NEMA JOJ POMOCI
Moderator: sanela
Re: ljudi ako mi ne pomognete ubicu je
evo da se ja opet javim.juce je bilo veselo u domu moje mama.seka je trazila pare za cigare nije dobila.pacinje dranje svadja e onda keva pocinje da baca po kuci sekine stvari i da lomi mala se nabija u cosak ne progovara rec.ostaje bez grejanja u njenoj sobi iskljucuje joj se cuti ne progovara kad je videla da oje mama poludela..e onda kajanje izvini mama pogresila sam ja ne znam sta cu da radim gde cu da idem ja nemam nikoga sve sam u zivotu prokockala..zove mene da mi cestita novu godinu ja sam bila jako drska prema njoj setila se posle toliko meseci kako da ne..treba joj topla soba pa opet po kozna koji put da pravi mahinacije iz moje kuce..nece vise moci..nemoj da neko pomisli da je ja mrzim daleko bilo sestra mi je nego nemam vise zivaca za njenu bolest zato sto smo joj sve dali i sve je prokockala kao svaki narkoman..ne bih ovo pisala da mi je svejedno samo trazim nacin kako da je nateramo na lecenj ali ono pravo potpuna izolaciija1.2 god u stvari da ona shvati da treba da se leci..
Eto, ja mislim da je bila prilika kad je mama "poludjela" trebali ste ju još više pritisnuti...Ja sam se slomila. To je bilo to. Odluka.
U tebi su 3 čovjeka
Jedan koji misliš da jesi
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
Jedan koji misliš da jesi
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
Lijepo je zatvorite u sobu i kljuc u bravu..... :rock:
Neka vristi i razbija, hebe vam se...na kraju ce biti zahvalna.
Ako nema za cigarete, od kuda joj za heroin? Prostitucija ili sta!?
Prijavite je policiji ili nesto...ne znam sta bih rekao, jer ovako nesto jos nisam vidio ni cuo....a vidio sam svega... :vom:
Stvarno sretno sa svime! Najbolje da je nagovorite na komunu ili bar na neku terapiju....neke blokatore ili nesto slicno....
Neka vristi i razbija, hebe vam se...na kraju ce biti zahvalna.
Ako nema za cigarete, od kuda joj za heroin? Prostitucija ili sta!?
Prijavite je policiji ili nesto...ne znam sta bih rekao, jer ovako nesto jos nisam vidio ni cuo....a vidio sam svega... :vom:
Stvarno sretno sa svime! Najbolje da je nagovorite na komunu ili bar na neku terapiju....neke blokatore ili nesto slicno....
pa sta reci ona je izasla iz kuce pre 4dana fino joj je receno da ne dolazi vise kuci ona je rekle da joj nije lepo da bude tamo gde je sad ali mora i to bi bilo to.vidim da mama se tesko miri sa tim ali kaze da je resila.ja znam da ce ona doci kao sto je dosla posle 2 dana da uzme jos ostatak stvari .gde ih njihov mozak vodi ko jos prima narkomana u kuci da spava a pri tom ne radi nista?sta ako opet dodje?ili mozda nikad ne dodje?
