BOJIM SE PISATI

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
LONLY

BOJIM SE PISATI

Post by LONLY »

citam Vase ispovijesti i vidim sebe ne znam ni otkud poceti.Kao ako ne pisem zadnjih 9 godina mog zivota nisu stvarni.Sad kad sam pogledala koju brojku sam napisala smrzula sam se.To nisam ja.Pa ja sam "kratko" u banani.Uzas!koliko vremenski lazem sve valjda sam i povijerovala.Za sve okolo mene ja izgledam o.k.Hepovi su mi podignuli kilazu jako.imam zube,radim iako sam faks otpisala za vanjski svijet sam o,k.Aja u sebi ne postojim vec dugo ,sve mi je svejedno,mislsim da nikad necu biti ni polu zdrava a ni sretna.Ne sijecam se kad sam se od srca nasmijala.
adam*

Re: BOJIM SE PISATI

Post by adam* »

Samo polako....niko te ne tera da ispljunes sve od jednom....i ja sam se tako osecao , nije to nista nenormalno!
Sve to kako se sada osecas jednom ce da ti bude smesno zato nemoj da se bacas.Mozda jos malo citaj i leci se....prvo se pobrini da priznas samoj sebi sva sranja , to je dobar pocetak!!
Pozdravljam te.
cucla cucla cuclica
amyna

Post by amyna »

i to je prvi korak ....

nemaš se čega bojati , osim sebe same , kao i mi svi ... jao , kako mrzim to što sam priznala ...KAO I SVI ... tu strpah i sebe , a nikada , apsolutno nikada se nisam vidila u gomili bilo kakvog tipa........čak ni u redu za kruv ili mliko .....

Sve one krilatice tipa NE MOŽE NAM NITKO NIŠTA , JAČI SMO OD SUDBINE , pucaju pred nama samima . Mi smo si najgori prijatelji koje možemo samo sanjati !!!

A to što te strah pisati , ej , sve znam , ali najgore ako samo posmatraš druge . Uključi se . Možda ti pomogne .

POZ!

AJDE ...

P.S. I noga u guzicu je korak naprid ! :butthead:
...JA SAM ZADNJI ROMANTIK NA OVOM SVIJETU ŠTO SE SPORO KREĆE I ČEKA KRAJ...
goldy

Post by goldy »

..
Last edited by goldy on Tue Jun 30, 2009 11:54 am, edited 1 time in total.
jana

Post by jana »

Sta je hep?
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Dusho moja.. Swaka chast tebi na prwom postu, a swaki sledeci wec ide lakshe :-D
Widecesh, samo polako.. Gde zurish ?? :)

Swe u swemu.. Dobrodoshla :D
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Post Reply