..... Ćao hero, hvala na podršci, samo ostani tako kool kakvom te zamišljam, i koliko toliko poznajem, znaš da te od početka gotivim na poseban način.... jer si puna pozitive i neobično lijepo se izražavaš, što me kod tebe najviše i privuklo..... ma bona falit će tebi moje tačkice xaxaxaxaaa..... ti si jedna neobično čudno draga djevojka..... čuvaj se i želim ti sve naj, naj...... a ti mala PTG.... DA JA ODOH.... polazim ujutro u 6 iz Sarajeva, strašno mi je teško, sada sam bila sa kolegicama na piću,malo se isplesala i zajebavala maksimalno, moram uz njih kada su lude ko struja.... natjerale su me da se nasmijem, jer sam cio dan nervozna ma užas jedan... svi smo napeti nekako..... moja majka prati redovno forum i ona će vam povremeno javljati kako sam, kako se borim sama sa sobom i slično..... snjom se možete, naravno ako želite i dopisivati, jer ona je u ovome od početka samnom, mislim na forumu...... a, ja ću se truditi da ispoštujem prvenstveno sebe, svoje ciljeve, da se promjenim, jer zaista to želim... želim sebi totalnu promjenu, na kojoj bogami kakva sam sada treba dosta,dosta da poradim..... moram psihički očvrsnuti, promjeniti kao prvo način razmišljanja o mnogim stvarima iz svakodnevnice.... MORAM SEBE UKROTITI.... svoje agresivno, histerično ponašanje..... naći mir uz nešto, uz nekoga..... zaista sam se nekako pripremila za novi način života u budućnosti od koje krećem sutra..... uh, sve mi se prevrnu u stomaku od muke, jeza me hvata...a, tek strah.. o tome ne smijem ni spomenuti...... ali proći će i to nadam se brzo.... inače se brzo i lako prilagodim ma gdje da dođem, pa se nekako tješim da će tako biti i ovaj put, ono takva sam po prirodi, prilagodljiva... a uvjek u životu najgora po sebe.... eh, sada Jaco idemo iz početka....... mila goldy, ti si moja kraljica, želim ti da se najzad izboriš sa svojim demonima, od srca i iskreno ti želim sve najbolje u životu jer ti to zaista maksimalno zaslužuješ..... budi hrabra.... mislit ću na tebe, ............................................................................. na sve vas drage moje ću misliti...... Big mam... hvala do neba na toplim riječima...... podržaji ove drage djevojke i savjetuj ih kako ti samo znaš.... sretno..... voli vas i ljubi sve Jaca.... ej, muška raja budite zdravi veseli i pazite na djevojke....... ĆAO pa do skorog pisanja moje nove teme..... Bakuta vidimo se..... ljub.....