Hahahahhah, to je fakat istina.goldy wrote:Znaci na ovom forumu zajebi knjige daj bol,tugu,patnju,krv...to je uvjek dobrodoslo.
Naravno, Vlado nikad ne koristi izraze kao sto je picka ili nesto.vudd wrote:Vudd je govorio o tri picke,ne Vlado...
Moderator: sanela
Hahahahhah, to je fakat istina.goldy wrote:Znaci na ovom forumu zajebi knjige daj bol,tugu,patnju,krv...to je uvjek dobrodoslo.
Naravno, Vlado nikad ne koristi izraze kao sto je picka ili nesto.vudd wrote:Vudd je govorio o tri picke,ne Vlado...
Hey, hoću i ja u tu grupu?? Dajem dušu djavolu, za 100tinak godina cooliranja.. Mislim da je to fer ponuda, za njega (a i za menevudd wrote:Mali Paramparcetu,govori ti Luzifer...''Izabrao sam temu ovog papka vudd-a,jer on ce zadnji ukapirati,da su dosli nasi dani.Ako budes dobar,i potpises neke papire,ucinicu te mocnijim od Jaco Pastorius-a,i vecim jebacem od onog Justina Timberlake![]()
P.S nikom ne govori za ovaj pakt,jer ces uprotivnom usrati motku.
Dokument koji trebas potpisati,bice ti urucen sutra ujutro u 6.sati,i 66minuta.
Hajde sad spavaj i nikom ni rijeci![]()
![]()
Ma ko te jebe Petre'perica perica wrote:Drveni,ako sam ista normalnije,iskrenije i tacnije procitao ovde ,posle duzeg vremena,Sanela ce mi biti najbolja drugarica.
pozdrav za tebe,ali pravi pozdrav
Petar
He lizarrrdLjepo je vegetirat ali nije za svakoga. Jel tako?