pepeljuga84 wrote:A ovaj avatar koji Megi naziva "brutalnim"ima ustvari skriveno značenje i poruku!
"Sve vas treba tako gurnuti, udaviti vas u vašim sopstvenim govnima!"
:smt044
ili mozda "e tuko jedna naivna"...pa ga zvekne po glavi dok ovaj ne gleda.
:smt044
Da,da da nešto od toga jeste sigurno.....Ili se možda radi o diskriminaciji pingvina :smt037
evo pepeljuga84 skužila..pa neka ti pojasni, ja nemam volje jer mi se nešto čini da ti je previše stalo da mi na neki način doskočiš, uhvatiš u nedosljednosti..nema tu predispozicije za bilo kakav razgovor. Insistiranje na tome da neko nije skužio značenje tvojih riječi u siromašnom kontekstu odaje utisak da si nesposobna da razlučiš bitno od nebitnog..subjektivno od objektivnog. Možda i jesi, ali shvati da ljudi koji te čitaju ne moraju to da znaju.
Kada analiziraš psihologiju sagovornika ili protivnika (jer to ja tebi očigledno i jesam )treba da budeš precizna i konkretna - izbjegavaj riječi tipa k.., zavist, glupost, frustracija..nemaju efekta.
Optuživati nekog da ne zna da broji do tri, čak i da je opravdano (a nije naravno, jer svaki moj post izazove reakciju..što li, pitam se) je, onako, djetinjasto i sugeriše da si ti posebno ponosna na to što znaš da brojiš do tri.
Sve što ja napišem ti i još neki osjećate potrebu da komentarišete..baš svaki post..to može da bude zato što je sve što ja kažem za tebe neobično, novo, zbunjujuće. Ja sve tvoje komentare i ne čitam jer, da budem iskrena, skoro sve sto ti kažeš za mene je prastaro, opšte, dobro poznato i ne mnogo interesantno..Valjda se tebi zbog toga čini da mi za pisanje postova treba mnogo vremena..knjiga.. ili neka specijalna motivacija mimo i preko pravljenja budale od nekog poput tebe. Nije mi potrebna i nema je.
Take care..ima i mnogo prijatelja tamo negdje iza tvoje ograde..možda su i pravi.. za promjenu