ok manson, kontam da si dobronameran...i ja ono kada sam napisala, napisala sam iz najboljih namera, jer svi mi ovde na ovom forumu imamo istog "neprijatelja", i sa njim se trebamo svadjati, objasnjavati, boriti...ne medjusobno se prepucavati, dokazivati (ti to inace volis, ne? tvoje reci) ko je bolji, ciji je nacin bolji...itd itd.....ali to sam vec rekla u prethodnom postu....ono sto hocu da kazem jeste da to sto danima govorim da trenutno ne vidim neki smisao, da sam prazna, tuzna....ne znaci da najavljujem recidiv...bar ja na to tako ne gledam, kod mene nema najave...ne razmisljam danima unapred...spontano sve....jednostavno sam govorila kako se osecam, sto ne znaci da cu zato sto sam tuzna ili prazna, da potrcim odmah i sredim neki dop.....naprotiv, prazneci se, a ne kupeci sve u sebi, smanjujem i samu mogucnost da zavrsim nesto....ne kazem da ne bih volela, ali znam da ne smem....hoces da kazes da ti nisi pozeleo, da nikada nisi pomislio ala bi bilo dobro uraditi se sad,ali iskren budi .ne moras mi odgovoriti, ali odgovori sebi..ako kazes ne, onda to bas i nisi iskren..kako mi ti sam rece pitaj gorana...jer i on, kako mi je rekao, pomisli nekada isto to,sigurno mnogo redje nego ja, ali on je cist 7 godina, ali i on isto tako zna da ne sme....jer svi znamo da prvi put nikada nije poslednji....a takvim nacinom razmisljanja-tuzna je, ne vidi smisao niucemu,...pa ti odmah zakljucujes da najavljujem recidiv, onda ja isto mogu reci-manson rece kako mu je dosadno, jako dosadno ovih dana, ooo pa to verovatno znaci da ce napraviti recidiv!..posto svi znamo da je narkomanu, izmedju ostalog, i dosada veeliki neprijatelj...i cest uzrok recidiva, zar ne?...ali ja to ne govorim,ni ne pomisljam, prosto kontam dosadno mu je...naci ce si neku zanimaciju i sve ok...tako i ti trebas kontat, tuzna je, prazna je, tek kratko cista, jos uvek pomalo sludjena, ali izborice se, ima cvrstu volju ostati cista, ide redovno na AN, razgovara sa prijateljima...proci ce je i ta tuga...i NECE NAPRAVITI RECIDIV...jer zaista nemam nameru prolaziti sve ovo ponovo,a ne, nikako!!!samo danas, svako jutro ustajem i govorim sebi samo danas....i tako to ide iz dana u dan....a tuga ce proci....sve ovo bice juce....MANS0N wrote:OBM,nesto hocu da ti napisem,a necu da me pogresno shvatis.Znaci ima par dana ti najavljujes recidiv.Ne znam jesi li ti toga svjesna,ali fino svima oko sebe najavljujes da ces da se puknes.Ono kroz cvijece i kako nista nema smisla,pa cak i ovim postom kako je svaka "borba" ,borba,ti to pises.Cuvaj se toga.Sa ovisnoscu,narocito sad kad si kratko cista,moras biti beskompromisno na noz.Dobronamjeran sam,pa razmisli.Uostalom pitaj i Gorana.
pozdrav, i zaista ovo shvati dobronamerno