Piramide i ostali"fenomeni"

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
mise en place

Piramide i ostali"fenomeni"

Post by mise en place »

Dragi ljudi posto se zkuhalo na Katinomdi.topicu"que pasa con Vedad",ja ovim otvaram svoju prvu temu a to sa ta svetska cuda ,posto ova planeta je tako veliko-mala,da smo mi kao mravi...mishevi narkomani pa ovde moze da se provaljuje ili pise ozbiljno o vanzemaljcima koje smo svi"vidjeli"osjetili, asralna projekcija,kama sutra ,i vazno sta bi vlio ja...molim bez droge i kako ona"sljaka i to...a moze Babylon ili trikovi Davida Koperfielda ja zelim mnoge svari u zivotu"mjenjam dop za odlazak u Mexico....
mrvica

Post by mrvica »

mexico! yes!
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Ne znam,mene je uvek zanimala parapsihologija....
Reinkarnacija.....
Ipresioniraju me kulture naroda starog veka...njihova uređenja država,zakonici....
Istina neam ništa ni protiv globalizacije,sve dok sam ja u nekoj peščanoj uvali obasjana suncem,i zapljusnuta morskim talasima :smt023
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
mrvica

Post by mrvica »

da, da... tacno tako.
mise en place

hey reinkarnacija

Post by mise en place »

ja bih iskreno volio da u svom buducem zivotu(ako ne zagavim u paklu),htio biti Clean"da nikad ne probam dop a opet covjek ,ljudsko bice neko novo,kao sto mozda mi nosimo u sebi neke druge duse..ko vjeruje u reinkarnaciju?
M4j4

Post by M4j4 »

Ja sam se jedno vreme bas tripovala na budizam,skidala sa neta,citala...nekako mi,kao sto rece Luna ne odgovara nijedna religija posebno,ali od svake po malo. Jeli neko citao Danikena? On polazi od teorije da smo svi potekli od vanzemaljskog porekla. A ima raznih tumacenja,a meni su sva zanimljiva. Na primer,kod Inka su piramide bile tako pravljene kao da im "fale vrhovi" da bi se ispostavilo kako su ti "otkinuti" vrhovi tacno tolikih dimenzija kolike su baze piramida u Egiptu,i da ih ima tacno isto toliko koliko i u Egiptu.Zatim,u Peruu postoje aerodromi,neke vrste,koje su okruzene crtezima raznih zivotinja.Po prvom tumacenju,Inke su potomci vanzemaljaca i pravili su piste ocekujuci da ih njihovi nekada "pokupe" i odvedu. Po drugom tumacenju,jedan svestenik Inka nekako je upao u vremensku rupu (zakrivljenje vremena po Ajnstajnu)i dosao u sadasnje vreme,gde je iz pticje perspektive video sadasnje aerodrome ali nije skapirao da je na zemlji u buducem vremenu vec je mislio da je na nekoj drugoj planeti,i kad se vratio u svoje vreme pogresno je protumacio ono sto je video misleci da treba da se naprave piste za vanzemaljce.
Sto se tice nauke,i Ajnstajn i Njutn i Nikola Tesla su imali teorije o crnim rupama i zakrivljenju vremena,sto bi teoretski omogucilo put kroz vreme.
Jos mi je interesantna tema u vezi aura (Kirlijanova kamera uz visoku frekvenciju koja registruje inace nevidljivo zracenje zivih bica)
Ja od svega nabrojah po malo sta me zanima... :wink:
Image
mise en place

vaaao

Post by mise en place »

od svega po malo aaaa?ali sa ucescem san Pedra ko ga jednom vidi vidio je sve...zar je tad postojala droga?vjerovatno ,ali niko se nije ubijao,furao i dilao i to...postjali su "strucnjaci" kvalifikovani sa Harvard diplomama i privatnim praksama..malo sale.Ali nije bilo inflacije i cjena je bila sitnica...
manijak

Post by manijak »

Jooj sto me sad prepade nikad vise necu otic nit proc kroz Visoko znao sam ja da tu ima neke mistike,piramide,aerodrom za vanzemaljce..Ajnstajn,Njutn,Tesla a garant i Cengic....
mise en place

yesssss

Post by mise en place »

To je trip u pravom smilu rjeci hahahahaha
mrvica

Post by mrvica »

m4j4, i ja sam jako zainteresovana za budizam i meditaciju. i sama meditiram i pomalo se bavim reikijem i to mi je spasilo, s obzirom da sam i ja dugo godina bila aktivna narkomanka. vec sam 7 godina cista
od heroina, a jedini i posljednji ispad od tada imala sam prije 4
godine kada sam se neko vrijeme ponovo bila bacila na upotrebu kokaina. u medjuvremenu sam potpuno cista, prestala sam i da pusim,
a alkohol pijem samo u rijetkim prilikama i to samo ukusa radi ponekad uz vecernji obrok. vjeruj, reiki i meditacija su me spasili i predlazem ih svakom ko zeli sebi da pomogne da nadje unutrasnji mir, kao i neophodni stimulans na prirodan nacin. naravno, u svemu tome je i jako bitno da se ispravno i zdravo covjek hrani.

postoje 4 uvjeta koja se moraju ispuniti da bi se fizicki uocila etericka aura koju si spomenula: promatrac mora biti u tzv, alfa/theta stanju, srcana cakra mora biti otvorena, prostorija mora biti zamracena i covjek koji se posmatra treba da stoji pred tamnom pozadinom. ako te zanimaju detalji, samo reci i ja cu dalje nastaviti o tome da pisem. mogu ti cak, kao i svima koje to moze zainteresovati, reci kako je mozes uociti oko svojih vlastitih ruku.

o piramidama ne znam mnogo, osim da su prekrasne i da mi sama ideja o njima, oduzima dah.

teorija reinkarnacije mi je veoma interesantna. budisti vjeruju da se covjek stalno iznova reinkarnise u svrhu rjesavanja problema. samo se prosvjetljenjem zaustavlja taj ciklus u kojem se covjek stalno vraca u vidu reinkarnacije da bi ispravio svoje greske. i mi cemo se, mise, vracati i vracati, jer je to nasa karma, sve dok se za svagda ne rijesimo svoje ovisnosti i pronadjemo mir u sebi samima, ljubav i srecu i dostignemo prosvjetljenje. PDT_Love_09

pozdrav svima!

odlicna tema, mise!

mrvica
Locked