NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

YugoStar

Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Post by YugoStar »

Ja se izvinjavam za moj "posalica" komentar.
Tema je ocigledno ozbiljna.
Ja osim zuba,koje sam napokon sredio,nisam zakacio neke bolesti i sl.
Hvala dragom Bogu !!!
:oops:
vudd

Post by vudd »

YugoStar wrote:Ja se izvinjavam za moj "posalica" komentar.
Tema je ocigledno ozbiljna.
Ja osim zuba,koje sam napokon sredio,nisam zakacio neke bolesti i sl.
Hvala dragom Bogu !!!
:oops:
Ma nije Yugo to nesto ozbiljno.Metadon oce napumpati onako nezdravo,znam dok sam bio na odrzavanju,pa se onako debeli vukli od kafica do kafica i uz odvratno znojenje,smijeh bez kompresije i mlacenje slame oko, ama bas nevaznih stvari,radovali sto smo na''dobrom putu''.A Sun kaze da joj taj znanac i dila,pa reko mozda je od toga.Onima sa problemom jetre se izvinjavam.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
YugoStar

Post by YugoStar »

Ok drug,ja kao i uvjek,na brzinu procitam i to.
A sto se meta tice,isto.I mene je naduvao kao balon na 116 kg,a imam 195,pa pravi grmalj bio.
Sad sam na idealnih 95 kg.
:D
tubalkain

Post by tubalkain »

Meni isto fali jedan zub, treba implant, i baš petica koja je važna za žvakanje, a rupe sam godinu dana popravljao, al nisam siguran dal' su ikad dokazali, da se zubi kvare od metadona, ili od šećera u dopu, meni se ćini da mnogi ovisnici vole slatko i/ili ne peru dosta zube oa da je to od toga.
iron

Post by iron »

tubalkain wrote:Meni isto fali jedan zub, treba implant, i baš petica koja je važna za žvakanje, a rupe sam godinu dana popravljao, al nisam siguran dal' su ikad dokazali, da se zubi kvare od metadona, ili od šećera u dopu, meni se ćini da mnogi ovisnici vole slatko i/ili ne peru dosta zube oa da je to od toga.
Ma gluposti.....to da zubi odu od metadona i sl....pogotovo od secera u dopu. Imam isti broj zubi uvijek....tj. nemam tri komada jer sam bio nemaran kada sam bio klinac, ali zato sada mozda cak i forsam to pranje zubi. I da, jedan zub mi zubar shebo jer ga nikada nije popravio kako treba.
AnaGram

Post by AnaGram »

n.beograd-2.nov-17 28 a napolju vrucina 21c...tsonga se muci protiv nalbandiana..ma ko ih sljivi...
odoh ja u setnju...mozda neki splav,kafa neka?
ovo je prica samo o meni.tik-tak
iron

Post by iron »

' jutro ekipa....
sanela

Post by sanela »

Ih otkad niste pisali na veseloj jutarnjoj kafici....... jel to znači da ne pijete jutarnju kaficu? Gdje li nam je drug Omar... Mansone, znaš li ti Omara? Ma moraš ga znati... Znaš li kako je? On je nekad davno započeo s ovom temom.... Nema ga ima sto godina. Vjerovatno se zadaje oko bebe, pa nema vremena za raju. Pozdrav za Omara, ako bude čitao.

Inače, u Sarajevu pao prvi snijeg..... jeeeeeeeeee
Baš se radujem. Iako sam se pravo prehladila i nisam iz kuće izašla već tri dana, baš je lijep grad kad padne snijeg. Nekako čist... Uglavnom, radujem se snijegu. Samo se stresem kad se sjetim mećave od prošle godine i odlazaka na posao u komunu kroz mećavu. Doduše nisam nikad pješke kroz snijeg, ali ima raje koja su išla pješke, jer nisu autom mogli doći. A sad ja imam auto, pa ćemo vidjeti kako ću se uzverati do gore. Stavila sam na vrijeme zimske gume i sad mogu uz brdo (bar se nadam)...

Eto, samo da se malko javim.

Pozdravljam vas sve :D
heroinapg

Post by heroinapg »

Aj nek vam je sa srecom prvi snijeg.Najavili su ga i kod nas.samo se ne moze porediti sa vasim. Kod nas sjutra dan-najkasnije padne kisa, pa se pretvori u neku cudnu smjesu :rolleyes: Aj srecno bilo da neko spomenu kafu :drinkers: :wink:
Ja sam prehladila prije snijega
sunrise

Post by sunrise »

I ja se isto pitam zasto je nasa kavica postala prava tapija...sad se kafenise po svim ostalim temama, nazalost.

zima,zima ovdje too much bura i kisa.jutros mi se nije dalo ici na masazu po ovom vremenu. bolje sto puta snijeg nego bura i kisa
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Post Reply