I poslije njega...ON

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Vlado_M

Re: I poslije njega...ON

Post by Vlado_M »

Nisi lud da potpises.
goldy wrote:Znaci na ovom forumu zajebi knjige daj bol,tugu,patnju,krv...to je uvjek dobrodoslo.
Hahahahhah, to je fakat istina.
vudd wrote:Vudd je govorio o tri picke,ne Vlado...
Naravno, Vlado nikad ne koristi izraze kao sto je picka ili nesto.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

vudd wrote:Mali Paramparcetu,govori ti Luzifer...''Izabrao sam temu ovog papka vudd-a,jer on ce zadnji ukapirati,da su dosli nasi dani.Ako budes dobar,i potpises neke papire,ucinicu te mocnijim od Jaco Pastorius-a,i vecim jebacem od onog Justina Timberlake :twisted:
P.S nikom ne govori za ovaj pakt,jer ces uprotivnom usrati motku.
Dokument koji trebas potpisati,bice ti urucen sutra ujutro u 6.sati,i 66minuta.
Hajde sad spavaj i nikom ni rijeci :twisted: :twisted: :twisted:
Hey, hoću i ja u tu grupu?? Dajem dušu djavolu, za 100tinak godina cooliranja.. Mislim da je to fer ponuda, za njega (a i za mene :-D ) ??
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
perica perica

Post by perica perica »

pazi sta zelis? znas li koliko je malo 100nak godina,bilo cega?
POVUCI TO ,MOLIM TE.
Petar
vudd

Post by vudd »

Idem da se zavucem u neku pecinu,i ne izlazim do jula mjeseca.Dnevno tumaram po ovom avetnom forumu,ocekujuci nesto i nista.Niti imam Bog zna kakvih pametnih za cuti,a jos manje za reci.Ide mi na kurac vise:''Hej,draga,dragi,mili,bas super sto pises,ovde ce ti biti bolje''ili''super 3.mjeseca sam cist/a,osjecam se super''a onda ovacije''Huraaa...ljubac-kurac-palac''Volio bih da mogu tako,mozda sam nekad i mogao...
Nisam sposoban u ovom normalnom,a ni u narkomanskom svijetu vise.
Moja krivica.Lijen sam,i debilan da bilo sta uradim.Imam termin kod neke psihijatrice,ali necu ici,jer ne mogu da se pomjerim sa guzova.U takvom stanju, najvise volim da nista i nikog nevolim,ni sebe, ni ljude,ni zivot,ni dop,ni smrt.
Ali nisam sam.Programirano cu da se smijem,brijem,hodam,radim,budem otac,muz,brat,junkie,slikar,kurac-palac...vudd ponajvise
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
perica perica

Post by perica perica »

Drveni,ako sam ista normalnije,iskrenije i tacnije procitao ovde ,posle duzeg vremena,Sanela ce mi biti najbolja drugarica.
pozdrav za tebe,ali pravi pozdrav
Petar
goldy

Post by goldy »

...
Last edited by goldy on Wed Jun 24, 2009 9:10 pm, edited 1 time in total.
vudd

Post by vudd »

perica perica wrote:Drveni,ako sam ista normalnije,iskrenije i tacnije procitao ovde ,posle duzeg vremena,Sanela ce mi biti najbolja drugarica.
pozdrav za tebe,ali pravi pozdrav
Petar
Ma ko te jebe Petre'
Ja nisam vidio neoriginalnijeg uvlakacha,zbog svog ''neuspjeha''na forumu.Kao ti mene skont'o,ti i ja protiv foruma?E jebo te pas maleni...

I sto vi iz Vojvodine svi pisete ''Drveni''?Jeli to zbog''vudd''?,ili je u pitanju ona djecija igra''gluvih telefona''...
lizard

Post by lizard »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xn8iCc4gShA[/youtube]

Vudd neka te s rajom. Gotivno te čitat. Ćemu to? Ebiga moram sad malo svoje JA izbacit u 1. plan; Bolujem od kontraManson kompleksa; Imam kompleks više vrjednosti, u ljudima vidim samo dobro i DA pacifista sam. Sta reći? Zadnju godinu "tripujem" na Abrahamske religije. Nemam pojma zašto:) Ustvari nevjerovatno kako ti "pičkin" dim promjeni život. Imam teoriju za sve...kao i svaki junki. Ali nije Muhammed a nije ni za javnost, mora da je paranoja. Žena mi čita forum a ima i djece. Treba biti oprezan, ma serem, znam Wirelessu hvala :)
Ako ti nećeš...hoću ja. Jebo forum, jebo statistike, jebo psihologe, psihijatre, komune, sastanke, ma jebo sve online. Jebote bolje da sam otišao šta jebat neko ovdje ovako, ali štaš sve za cijenu apstinecije. Da mi je neko prićo ne bi vjerovo. Nego ovih dana će mi pune 2godine apstinencije od heroina. Nije malo...milinaa je u tome što nemam crva. Kako? Nemam pojma! Samo napokon kontam onog Darwina. Jebo teoriju evolucije jer večina majmuna ostaju majmuni ali 100% je u pravu da su crvi odigrali jednu od najvažniji uloga u formiranju biljnog svjeta. Ljepo je vegetirat ali nije za svakoga. Jel tako? :rock:
Da se vratim na tvoju temu narkomančino stara. Ima dobar naziv skoro ko ona; "sve je isto samo njega nema". A ne može biti isto! To je ubleha izlječenih na "svoj" način, koji je naravno jedini ispravni. Nekad se zabrinem za one "velike vjernike" koji su haman propovjednici a nikako da povjeruju u snagu Boga. Ma koga briga! Volim Vas sve bla, bla, bla, bla...
Ej vudd hvala na ustupljenom prostoru:)

Fakat mi je neki dan malo falilo da povjerujem da ono crveno P zači plavuša u PMSu za volanom. Od 10 kola u 8 su sjedile plavuše u 9tim zamaskirana plavuša a možda je u 10tim sjedio preder. Niđe veze, a da nema veze...ma nije bitno.

PS Sanela nemoj šta zamjerit. Fala! Hajmo sad zajedno po tisuću puta; LA ILAHE ILALLAH!!!
PS 2 Sve je u ljubavi, sve se vrti oko ljubavi, A sve ostalo zavisi šta voliš!
PS 3 ne čita pirate;

Pozdrav svima i svako dobro!
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
vudd

Post by vudd »

Ljepo je vegetirat ali nije za svakoga. Jel tako?
He lizarrrd :) .Bilo ovde kod nas pivo ''Crni Djordje''i slogan''Nije za svakoga''Ja' da vidis,kad se krenulo zderat'.Babe najvise.Kontaju ako je ''Djordje'',mora i ono''Kara'',tu ne'dje biti.A serem ja nesto...ko fol,dosta mi foruma.Ma jok,malo mi sinoc bilo bezze,pa da skrenem paznju na sebe :-D (komplx)
Danas, novi dan-nova nafaka...Mala dobila 2 petice u skoli,zenka me zadovoljila ugodnim ruckom i oralnim sexom,pokren'o neki motor baceni,kojeg su ljudi vec ozalili,...i onda neko pita kao: ''Ima li osjecaj jaci od heroina?''.Ma ima jebo ga ti :) Kontas? :D Samo ql i lakapo

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8VraLfv4Qpw[/youtube]
MANS0N

Post by MANS0N »

Eto vidis. :)
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
Post Reply