OVERDOSE

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Sagitarius

Re: OVERDOSE

Post by Sagitarius »

malmase wrote:Aj..bar nisii zaglavio...
mislim... kombinacije su .."boli glava" [burnout]
Ma kad sam bio navučen,nije me bilo briga šta trpam u sebe.Samo da "odlijepim" od sebe i svoje savjesti.
A najgore što me ta gomila tableturina ne bi ni "pucala".Srećom,ovo zadnje navlačenje je bilo kratkotrajno,pa sam(a i ona),relativno bezbolno prešli na Subutex.
Vjerovatno ćemo do kraja godine i s tim stat,treba njega lagano smanjivat,ima i od toga krize,polaganim smanjivanjem ne bi trebala bit nepodnošljiva,a srećom,ne pijemo nikakve dodatne sedative,pa će bit dosta i 2-3 apaurina,ako baš zagusti.
selma

Post by selma »

S ozirom da je do kraja god...prilicno je brzo...
kad vidim ljude da su pola zivota na tome...ili cio.. :smt015
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
Sagitarius

Post by Sagitarius »

malmase wrote:S ozirom da je do kraja god...prilicno je brzo...
A čuj,sto ljudi sto ćudi.
Kao dugogodišnji ovisnik,uvijek ću prije prihvatit supstituciju,nego brzo skidanje.Teško se "prešaltat" na život bez opijata,kad ti je pola života prožeto njima.Supstitucija mi daje određenu dozu sigurnosti,tako da ne moram strepit svaki dan hoće li nešto naletit pa da se puknem,iako i uz subutex se borim sa sobom.
Ovako se posvećujem više sebi,pokušavam stavit život pod "svoje".Onda kad se stabiliziram i to ostvarim,onda ide i skidanje do potpune apstinencije.
selma

Post by selma »

Sagitarius wrote:
malmase wrote:S ozirom da je do kraja god...prilicno je brzo...
A čuj,sto ljudi sto ćudi.
Kao dugogodišnji ovisnik,uvijek ću prije prihvatit supstituciju,nego brzo skidanje.Teško se "prešaltat" na život bez opijata,kad ti je pola života prožeto njima.Supstitucija mi daje određenu dozu sigurnosti,tako da ne moram strepit svaki dan hoće li nešto naletit pa da se puknem,iako i uz subutex se borim sa sobom.
Ovako se posvećujem više sebi,pokušavam stavit život pod "svoje".Onda kad se stabiliziram i to ostvarim,onda ide i skidanje do potpune apstinencije.
Nesto sam htjela reci,ali zaboravih..cekaj..sjeticu se..
to ti je kad radis vise stvari... :axe:
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
nowa

Post by nowa »

Umrli mi svi od overdosea a ja odlucila da se skinem.Eeeh, jos kad bi to bilo tako lako.....
Ne shvatam ljude koji overe i overe i overe i....opet se urade.Ma ja bih njih sve :axe: :lol: :lol: :lol:
Mirna i spokojna........?????????????????????
Post Reply