pisi ponekad dva tri reda...nego mozda bi meni bilo bolje da nastavi odmah dalje da pisem jer zapravo radi se o ubrzanoj "junk varijanti"sredjivanja problema sto bi svaki terapeut odbacio i odmah me stopirao ali valjda mi se vratila volja za zivotom,pa se osilio baja!
Samo chip u glavi ne mogu da promjenim ,on ostajeisti i sve sto mogu da uradim je da se udaljavam od drog i chip koji se ne provocira i neradi isto tako zastari pa je lakse(ja sad serem a prije par dana kad sam pronasao ovaj forum molio sam Mustafu za pomoc izbezumljen od krize),ma jebada u glavu,kao da je sad nesto bolje?Imao sam ozbiljnije samoubilacke tendencije i htio da se zaledim i tako prestane ...kao taman sam bio nesto napravio a ja opet navucen ko stoka i nepitam se zbog cega samo me jedno zanima.Droga pa tako i sad mislim na drogu da vratim srcu njegov omiljeni ritam .Kakva bolest ,kakvu jebenu bolest imam ja,nista mi ne fali
osim toga.Na terapiju ili kod dilera ,ni jedno ni drugo a neznam sta cu iovako.Koji kurac da radim kad taj cip me jebe u bolestan mozak neda mi mira nikako....