u svakom slucaju ovo sto ja zelim da vam ispricam nije konkretno problem vec vise moje stanje uma o travi, skanku konkretno kako je uticalo na mene koje je promene ucinila na meni u dugogodisnjem koriscenju i da li je trava toliko bezopasna koliko ljudi pricaju? da li ce mozda za deset godina dugogodisnji korisnici osetiti one prave nezeljene efekte.
varim cetiri godine, od polaska u gimnaziju, u pocetku je bilo veoma retko tipa jednom u tri meseca i sl. Posle mozda godinu dana, moji najbolji ortaci iz kraja su isto probali, zgotivili i krenulo je. od leta 2006 godine svaki dan skank

posle nekog vremena, poceo sam da se osecam cudno, primecujem promenu ponasanja u trenucima kada sam strejt, zaboravljanje nekih trenutaka i stvari, neurednost soba mi je bila ko stala

posle nekog vremena, iskulirao sam se na mesec dana zbog opklade sa ortakom i uspeo sam u tome. sada ne zavrsavam skoro vise nikad, nije zato sto necu vec stisla kriza

ne govorim kako je cela ova prica nesto fatalno ozbiljna, ima mnoooogo gorih droga, ovo je ipak samo gateway drug, ali mnogo ljudi se prevari cinjenicom da je kompletno bezopasna. dozivljavao sam paranoju minimum 5 puta. i dan danas sebe vidim kao drugog coveka, pored cinjenice da sazrevam kao osoba u pubertetu, trava je dobrinela da se u nekim trenucima osecam bezvredno, ljudi u gimnaziji, doduse oni su konzerve od ljudi, da pocnu da me gledaju kao narkomana, socijalizacija mi je pala, pre sam se gotivio i upoznavao nove ljude, ribe. sada kao da sam dobio neki cudan strah od ljudi u nekim situacijama, osecaj neprijatnosti....
mislim da je trava kriva za to nije me promenila kao osobu, u sustini ja sam i dalje ja, ali je kvrgnula neku membranu u mozgu, malo sam skrenuo u neko sokace.
uostalom voleo bih da podelim svoje iskustvo sa travom sa clanovima foruma koji su bili u mozda nekoj slicnoj situaciji. od prvog dana od kada sam poceo da duvam, rekao sam da ne zelim da probam nista jace... i nisam.