ljubi baka PDT_Love_18
BRAVO za odluku.
A da i ovo: :smt023
Moderator: sanela
Hwala puno Heroino.. U swakom sluchaju, ma shta bilo, zahwalna sam ti..heroinapg wrote:Imaj na umu da sam se posebno raspitala za tebe, draga Psy. Ako budes volja, javi se na PP. Naravno, sve od tebe zavisi.
Imaj strpljenja, jer Dr ima masu pacijenata. Isplatice ti se. A kad dodjes u ovaj hahah velegrad, vidimoi se, pa mi crtas cvjetic u sobi.
TU SAM!..Ne samo ja
Hwala puno bako na podrshci.. U swakom sluchaju.. Weliki poljubac za was !!Baba Naca wrote:Samo da te pozdravim PsyDevojcice,![]()
ljubi baka PDT_Love_18
BRAVO za odluku.
A da i ovo: :smt023
ovo zadnje si citirao seselja...opet potenciras nacionalnost gunjo?na stranu to sto normalnom coveku sigurno ne pada na pamet da vadi oci nekome zbog gluposti.mvp wrote: Pogled na w umesto v u inboksu u normalnim ljudima budi zelju sa eksperimentima koji ce ukljucivati kasike za patike i necije ocne duplje.
Moje pogled na to ko je izlečen je jako tvrd i konzervativan. Samo neuzimanje mi je daleko od izlečenja. Dobar fizički izgled ništa ne govori. Imati posao,devojku,mir u kući...to je samo početak. Potrebno je još puno stvari...A najbitnije je imati taj promenjeni život,o kome stalno govorim. Ja recimo danas na idem na tehno žurke, ne zato što se plašim, nego zato što me to stvarno ne zanima...Danas sam potpuno slobodan da donesem bilo kakvu odluku sam. Što se tiče cige i konja, srećem se skoro svakodnevno sa raznim "bivšim narkomanima". Čvrstinu i jasan stav vidim najizraženije u komunašima. Zato i hvalim tog konja. I zato mi je vrlo jasno da je to najefikasniji način. Što ne znači da je AN loš.Samo nema svako tu mogućnost.[/quote]saša-ex wrote:Vlado_M wrote:Ne vjerujem da se bilo koji nacin racunanja rezultata moze smatrati ispravnim. Sale, ko se skinuo ? Koga uopste smatrati izlijecenim ?... Borba traje cijelog zivota. Niko nema pojma koji je metod najefikasiji i svaki cigo svog konja hvali i to... Pozdrav.saša-ex wrote: Vlado, u pravu si , nema garancije da će se promena desiti u komuni. Ali nisi u pravu da se uglavnom ne dese. Sve je stvar odluke, motivisanosti i mogućnosti da čovek prepozna problem u sebi. Najveća je zabluda da je samo droga taj problem. Ova devojka nema mogućnost da ode na AN sastanke, o psihoterapeutu ne bih ni da pričam. S druge strane, šta god mislili, terapeutske zajednice(komune) su mesta sa najboljim rezultatima u lečenju narkomanije.
ne bih se slozila sa tom konstatacijom...od ateiste se ocekuje odredjena doza respekta prema vjerskim ubjedjenjima okoline, dok on sam iz nekog razloga ne zasluzuje isto...nego, pokusacu da ne peglam previse u vezi ovoga...smatram da je krajnje nekulturno ovo neumorno potenciranje sopstvenih vjerskih stavova, pogotovo u sredini u kojoj postoji kontrast misljenja u vezi istih...isto tako mislim da bilo koja osoba koja ima toliku potrebu eksponira ono u sta vjeruje, treba da se dobro zapita zasto to radi...premda im je dopušteno da nesmetano zastupaju svoje stajalište