Ima li nade za nas ???

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Baba Naca

Re: Ima li nade za nas ??

Post by Baba Naca »

Samo da te pozdravim PsyDevojcice, :wink:
ljubi baka PDT_Love_18
BRAVO za odluku.
A da i ovo: :smt023
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

heroinapg wrote:Imaj na umu da sam se posebno raspitala za tebe, draga Psy. Ako budes volja, javi se na PP. Naravno, sve od tebe zavisi.
Imaj strpljenja, jer Dr ima masu pacijenata. Isplatice ti se. A kad dodjes u ovaj hahah velegrad, vidimoi se, pa mi crtas cvjetic u sobi.
TU SAM!..Ne samo ja
Hwala puno Heroino.. U swakom sluchaju, ma shta bilo, zahwalna sam ti..
Posle swega owoga, slagala bih kad bih rekla da sam neshto jako mnogo razmishljala o swemu.. Bash neshto i nisam, ali jeste moja kewa! Ja ne wolim puno priche.. Ja wolim wishe dela, a mlatiti mozemo o bilo chemu, a ne moramo o ozbiljnim stwarima ..
Kewa po ceo dan wisi na netu, po forumima, chita iskustwa i ostalo.. Swe shto moze da nadje na temu RETA! I ona weruje da je to najbolje za mene.. ok recimo moj ochuh sad pocheo neshto.. Nemam pojma! On je sad od jednom, kako je saznao, jako protiw toga.. U fazonu, weruje da ja to swe mogu i odawde, da ne treba da idem.. Kao ne treba niko da nas proziwa i to, jer ja nisam ne znam ni ja shta, wec "pametna djewojka" i kao swe tako.. Ma pojma nemam !
Dok kewa opet weruje chwrsto da je RETO prawa odluka !
A ochuh se boji da ne odem tamo, ostawim owaj posao koji imam, pa sjebem tamo swe i wratim se wrlo brzo.. A ja opet nemam pojma.. Ma uzas !
Bash je ruzna situacija sad u kuci !
Mama protiw ochuha, a radi se o meni.. E jbg.. A ja kao pizda kuckam na kompu i prawim se luda.. Ne mogu ja bre da se swadjam i uwlachim u rasprawe.. Meni je to pegla.. E jbg.
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Baba Naca wrote:Samo da te pozdravim PsyDevojcice, :wink:
ljubi baka PDT_Love_18
BRAVO za odluku.
A da i ovo: :smt023
Hwala puno bako na podrshci.. U swakom sluchaju.. Weliki poljubac za was !!

Sanela takodje.. Hwala na podrshci.. Pa shta bude - bice, kao i uwek u mom ziwotu.. Pozdraw
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

E jbg, sad owde wlada opaka swadja.. Ochuh twrdi kako ako odem tamo da wishe ne dolazim u njegowu kucu, a kewa kao da bi trebala odande prwo owde na par dana, ali ne duze.. Ali on nije za to nikako i kao ako se tako nastawi (poshto se bez njega donose odluke, protiw kojih je on), da ce i ona da leti sa mnom!! A dobro.. To su rechi u afektu, ali mnoooooogo ruzno jbt.. Kakwo sranje.. A ja ko pizda sedim owde i kuckam sada dok se oni derinjaju .. E do qrca.. Shta da kazem ja sad?!
mvp

Post by mvp »

Posle sh,ch,lol,omg i ostalih pulena prve faze kretenizacije nase klincurije,na vrata nam kuca druga fraza promovisana preko Brava,Kul Grla,Rebeldea i ostalih govana.Ovaj fenomen uglavnom upraznjavaju sjatke maje buduce ziljavuse koje svojim 25-to godišnjim polu-retardiranim frajerima vlasnicima Jamaha i Hondi kucaju poruke: *Woji te twoja mawena* i sl.
Pogled na w umesto v u inboksu u normalnim ljudima budi zelju sa eksperimentima koji ce ukljucivati kasike za patike i necije ocne duplje.
trice i kucine
paramparcad

Post by paramparcad »

mvp wrote: Pogled na w umesto v u inboksu u normalnim ljudima budi zelju sa eksperimentima koji ce ukljucivati kasike za patike i necije ocne duplje.
ovo zadnje si citirao seselja...opet potenciras nacionalnost gunjo?na stranu to sto normalnom coveku sigurno ne pada na pamet da vadi oci nekome zbog gluposti.
mvp

Post by mvp »

opet lupas daco seselj je povezao kasiku za obucu i klanje...ako se secam...a i dobro znas da sam ja za cedu a to i nacionalizam veze nemaju...namestacu stari
trice i kucine
Yesenia

Post by Yesenia »

Koliko se ja secam ovo o "w" je citat iz Vukajlije..

