OVERDOSE

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Samantha

OVERDOSE

Post by Samantha »

Dragi forumasi, molim vas da mi odgovorite. Kako overdosis utice na vasu volju za skidanjem.

Hvala unaprijed.

Samantha
Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
Modesty

Re: OVERDOSE

Post by Modesty »

mislim da sve ovisi koliko je kome stalo do vlastitog života...neko može pomislit:nebi bilo loše da i ja tako skratim muke a neko drugi bi pak pomislio:užas,pa ovo se i meni može destit...bolje je živjet,malo se pomučit pa nastaviti uživat u životnim radostima kao sav ostali "normalan"svijet.
nadin

Post by nadin »

imala sam u životu više padova već uspona ali na to nikad nisam pomislila.U zadnja dva mjeseca od overdose-a mi je umrlo dvoje prijatelja.bili smo drama dobri ali to nikada nisam ni slutila da će tako okončati svoje živote.Svi patimo na način na koji nam je suđeno ali to mi je tako kukavički pobjeći od sebe i problema.
WHO DARES,WINS
...iva...

Post by ...iva... »

eto vidiš nadin da ima u tebi pozitive draga... samo je treba iskopati.... :)
nadin

Post by nadin »

znam draga iva da negdje u dubini još imam pozitivnih stvari.i sad sam u defektu teškom ali zaista da overiram to mi nije ni u planu.i ja bježim od problema,ne suočavam se s njima ali isto tako život mi je drag.puno drag..........
WHO DARES,WINS
selma

Post by selma »

[quote="Samantha"]Dragi forumasi, molim vas da mi odgovorite. Kako overdosis utice na vasu volju za skidanjem.

Hvala unaprijed.

Samantha[/quote
Mozda je prije dobijes?
:smt117 ...u zavisnosti...od toga u kolikom si sranju
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Iskreno-više puta u životu sam overila-i iskreno čim krene nova zikra-bolelo me je uvo samo da se opet uradim.
Dosta prijatelja(ako ih tako mogu nazvati) mi je overilo u zadnje dve godine-prva dva tri overa su me ozbiljno pogađala(dok se nisam uradila).Sada dok apstiniram-ili su nestala osećanja-ali overi me sve manje pogađaju...
Nemam pojma...
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Priscila

Post by Priscila »

Kad mi je dečko umro 2003 i god dana nakon toga najfrend bila sam se slomila skroz, i usporila malo...
Najprije kad mi se dečko predozirao, sam se još jače uništavala, mislim da sam htjela umrjet s njim... Kad mi se isto desilo frendu doživjela sam živčani slom...
Nakon toga sam prestala s tim na neko vrijeme... :?
U međuvremenu ih je još puno umrlo, ali sam valjda otupjela nakon ovog... :? A uostalom ovo su bili poznanici... Nismo bili toliko bliski...
Jedino mi je uvijek bilo zanimljivo šta sam frendove uvijek gubila, dečke ili bivše dečke, frendica mi nije ni jedna umrla... Osim nekih koje sam onako površno poznavala...

Ja sam se izvrnula dva ili tri puta, ali uvijek bi došla k sebi nakon par minuta, nisam nikad na hitnoj završila ili sl.
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

I meni su bivši umirali-i što kažeš valjda sam otupela posle ko zna kog overa...
I drugovi...i poznanici...
Nema tu pomoći ako čovek ne uradi sam za sebe... :roll:
Tako barem kažu...

E poz Priscila :supz:
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Overdose?
Ja sam ih dva progrmio,ozbiljna.Da me to nešto streslo i nije.Prvi put mi malo bilo neprijatno,buđenje u hitnoj,svi te gledaju ko vanzemaljca.

Drugi over isto na hitnoj,valjda mi previše Narcana dali,stresla me kriza,pa i nisam nešto bio pod dojmom overa.Otrčao sam riješiti dop.
Post Reply