COCAIN-postoji i ljepša strana života

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

YugoStar

Re: COCAIN-postoji i ljepša strana života

Post by YugoStar »

Kad se sjetim nasih kafa i razgovora na temu heroina,dodje mi da placem.
Pa jebote,covjeku pricas,on sam vidi propsat tog hobija i opet nista,probace da vidi sta je po cjenu da i sam postane kostur i jad.
Ovo je moje misljenje univerzalno,Ti si mi bila samo povod da ovo napisem.
Znas koliko te gotivim i znas sto sam tuzan!
Uz tebe sam :!:
:|
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

Vozdra, da znam drug moj, upravu si sve što si mi rekao... i na pp... ispijat ćemo mi još kafa, i sjećati se samo koliko smo slabi bili, barem ja za sebe govorim, jer ti si druga priča, snažniji si od mene puno.... znaš šta ti govorim.... i ja sam mnogo tužna vjeruj mi, ne znam kud gonim zadnjih dana..... poprilično sam depresivna, noćima ne spavam, evo nisam ama baš nikako oka sklopila, ali savladat će me danas san, pa mora poslije ovakvih teških noći, provela sam ih uz filmove, kalemeći jednu za drugom cigaretu..... misli ni sama ne znam gdje budu.... ko ja sam tu al i nisam... ma fuj osjećaj...... mrzim kada mi je osjećaj nepoznat, a, moram se boriti sa njim svu noć.... ko da se hrvem sa nekim, tako se umorno iscrpljeno osjećam..... ali i ovome ću stati u kraj, majku mu...hm... ljubi te sestra.... čuvaj se..... mislim ja na tebe često... to znaš.....
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Big Mama

Post by Big Mama »

hej...pusa i sretan put PDT_Love_18
U tebi su 3 čovjeka
Jedan koji misliš da jesi
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

Spremam se, sutra putujem, čekam brata i drugaricu da još popijemo kaficu vani, tresem se ko Jermenija.....valjda putna groznica................... :D
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

puno hvala Big mama, nadam se da će mi komuna pomoći da se riješim ovih muka........hvala još jednom.....
goldy

Post by goldy »

..
Last edited by goldy on Mon Jun 29, 2009 8:04 pm, edited 1 time in total.
heroinapg

Post by heroinapg »

PROČITAJ ME wrote:M tačka je tebi u glavi....
Vala bar je jedna tacka i postavila sam je i nema posle toga.NE NASTAVLHJA SE/ PROCITAJ ME!/ Ipak mi je masu dragu sto nisi u Reto otisla, dako uspijes.
Ja ti to od srca zelim
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Najdraze moje.. Ti mi ode.. Drago mi je zbog tebe, mnogo!! Swaka ti chast!! Ponosim se na tebe .. Znaj da, kad odesh, mnogo cu misliti na tebe, obecawam.. Pokushacu da ti makar jednom nedeljno poshaljem dzak pun moje energije da tamo bude uz tebe i pomogne ti u teshkim trenutcima...
Ja josh izgleda ne idem, nego tek tamo posle leta... Ma swe se zbrljalo!! Nadam se da cesh nam makar powremeno neshto poruchiti preko baba Nace, ono u fazonu kako si, i tako to.. Uh.. Znash damaximalno saosecam sa tobom... Ogromni poljubac samo za tebe !!!!!!!!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
heroinapg

Post by heroinapg »

Pi! u pm..fale mi tacke za ispovijest
...
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

..... Ćao hero, hvala na podršci, samo ostani tako kool kakvom te zamišljam, i koliko toliko poznajem, znaš da te od početka gotivim na poseban način.... jer si puna pozitive i neobično lijepo se izražavaš, što me kod tebe najviše i privuklo..... ma bona falit će tebi moje tačkice xaxaxaxaaa..... ti si jedna neobično čudno draga djevojka..... čuvaj se i želim ti sve naj, naj...... a ti mala PTG.... DA JA ODOH.... polazim ujutro u 6 iz Sarajeva, strašno mi je teško, sada sam bila sa kolegicama na piću,malo se isplesala i zajebavala maksimalno, moram uz njih kada su lude ko struja.... natjerale su me da se nasmijem, jer sam cio dan nervozna ma užas jedan... svi smo napeti nekako..... moja majka prati redovno forum i ona će vam povremeno javljati kako sam, kako se borim sama sa sobom i slično..... snjom se možete, naravno ako želite i dopisivati, jer ona je u ovome od početka samnom, mislim na forumu...... a, ja ću se truditi da ispoštujem prvenstveno sebe, svoje ciljeve, da se promjenim, jer zaista to želim... želim sebi totalnu promjenu, na kojoj bogami kakva sam sada treba dosta,dosta da poradim..... moram psihički očvrsnuti, promjeniti kao prvo način razmišljanja o mnogim stvarima iz svakodnevnice.... MORAM SEBE UKROTITI.... svoje agresivno, histerično ponašanje..... naći mir uz nešto, uz nekoga..... zaista sam se nekako pripremila za novi način života u budućnosti od koje krećem sutra..... uh, sve mi se prevrnu u stomaku od muke, jeza me hvata...a, tek strah.. o tome ne smijem ni spomenuti...... ali proći će i to nadam se brzo.... inače se brzo i lako prilagodim ma gdje da dođem, pa se nekako tješim da će tako biti i ovaj put, ono takva sam po prirodi, prilagodljiva... a uvjek u životu najgora po sebe.... eh, sada Jaco idemo iz početka....... mila goldy, ti si moja kraljica, želim ti da se najzad izboriš sa svojim demonima, od srca i iskreno ti želim sve najbolje u životu jer ti to zaista maksimalno zaslužuješ..... budi hrabra.... mislit ću na tebe, ............................................................................. na sve vas drage moje ću misliti...... Big mam... hvala do neba na toplim riječima...... podržaji ove drage djevojke i savjetuj ih kako ti samo znaš.... sretno..... voli vas i ljubi sve Jaca.... ej, muška raja budite zdravi veseli i pazite na djevojke....... ĆAO pa do skorog pisanja moje nove teme..... Bakuta vidimo se..... ljub..... :D :D :D
Locked