Tema je ocigledno ozbiljna.
Ja osim zuba,koje sam napokon sredio,nisam zakacio neke bolesti i sl.
Hvala dragom Bogu !!!

Moderator: sanela
Ma nije Yugo to nesto ozbiljno.Metadon oce napumpati onako nezdravo,znam dok sam bio na odrzavanju,pa se onako debeli vukli od kafica do kafica i uz odvratno znojenje,smijeh bez kompresije i mlacenje slame oko, ama bas nevaznih stvari,radovali sto smo na''dobrom putu''.A Sun kaze da joj taj znanac i dila,pa reko mozda je od toga.Onima sa problemom jetre se izvinjavam.YugoStar wrote:Ja se izvinjavam za moj "posalica" komentar.
Tema je ocigledno ozbiljna.
Ja osim zuba,koje sam napokon sredio,nisam zakacio neke bolesti i sl.
Hvala dragom Bogu !!!
Ma gluposti.....to da zubi odu od metadona i sl....pogotovo od secera u dopu. Imam isti broj zubi uvijek....tj. nemam tri komada jer sam bio nemaran kada sam bio klinac, ali zato sada mozda cak i forsam to pranje zubi. I da, jedan zub mi zubar shebo jer ga nikada nije popravio kako treba.tubalkain wrote:Meni isto fali jedan zub, treba implant, i baš petica koja je važna za žvakanje, a rupe sam godinu dana popravljao, al nisam siguran dal' su ikad dokazali, da se zubi kvare od metadona, ili od šećera u dopu, meni se ćini da mnogi ovisnici vole slatko i/ili ne peru dosta zube oa da je to od toga.