BOJIM SE PISATI
Moderator: sanela
BOJIM SE PISATI
citam Vase ispovijesti i vidim sebe ne znam ni otkud poceti.Kao ako ne pisem zadnjih 9 godina mog zivota nisu stvarni.Sad kad sam pogledala koju brojku sam napisala smrzula sam se.To nisam ja.Pa ja sam "kratko" u banani.Uzas!koliko vremenski lazem sve valjda sam i povijerovala.Za sve okolo mene ja izgledam o.k.Hepovi su mi podignuli kilazu jako.imam zube,radim iako sam faks otpisala za vanjski svijet sam o,k.Aja u sebi ne postojim vec dugo ,sve mi je svejedno,mislsim da nikad necu biti ni polu zdrava a ni sretna.Ne sijecam se kad sam se od srca nasmijala.
Re: BOJIM SE PISATI
Samo polako....niko te ne tera da ispljunes sve od jednom....i ja sam se tako osecao , nije to nista nenormalno!
Sve to kako se sada osecas jednom ce da ti bude smesno zato nemoj da se bacas.Mozda jos malo citaj i leci se....prvo se pobrini da priznas samoj sebi sva sranja , to je dobar pocetak!!
Pozdravljam te.
Sve to kako se sada osecas jednom ce da ti bude smesno zato nemoj da se bacas.Mozda jos malo citaj i leci se....prvo se pobrini da priznas samoj sebi sva sranja , to je dobar pocetak!!
Pozdravljam te.
cucla cucla cuclica
i to je prvi korak ....
nemaš se čega bojati , osim sebe same , kao i mi svi ... jao , kako mrzim to što sam priznala ...KAO I SVI ... tu strpah i sebe , a nikada , apsolutno nikada se nisam vidila u gomili bilo kakvog tipa........čak ni u redu za kruv ili mliko .....
Sve one krilatice tipa NE MOŽE NAM NITKO NIŠTA , JAČI SMO OD SUDBINE , pucaju pred nama samima . Mi smo si najgori prijatelji koje možemo samo sanjati !!!
A to što te strah pisati , ej , sve znam , ali najgore ako samo posmatraš druge . Uključi se . Možda ti pomogne .
POZ!
AJDE ...
P.S. I noga u guzicu je korak naprid ! :butthead:
nemaš se čega bojati , osim sebe same , kao i mi svi ... jao , kako mrzim to što sam priznala ...KAO I SVI ... tu strpah i sebe , a nikada , apsolutno nikada se nisam vidila u gomili bilo kakvog tipa........čak ni u redu za kruv ili mliko .....
Sve one krilatice tipa NE MOŽE NAM NITKO NIŠTA , JAČI SMO OD SUDBINE , pucaju pred nama samima . Mi smo si najgori prijatelji koje možemo samo sanjati !!!
A to što te strah pisati , ej , sve znam , ali najgore ako samo posmatraš druge . Uključi se . Možda ti pomogne .
POZ!
AJDE ...
P.S. I noga u guzicu je korak naprid ! :butthead:
...JA SAM ZADNJI ROMANTIK NA OVOM SVIJETU ŠTO SE SPORO KREĆE I ČEKA KRAJ...
- PsyTechGirl
Dusho moja.. Swaka chast tebi na prwom postu, a swaki sledeci wec ide lakshe
Widecesh, samo polako.. Gde zurish ??
Swe u swemu.. Dobrodoshla

Widecesh, samo polako.. Gde zurish ??

Swe u swemu.. Dobrodoshla

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..