NECU NISTA RECI O TVOJOJ,NAZALOST MUCI,SAMO NEKE BROJKE PISEM> 1986-2009,MOJE GODISTE JE 1970.,EVO JOS UVEK SE BORIM!!! MOZDA DA SAM ZENSKO,POZNAVAJUCI TAJ DEO DNA,BI PRE POCEO DA SE VADIM IZ TESKO MORALNO-GRICKA SAVESTI DNA,PARE,SEX,HEROIN.winxi wrote:Ja sam sestra nazlost od jedne narkomanke.Ima gospodjica 27 godina ne radi nigde spava luta napada majku.Do skoro su bile samo svadje po kuci sad je pocela da razbija.Razlog nije joj dala mama da izadje.Ako joj ta ista mucenica ne kupi cigare ode po 2 dana niko ne zna gde je.Normalno mami kaze da ce morati ona dajoj vraca dugove...Ne mogu mnogo da pisem smatram da gubim puno vremena ako uopste pricam o njoj .svi moguci pokusaji lecenja bezuspesni drajzerova privatna klinika privatni neuropsihijatri...sve kako je htela..imala je super psao moj muz joj nasao normalno osramotila ga je dobila je otkaz.svi su joj krivi sto ne radi.milicija kaze nije nadlezna.mama ne moze da je izbaci iz kuce ona udje u kucu kad mama ode na posao...strasno..planiram da joj namestim da je neko dobro nalupa pa cak i osisa ne bi li je to nateralo na pravo lecenje komuna .verujte da to i mama planira zato sto se zeni smucilo..svi su joj okrenuli ledja sama se bori sa narkomanom teskim..molim bivse narkomane da mi kazu da li ovo moze da upali samo ne ono lepo to definitivno ne pali to pokusavamo vec 6 godina...inace kako dolazi do droge pa mislim da se prodaje....sa mnom ne komunicira vec 8 meseeci od kad
sam joj samo rekla pa nesto me cudno gledas a i opet si oslabila..mislim da me mrzi...MOLIM ZA SAVET STO PRE..HVALA..
Tu mozak vise ne radi, samo heroin je vodi da radi sve sto radi. Na ova tvoja pitanja odgovor moze samo da boli, ali vreme provodi verovatno sa dilerom ili nekim narkomanom koji ima praznu gajbu. I ja dok sam se gudrala imala sam svoj stan gde je redovno visila ekipa koja je imala nesto. A nisam bas sigurna da ona nista ne radi, mozda je prostitucija u pitanjuwinxi wrote:pa sta reci ona je izasla iz kuce pre 4dana fino joj je receno da ne dolazi vise kuci ona je rekle da joj nije lepo da bude tamo gde je sad ali mora i to bi bilo to.vidim da mama se tesko miri sa tim ali kaze da je resila.ja znam da ce ona doci kao sto je dosla posle 2 dana da uzme jos ostatak stvari .gde ih njihov mozak vodi ko jos prima narkomana u kuci da spava a pri tom ne radi nista?sta ako opet dodje?ili mozda nikad ne dodje?

Shvatam tvoju situaciju i koliko si ogorcena i besna na nju, ali ako ti i mama dignete ruke od nje, tu je kraj. Znam da je tesko boriti se sa tim ali sestra ti je..
U slucaju tvoje sestre Kovilj ne dolazi u obzir veruj mi, tamo je niko nece drzati da ostane. Komuna je skroz ok ali je sve na dobrovoljnoj bazi, i ako zelis mozes odmah da izadjes. A i uslovi su takvi da posle citanja ovoga kako se tvoja sestra ponasa i kakav stav ima, ona tamo ne bi izdrzala ni tri sata

Neki su ti to vec predlagali i ja se potpuno slazem da ako ne moze drugacije, uzeti joj telefon, zakljucati je u sobu, doneti joj cigare, jelo, sve sto treba ali je ni slucajno ne pustati napolje. Ja ne vidim drugu opciju..
Zao mi je sto ne mogu pomoci, ovo je sve sto ti mogu reci..

Tako lako, polako, je sve uzeti..
A tako teshko, teshko je s tim zhiveti..
- feniks-2.put
A jesu li tebi tako tvoji pomogli da prestaneš da se drogiraš?, zakljucati je u sobu, doneti joj cigare, jelo, sve sto treba ali je ni slucajno ne pustati napolje. Ja ne vidim drugu opciju..
Upoznala sam momka koji je tako proveo neko vreme - 3 nedelje i čim je izašao napolje prvo se uradio....
Jesu, mesecima pred ulazak u komunu sam bila upravo u takvoj situaciji. Tad nisam mogla da ih gledam, danas sam im zahvalna na tome
To je bio samo jedan od predloga, ne kazem da bi to sigurno pomoglo i njoj zato sto jeste meni, svi smo mi razliciti.