Nego, da se vratim na temu..vec sam negde procitala ( izvinjavam se autoru sto ne mogu da se setim ko je) da ako odete u komunu necete moci vise da se vratite kuci, u fazonu to ne zele vasi roditelji/ukucani?!

Mozda ispadam glupa u drustvu, ali ja ti nista tu ne kapiram..zasto su vasi roditelji protiv toga da se jednog dana vratite cisti, zdravi, normalni i jaki? Zivite li vi sa roditeljima/ rodbinom/ prijateljima ili dilerima?

Mozda sam nesto propustila? PTG, sta tvoj ocuh konkretno iznosi kao argument da neces biti pozeljna kuci posle komune?
lizard

Post by lizard »

saša-ex wrote:
Vlado_M wrote:
saša-ex wrote: Vlado, u pravu si , nema garancije da će se promena desiti u komuni. Ali nisi u pravu da se uglavnom ne dese. Sve je stvar odluke, motivisanosti i mogućnosti da čovek prepozna problem u sebi. Najveća je zabluda da je samo droga taj problem. Ova devojka nema mogućnost da ode na AN sastanke, o psihoterapeutu ne bih ni da pričam. S druge strane, šta god mislili, terapeutske zajednice(komune) su mesta sa najboljim rezultatima u lečenju narkomanije.
Ne vjerujem da se bilo koji nacin racunanja rezultata moze smatrati ispravnim. Sale, ko se skinuo ? Koga uopste smatrati izlijecenim ?... Borba traje cijelog zivota. Niko nema pojma koji je metod najefikasiji i svaki cigo svog konja hvali i to... Pozdrav.
Moje pogled na to ko je izlečen je jako tvrd i konzervativan. Samo neuzimanje mi je daleko od izlečenja. Dobar fizički izgled ništa ne govori. Imati posao,devojku,mir u kući...to je samo početak. Potrebno je još puno stvari...A najbitnije je imati taj promenjeni život,o kome stalno govorim. Ja recimo danas na idem na tehno žurke, ne zato što se plašim, nego zato što me to stvarno ne zanima...Danas sam potpuno slobodan da donesem bilo kakvu odluku sam. Što se tiče cige i konja, srećem se skoro svakodnevno sa raznim "bivšim narkomanima". Čvrstinu i jasan stav vidim najizraženije u komunašima. Zato i hvalim tog konja. I zato mi je vrlo jasno da je to najefikasniji način. Što ne znači da je AN loš.Samo nema svako tu mogućnost.[/quote]

TA promjena, ako ne griješim; trebala zvučat nekako ovako:
"Ex narkomani su tolerantni prema različitim vjerskim praksama. Diskriminirani su, međutim, ateisti; premda im je dopušteno da nesmetano zastupaju svoje stajalište, ne uživaju status izlječenih. Naime, tko ne vjeruje u Boga ili u zagrobni život bilo kakve vrste, taj ne priznaje nikakav autoritet ni načela izvan sebe samoga, te se drugi nikada u njega ne mogu uzdati."
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

premda im je dopušteno da nesmetano zastupaju svoje stajalište
ne bih se slozila sa tom konstatacijom...od ateiste se ocekuje odredjena doza respekta prema vjerskim ubjedjenjima okoline, dok on sam iz nekog razloga ne zasluzuje isto...nego, pokusacu da ne peglam previse u vezi ovoga...smatram da je krajnje nekulturno ovo neumorno potenciranje sopstvenih vjerskih stavova, pogotovo u sredini u kojoj postoji kontrast misljenja u vezi istih...isto tako mislim da bilo koja osoba koja ima toliku potrebu eksponira ono u sta vjeruje, treba da se dobro zapita zasto to radi...
prije nego sto me zaspete dodatnim hvalospjevama o snazi natprirodnog, samo se stavite u situaciju da ste na forumu gdje tematika nije religija i gdje ste primorani da iz dana u dan citate o evoluciji...toliko o toleranciji...
Post Reply