pedofiliji ne verujem, nikada nisam ni verovala. čak mislim da je bio impotentan.
kako god svet je mnogo izgubio, takav umetnik se ne rađa dva puta.
saša-ex

Post by saša-ex »

Pa dobro, ova tema ima smisao na ovom forumu, ipak nam je bio kolega...
A smrt poznatih retko kada ostavi neki utisak na mene, kamoli da budem tužan. Plakao sam kad je umro Tito...
SAMO CEO ŽIVOT...
lela

Post by lela »

saša-ex wrote:Pa dobro, ova tema ima smisao na ovom forumu, ipak nam je bio kolega...
A smrt poznatih retko kada ostavi neki utisak na mene, kamoli da budem tužan. Plakao sam kad je umro Tito...
...pa verovatno se ni ja ne bi tangirala zbog tamo nekog michaela jacksona da sam sahranila x drugova koji su umrli od heroina.
jbg, tako je.
Boban

Post by Boban »

lela wrote:
...pa verovatno se ni ja ne bi tangirala zbog tamo nekog michaela jacksona da sam sahranila x drugova koji su umrli od heroina.
jbg, tako je.

pa sta ja govorim svo vreme ali ne... :-D
LuLu

Post by LuLu »

Mene je pogodila Michael's smrt, dok sam bila mladja on mi je bio idol, naravno s vremenom to se isgubi, ali me je strasno pogodilo da ga vise nikad necemo cuti da pjeva ... so sad
**I'm playing the game, the one that'll take me to my END, I'm waiting for the rain, to wash who I am!**

*U svijetu tajni, mi nismo sami!*
lela

Post by lela »

BOBAN wrote:
lela wrote:
jbg, tako je.

pa sta ja govorim svo vreme ali ne... :-D
...ali sam najzad skapirala.
Post Reply