nije tako zono...opet moram ponoviti da nismo svi isti...meni je terapija da se sa vremena na vreme napusim,kad smo vec kod toga nisam par dana pa bih mogao malo da zasviram u buksnu...Zona Sumraka wrote:onog momenta kada odlucis da se skines sa dopa, podrazumjeva se da si prekrizio i sve ostale gudre...sve ostalo je prdimahovina...
weed state of mind
Moderator: sanela
-
Re: weed state of mind
- Zona Sumraka
da, terapija u pauzama izmedju odradjivanja dopom...ostajem pri onome sto sam rekla...
Meni se čini nekako najlogičnije da sa bilo kakvom drogom nakon skidanja sa heroina nema zezanja.
A od vutre se inače počinje......
A od vutre se inače počinje......

pa da,param nista od buksne zavrsit ces na pajdi
PsyTechGirl wrote:Da mi je znati kako si uspeo nakon svega da prestaneš ZAUVEK da je pušiš .. ??BOBAN wrote:Ja sam marihuanu probao prvi put u svojoj 10 godini 1989 godine.Pusio sam je do pocetka 2007 kada sam se skinuo sa svega.Na kraju mi je stvarala takve jake paranoidne bezrazlozne strahove. Jer kad popusim joint zatvorim se u sobu, spustim roletne i tiho gledam tv da nebih pravio galamu da ako neko od ukucana prodje da me ne cuje ili ako neko od drugara dodje da me ne cuje jer sam se bojao ljudi.Naravno za ovo nije samo trava bila kriva ali je doprinela velikim delom.Pusio sam je na kilograme, jer sam imao svoju plantazu svake godine i svake godine hibridno seme.Negde u osmom razredu sam poceo saditi sam.Od kada sam prestao osecam se totalno drugacije u odnosu sa ljudima,lakse ulazim u razgovore,nemam strah otici u prodavnicu itd.Vutra nije tako bezazlena kako se cini.
Nije to baš lako kako izgleda.. Nimalo.. Ja to najbolje znam..
Sve kao neću više, i ne bih i donosim odluke i pravila.. Dogovorim se sa momkom i on se 'kao složi' da nećemo više tako često, nego povremeno u 'posebnim situacijama' (opet pogrešna odluka) i opet završim sa količinom u torbici, gomilom rizli i vrlo često napušena..
Dobro, sad je opet malo primirje, ali ne sumnjam da je pred buru..
Tako da ovo me baš zanima..
RESPECT Bobane!!!
Psy jednostavno je.Skapiras da si glup ko noga na vutri.Svi tripovi koje imas nisu stvarni i ne kontas bolje napusen.Probaj biti dva meseca bez icega, pa recimo procitati knjigu ili nesto uciti skapiraces kako lakse ide.Pozdrav.
Covjek sa vremenom pobudali. Mozdane celije mu odose u helac sa cim nastaje kaos i dobiva probleme sa kratkim pamcenjem i koncentracijom. Mozda ste primjetili da nemozete bii mirni pokusajte minut sjedit bez pokreta tako reci ukoceni. Fazon je samo u tome da su cula i dozivlaji intenzivniji ali ta intenzivnost se gubi sa vremenom sto se vise i duze konzumira dok nepostane ko pusenje cigare a to je tako kod svake droge. Sa vremenom emocionalno otupis. Pogotovo omladini koja mozda ovo cita bi rekao da nediraju travu dok su u jos mladi to jest u razvojnoj fazi.
...a sve to nije ni vrh vrha ledenog brega! Svi smo mi mislili da se nećemo navući ili uopšte ni početi da se radimo nečime ili šta smo već sebi obećali pa pogazili pod naletom droga. Koliko puta smo sami negirali da smo u problemu dok zaista nije bilo kasno, nije li upravo zato vutra i najpodmuklija jer ti dugo, dugo ne dopušta da uopšte i priznaš problem?!Deno wrote:Covjek sa vremenom pobudali. Mozdane celije mu odose u helac sa cim nastaje kaos i dobiva probleme sa kratkim pamcenjem i koncentracijom. Mozda ste primjetili da nemozete bii mirni pokusajte minut sjedit bez pokreta tako reci ukoceni. Fazon je samo u tome da su cula i dozivlaji intenzivniji ali ta intenzivnost se gubi sa vremenom sto se vise i duze konzumira dok nepostane ko pusenje cigare a to je tako kod svake droge. Sa vremenom emocionalno otupis. Pogotovo omladini koja mozda ovo cita bi rekao da nediraju travu dok su u jos mladi to jest u razvojnoj fazi.
Moon child
- PsyTechGirl
Sve je to istina..
Ja se slažem majke mi..
Niti imam strpljenja, niti pažnje, niti išta..
Ali opet vutra je vutra i jbga ..
Kako bez nje ??
Rado bih, ali ne umem a da se s' vremena na vreme na napušim ..
Ja se slažem majke mi..
Kako bez nje ??

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Novi život kreće tek kada se potpuno oslobodimo droge i želje za baš svakom drogom...sve do tada je puka apstinencija...život nije život ako samo jednog dana umreš čist, a nisi osetio prave radosti!
Moon child
PsyTechGirl wrote:Sve je to istina..
Ja se slažem majke mi..
Kako bez nje ??![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fVvZexlXC54[/youtube]