U svakom slucaju nije dobro...a ti po tome mozes vidjeti ko ti je prijatelj a ko nije...taj ko ti je to pricao nije ti prijatelj..hashishi wrote:cula sam mnogo prica o tome kako trava nije stetna..kako je zdravija od duhana i alkohola..tj ako se ne zloupotrebljava..ja licno nisam nikad probala ali imam zelju...pa me zanima od ljudi koji vec imaju iskustva i probali su kakva su njihova iskustva i misljenja o travi tj marihuani ili ti ga gandza ili ti ga konoplji??? molim odgovore
trava
Moderator: sanela
Re: trava
taj sto mi je pricao je glup i svjestan je toga ...dera wrote:U svakom slucaju nije dobro...a ti po tome mozes vidjeti ko ti je prijatelj a ko nije...taj ko ti je to pricao nije ti prijatelj..hashishi wrote:cula sam mnogo prica o tome kako trava nije stetna..kako je zdravija od duhana i alkohola..tj ako se ne zloupotrebljava..ja licno nisam nikad probala ali imam zelju...pa me zanima od ljudi koji vec imaju iskustva i probali su kakva su njihova iskustva i misljenja o travi tj marihuani ili ti ga gandza ili ti ga konoplji??? molim odgovore
goldy wrote:Hahahaha-umrla sam od smjehamvp wrote:evo ja da ti kazem.kao prijatelj,hashishi...mani se ti marihuane...hasisa...i tih sranja...i odmah predi na dop...ljudi ce onda imati vise razumevanja za tebe i tvoje porive i probleme...pozz
i ja............
cucla cucla cuclica
- PsyTechGirl
E sad widish, shta ce tebi owakwa spika ?? (mislim na mvp i to)
Chemu to ??
Owakwa pitanja, odgowori .. i ostale gluposti ..
Znam da ti je interesantno, ali bash zato ..
Nekasd treba otici bash onda kada mislish da je naj lepshe ..
Wolela bih da me poslushash, ali znam da ne mogu da utichem na to ..
Eto recimo ja - secam se kada nishta nisam znala o dosta stwari i bilo mi je super ..
Shto wishe znash , weruj mi da je to gore ..
Poozdraw tebi i molim te chuwaj se ..
Samo si jedna sama sebi i tu su teshke poprawke i preprawke ...
Nemash nikakwe potrebe za tim ..
Chemu to ??
Owakwa pitanja, odgowori .. i ostale gluposti ..
Znam da ti je interesantno, ali bash zato ..
Nekasd treba otici bash onda kada mislish da je naj lepshe ..
Wolela bih da me poslushash, ali znam da ne mogu da utichem na to ..
Eto recimo ja - secam se kada nishta nisam znala o dosta stwari i bilo mi je super ..
Shto wishe znash , weruj mi da je to gore ..
Poozdraw tebi i molim te chuwaj se ..
Samo si jedna sama sebi i tu su teshke poprawke i preprawke ...
Nemash nikakwe potrebe za tim ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
- PsyTechGirl
mvp wrote:pa ne mogu svi praviti pozitivnu atmosferu...
koji ces onda ti ...ovde ako mislis da je ovaj forum stetan....kad god se prijavim ti si tu...nesto mi je tu kontradiktorno...
Neeeee dobri moj, ne .. Nisam ja rekla da je forum shtetan, naprotiw.. Nego je swe jako indiwidualna stwar.. Slichno kaoi medicnska terapija ..
A shto se tiche mog stalnog biwanja owde-to i nije bash pohwalno .. To samo gowori o tome kolik ja nemam swoj stwarni ziwot ..
A tako nesho bih wolela da ona zaobidje, jer ima mnogih stwari na owom swetu-pogotowo realnom i stwarnom, kojima moze da se posweti a da su korisnije i prijatnije od atmosfere na owom forumu..
Hocu da kazem da bi bilo lepo da se ne opterecujje problemima koje nije sebi nawalila na wrat ..
Nije waljda da si me opet pogreshno razumeo ??
Pa ja ne mogu da werujem .. Mislila sam da me ti uwek shwatish kako treba :butthead:
Inache, ja sam trenutno u fazi ispitiwanja i ischitawanja textowa na forumu .. tako da, kad god pozelish da prichash sa mnom - tu sam :smt032
Pozdraw hashishi ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
PsyTechGirl wrote:mvp wrote:pa ne mogu svi praviti pozitivnu atmosferu...
koji ces onda ti ...ovde ako mislis da je ovaj forum stetan....kad god se prijavim ti si tu...nesto mi je tu kontradiktorno...
Neeeee dobri moj, ne .. Nisam ja rekla da je forum shtetan, naprotiw.. Nego je swe jako indiwidualna stwar.. Slichno kaoi medicnska terapija ..
A shto se tiche mog stalnog biwanja owde-to i nije bash pohwalno .. To samo gowori o tome kolik ja nemam swoj stwarni ziwot ..
A tako nesho bih wolela da ona zaobidje, jer ima mnogih stwari na owom swetu-pogotowo realnom i stwarnom, kojima moze da se posweti a da su korisnije i prijatnije od atmosfere na owom forumu..
Hocu da kazem da bi bilo lepo da se ne opterecujje problemima koje nije sebi nawalila na wrat ..
Nije waljda da si me opet pogreshno razumeo ??
Pa ja ne mogu da werujem .. Mislila sam da me ti uwek shwatish kako treba :butthead:
Inache, ja sam trenutno u fazi ispitiwanja i ischitawanja textowa na forumu .. tako da, kad god pozelish da prichash sa mnom - tu sam :smt032
Pozdraw hashishi ..
hahhaahahaa ma veliki pozdrav za vas sveeee
ja sam trenutno happy i forum ni malo lose ne utjece na mene
sam to!!!!