Zabrinuta Ja!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Magy

Post by Magy »

Aj ih ogovaramo! :-D
Salim se, ni ne znam likove, nego samo hocu da kazem kako mi je ovaj avatar od Igle u plastu sena brutalan, prosto me hipnotise i jako mi je smesan hahahah, ludi pingvini haaaaah
:smt005 :smt043 :smt044
too weird to live
too rare to die
Luna

Post by Luna »

ili mozda "e tuko jedna naivna"...pa ga zvekne po glavi dok ovaj ne gleda. Znaci podmuklo-mislim da je to znacenje :wink:
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

A ovaj avatar koji Megi naziva "brutalnim"ima ustvari skriveno značenje i poruku!
"Sve vas treba tako gurnuti, udaviti vas u vašim sopstvenim govnima!"

:smt044
ili mozda "e tuko jedna naivna"...pa ga zvekne po glavi dok ovaj ne gleda.
Da,da da nešto od toga jeste sigurno.....Ili se možda radi o diskriminaciji pingvina :smt037
Magy

Post by Magy »

Bas je brutalan avatar!
:lol:
too weird to live
too rare to die
Igla.U.Plastu.Sijena

Post by Igla.U.Plastu.Sijena »

pepeljuga84 wrote:
A ovaj avatar koji Megi naziva "brutalnim"ima ustvari skriveno značenje i poruku!
"Sve vas treba tako gurnuti, udaviti vas u vašim sopstvenim govnima!"

ili mozda "e tuko jedna naivna"...pa ga zvekne po glavi dok ovaj ne gleda.
Da,da da nešto od toga jeste sigurno.....Ili se možda radi o diskriminaciji pingvina :smt037

evo pepeljuga84 skužila..pa neka ti pojasni, ja nemam volje jer mi se nešto čini da ti je previše stalo da mi na neki način doskočiš, uhvatiš u nedosljednosti..nema tu predispozicije za bilo kakav razgovor. Insistiranje na tome da neko nije skužio značenje tvojih riječi u siromašnom kontekstu odaje utisak da si nesposobna da razlučiš bitno od nebitnog..subjektivno od objektivnog. Možda i jesi, ali shvati da ljudi koji te čitaju ne moraju to da znaju.

Kada analiziraš psihologiju sagovornika ili protivnika (jer to ja tebi očigledno i jesam )treba da budeš precizna i konkretna - izbjegavaj riječi tipa k.., zavist, glupost, frustracija..nemaju efekta.
Optuživati nekog da ne zna da broji do tri, čak i da je opravdano (a nije naravno, jer svaki moj post izazove reakciju..što li, pitam se) je, onako, djetinjasto i sugeriše da si ti posebno ponosna na to što znaš da brojiš do tri.
Sve što ja napišem ti i još neki osjećate potrebu da komentarišete..baš svaki post..to može da bude zato što je sve što ja kažem za tebe neobično, novo, zbunjujuće. Ja sve tvoje komentare i ne čitam jer, da budem iskrena, skoro sve sto ti kažeš za mene je prastaro, opšte, dobro poznato i ne mnogo interesantno..Valjda se tebi zbog toga čini da mi za pisanje postova treba mnogo vremena..knjiga.. ili neka specijalna motivacija mimo i preko pravljenja budale od nekog poput tebe. Nije mi potrebna i nema je.
Take care..ima i mnogo prijatelja tamo negdje iza tvoje ograde..možda su i pravi.. za promjenu
Magy

Post by Magy »

Koji si lik! Pa ti cak znas stvari i unapred! Evo, ja stvarno imam potrebu da iskomentarisem tvoje laprdanje.

:smt069
too weird to live
too rare to die
M4j4

Post by M4j4 »

Da vam ispricam vic: Sretnu se CD i ploca. CD kaze ploci :"Sta je,stara,jos si na igli"?
hahahahahahaha :-D
Image
M4j4

Post by M4j4 »

Iglo,ne znam sta sa tobom nije u redu,ali ocigledno nemas smisla za humor,sto diras pepeljugu,c c c....
sto se Marka tice,stvarno ga nema...hmm...jebote!
a sto se tice vedada,ja nisam stekla takav utisak da on zbog nekih "kacenja" sa doticnima nije vise na forumu,najverovatnije ima covek obaveza...uostalom,nije proslo mesec dana,vec oko nedelju ...polako...
Image
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Marko se javlja na duznost!

Nije me bilo neko vreme... nisam se ubio, ako to budem radio, ostavicu u oprostajnom pismu napomenu da vas obaveste (ili bar nekog od vas pa on nek obavesti ostale posto ja necu biti u mogucnosti).

Inace, Marko je nasao posao, radim po 12 sati i onda dodjem kuci i spavam, ustanem, cimam se po kojekakvim shemama, jurim pare, robu... znate kako vec to ide, a i prosli mesec sam napravio astronomski racun za telefon pa reko da malo iskuliram. Bas lepo od vas sto se brinete za mene.

Nego... sinoc mi je stigao subutex!!! Danas treba da ga pokupim i za par dana krecem u avanturu sa njim. Posto treba da se 3. decembra do 18h javim u kasarnu na sluzenje vojnog roka, morao bih da se skinem do tad.

I to je to, otprilike...
Pozdrav svima!
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
Luna

Post by Luna »

bilo bi pozeljno :-D
inace ces se sjebati ko foka :wink:
zelim ti sve najbolje
Locked