Cao i dobrodoshla..
Skroman, ali iskren dochek od mene
Zelim ti reci sledece .. Shta se meni desilo?
Dobila sam ponudu za lechenje u Domu Zdrawlja kod jednog, chini mi se dosta dobrog i energichnog psihijatra.. Ali samo pod uslowom da neko dolazi sa mnom, tj brine i wodi rachuna o meni i redownoj terapiji, za wreme iste..
Na srecu, imala sam mamu uz sebe i zajedno smo otishle..
Razlog za to je terapija - da je ti ne iskoristish iz nekog swog glupog narkomanskog nachina, nego da je se drzish bash onako kako treba.. A to po mishljenju mnogih nikako ne mozesh sama (pokleknesh pre ili kasnije), wec samo uz nekoga ko ce ti redowno dawati prepisanu terapiju direkt u usta..
Dakle, werujem da je to razlog zashto su ti tako rekli i u Drajzerowoj ..
Moj ti je sawet da nekako pregrmish tih par dana krize (ako wec nisi, nisam sigurna dali se josh aktiwno drogirash ili ne..?) i uzmesh neku dobru terapiju koja bi "pokriwala" swe twoje nedostatke .. Ali kao osnowu da koristish NALOREX!! Dakle ne glupi subotex, wec nalorex.. Ali njega, na zalost mozesh da pochnesh da pijesh tek poshto si nekih 7 dana chista, ali weruj mi da se isplati.. Najsigurnija stwar, ali samo u sluchaju da imash nekoga ko ce ti swakodnewno to dawati..
Weliki pozdraw od mene i swe najbolje !!!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..