Pozdrav
Moderator: sanela
E moja Darla, dug je put od nedrogiranja do potpune promjene načina života, razmišljanja, stavova, identiteta... a za takvo nešto je potrebna komuna. Bez obzira što se Vlado ne drogira, on se koprca kao riba na suhom. Da bi naučio kako da živi, treba mu komuna... Ma, ja se nadam da ćeš i ti skontati koliko je komuna zapravo važna... ali o tom potom. Čuvaj sedarla wrote:ako to zelis imas i moju podrsku iako ja mislim da tebi nije potrebna komuna..ali ti najbolje znas sto je bolje za tebe..sto god odlucio,zelim ti svu srecu..a imas ti super cupri iz miklosiceve al nikako da ju objavis do kraja.. :smt058
Način razmišljanja ovisi od puno okolnosti a podložan je promjenama kod svih osim kod budala.sanela wrote:E moja Darla, dug je put od nedrogiranja do potpune promjene načina života, razmišljanja, stavova, identiteta... a za takvo nešto je potrebna komuna. Bez obzira što se Vlado ne drogira, on se koprca kao riba na suhom. Da bi naučio kako da živi, treba mu komuna... Ma, ja se nadam da ćeš i ti skontati koliko je komuna zapravo važna... ali o tom potom. Čuvaj sedarla wrote:ako to zelis imas i moju podrsku iako ja mislim da tebi nije potrebna komuna..ali ti najbolje znas sto je bolje za tebe..sto god odlucio,zelim ti svu srecu..a imas ti super cupri iz miklosiceve al nikako da ju objavis do kraja.. :smt058