To je bio samo jedan od predloga, ne kazem da bi to sigurno pomoglo i njoj zato sto jeste meni, svi smo mi razliciti.
Tako lako, polako, je sve uzeti..
bolesTna wrote:Tu mozak vise ne radi, samo heroin je vodi da radi sve sto radi. Na ova tvoja pitanja odgovor moze samo da boli, ali vreme provodi verovatno sa dilerom ili nekim narkomanom koji ima praznu gajbu. I ja dok sam se gudrala imala sam svoj stan gde je redovno visila ekipa koja je imala nesto. A nisam bas sigurna da ona nista ne radi, mozda je prostitucija u pitanjuwinxi wrote:pa sta reci ona je izasla iz kuce pre 4dana fino joj je receno da ne dolazi vise kuci ona je rekle da joj nije lepo da bude tamo gde je sad ali mora i to bi bilo to.vidim da mama se tesko miri sa tim ali kaze da je resila.ja znam da ce ona doci kao sto je dosla posle 2 dana da uzme jos ostatak stvari .gde ih njihov mozak vodi ko jos prima narkomana u kuci da spava a pri tom ne radi nista?sta ako opet dodje?ili mozda nikad ne dodje?![]()
Shvatam tvoju situaciju i koliko si ogorcena i besna na nju, ali ako ti i mama dignete ruke od nje, tu je kraj. Znam da je tesko boriti se sa tim ali sestra ti je..
U slucaju tvoje sestre Kovilj ne dolazi u obzir veruj mi, tamo je niko nece drzati da ostane. Komuna je skroz ok ali je sve na dobrovoljnoj bazi, i ako zelis mozes odmah da izadjes. A i uslovi su takvi da posle citanja ovoga kako se tvoja sestra ponasa i kakav stav ima, ona tamo ne bi izdrzala ni tri sata![]()
Neki su ti to vec predlagali i ja se potpuno slazem da ako ne moze drugacije, uzeti joj telefon, zakljucati je u sobu, doneti joj cigare, jelo, sve sto treba ali je ni slucajno ne pustati napolje. Ja ne vidim drugu opciju..
Zao mi je sto ne mogu pomoci, ovo je sve sto ti mogu reci..
pozzzz....
- narkoman je genije kad su pare u pitanju !!!
-narkoman je sposoban obrlatiti apsolutno svakoga
-narkoman je spreman pod cijenu vlastitog života riskirati sve i svašta
-narkoman nema osjećaja
........................
pa ti sad promisli sa čime se boriš .
citat je tu da samo dokažem kako to jel se kurva za novce ili nije , apsolutno nije važno jer to je najmanji problem u ciloj priči .
ja sam džeparila 7 godina(1988-1996) ..... i nisam živila sa roditeljima , svaka priča je drugačija .
...JA SAM ZADNJI ROMANTIK NA OVOM SVIJETU ŠTO SE SPORO KREĆE I ČEKA KRAJ...
Moj mali savjet je da sjedneš i skupa sa njom probaš naći način na koji će se ona skinit sa dopa , znači , bez optuživanja i vrijeđanja , pokušat nać rješenje . To jest teško , ali mislim da je vrijeme da počnete svi , ali baš SVI IZNOVA ... BEZ VRAĆANJA U PROŠLOST !!! Tribaš zaboravit kakva je bila ovih 6 godina , već imati na umu što može biti idućih 6 godina . Ne postoji gumica koja bi izbrisala mučnu prošlost , ali ako postoji nada da će ona biti zdrava i biti radost tvojoj majci , vrijedi pokušati , zar ne !?!?
..... a opet , možda tebi paše kako imate dežurnog krivca za sva sranja , preispitaj se !!!
sretno
..... a opet , možda tebi paše kako imate dežurnog krivca za sva sranja , preispitaj se !!!
sretno
...JA SAM ZADNJI ROMANTIK NA OVOM SVIJETU ŠTO SE SPORO KREĆE I ČEKA KRAJ...