Vidim da si ti nov na forumu i procitala sam tvoj problem.otprilike imamo isto godina i u isto vrijeme smo poceli sa experimentisanjem ,kao i svi ostali-zar ne?
OVo sam morala da izbacim iz sebe,vrzma mi se nedeljama po glavi..al sve kao:"ma,sta ce mi to?"
Dakle,nisam mislila kad sam rekla "nimalo mi vas nije zao"-to da ne saosjecam sa ljudima u problemu,da ne razumijem problem narkomanije,tezinu same bolesti..dakako da sve znam!
I uvjek sam bila i bicu pomoc -ljudima koji je stvarno zele...
To se odnosilo na sve one koji iz dana u dan,mjesec,godinu..prosipaju istu suplju pricu,traze savjete koje su culi 100 puta i znaju ih napamet,traze podrsku(ustvari tapsanje po ramenu-dok im se zivoti i porodice raspadaju)krive ratove,roditelje,politicku scenu u zemlji,globalno zagrijevanje..i ko zna sta sve ne(kao izgovor za svoju slabost)
Povrh svega,glavna tema je ovdje ko je najpametniji,ko ce kome da spusti,da da terapiju...ko se s kim je*e...itd
A to opet od strane jednih te istih ljudi...mada im se novopridosli brzo pridruze(cast izuzecima)
Potpisujem da ovaj forum vise nije sto je bio...zao mi je zbog toga,jer sam voljela da provodim vrijeme tu.(kao i vecina za koje znam da su cisti)
Ovo nije upuceno nikom licno,tako da nemojte odmah paljbu!znam da to jedva cekate...

pozz