NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

rajouno

Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Post by rajouno »

Polako samo,moras biti strpljiva...zajeban je taj proces resocijalizacije,ja dugo nisam mogla sebi da dodjem..tj posle god dana sam pocela normalno da izlazim iz kuce.Ali bogu hvala,isplatilo se.Cuvaj se i nemoj se sada puno forsirati oko ucenja,priusti sebi malo odmora...radi nesto sto te opusta i zaokupi misli poz stvarima...ajde ljubim te :wink:
PER ASPERA AD ASTRA...
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Hehe Saša pa daj znala sam-ali veru mi pomislila sam na tebe kad sam ovo kucala(čitala sam juče tvoju priču-ono detaljno),i reko mrzi me sad da pojašnjavam...Pare sam već dala za lečenje i blokade-psihići su kao gratis do godinu dana...
Mislim ne kažem ja da ti nisi delimično u pravu,ali nemože on da živi umesto mene-i on si i nervira zato što mi uvek priča istu priču.Kao,uključi se u život,ne možeš samo da spavaš i da spavaš-uzmi uči-radi nešto...I taj fazon
Istina volela bih ja(po mogućstvu muško čeljade :-D ) da me neko sluša ceo dan i celu noć...i tako u nedogled...Nemam pojma-danas me zove kao ortak-i priča mi zaposlio se i sad kao zna živeće za prvi i petnaesti u mesecu :smt073 -i ja uhvatim sebe kako razmišljam koji je datum-i ono trgnem se-kao neće moći imaš blokade-i onda se opet trgnem-kao sad će kraj blokada-i opet se trgnem-kao KAKVO JE ZABOGA TO RAZMIŠLJANJE,i prekinem vezu(kao žurim i to)...
Nemam pojma kao nisam u depresiji ali ipak jesam-i uhvatim sebe da se svađam sa kevom-naravno jer mi govori istinu-kao danas ti baš nije ok(mislim se čuj danas)...
I radi se o tome što MORAM da iscooliram.Mislim moram-šta to znači ali bio bi red( i sad ono standarno) i zbog mojih i zbog mene.Što reče keva juče nisi više tako mlada da se zajebavaš-ali nisi ni matora da ne možeš ništa da postigneš u životu...
A joj :axe: :smt096
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Modesty

Post by Modesty »

pepeljugo,sve i da si dala pare tom šarlatanu što sale kaže a nisi zadovoljna sa njim...čuj klima glavom...nezadovoljan tobom ili svojim radom?

Promjeni doktora,neću ja ali neka ti sale kaže ko možda jedino u BG nije šarlatan...ja sam je i previše reklamirala i dalje stojim iza toga jer je mene izliječila.
Doktor ne sluši samo da te sasluša i vidimo se sledeći put...treba da pogodi u žicu svakog ponaosob i da kaže šta i kako,da te vodi,da ti bude oslonac ,alter ego....i tako sve dok te neizvede na pravi put gdje ćeš moći koračat sama.

Omare prijatelju,e nek si se malo brčno u moru...ja odoh sutra sabajle :wink:
Nadam se dobrim vjestima od tebe kad se vratim.
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Ma kamo sreće da je problem u doktoru...
Naravno da je nezadovoljan mojim radom-kad ništa ne radim...
A iskreno-muka mi je i od lekara,psihijatara,"dobronamernih"(navodnici nisu uzalud i ne mislim ni na koga sa foruma)...
Ma biće boplje-mora :roll:
Modesty

Post by Modesty »

pepeljuga84 wrote:Ma kamo sreće da je problem u doktoru...
Naravno da je nezadovoljan mojim radom-kad ništa ne radim...
A iskreno-muka mi je i od lekara,psihijatara,"dobronamernih"(navodnici nisu uzalud i ne mislim ni na koga sa foruma)...
Ma biće boplje-mora :roll:
Nija draga bitno njegova dobronamjernost...to mu kao ljekaru nije prvobitna svrha nego njegova stručnost da te motiviše a to je ono što tebi treba.....neko koga ćeš iskreno poštovat i na neki način mu se divit,imati potpuno povjerenje u njega.
Tvoj neuspjeh je i neuspjeh tvog ljekara,ne uzimaj svu krivicu na sebe..."nisam ništa radila" da te je on bolje motivisao,radila bi i ti više i bolje.
Po tome se razlikuju dobri i loši doktori,tj. stručni i manje stručni.
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Pazi-ja sam se bila vezala za svog doktora koji me je 2001 ili 02 primio u Drajzerovoj(posle je radio privatno).I čovek je skroz stručan(ne kažem to kao laik-nego to govore ljudi stručni u svojim krugovima za njega),i stvarno se cimao oko mene.ali na kraju-ili se on suviše vezao-ili ne znam ni ja šta...sve u svemu isuviše je emotivno reagovao.
Šta hoću da kažem.
Ne može meni da pomogne ničiji savet-ako neću da ga poslušam.Ili po sistemu na jedno uđe na drugo izađe.Možeo on da se polomi oko mene-ako ga ja ne poslušam-ode sve u vodu(ne samo psihijatar nego bilo ko)
Da naglasim-ne branim ja nikoga-nego tako stvari stoje.
Modesty

Post by Modesty »

razumijem draga šta hoćeš reći i to je istina ali je isto tako istina da tada možda nije bilo "tvoje vrijeme" i mene je prije rata liječio jedan od najeminentinijih ljekare ex Yuge ali ja još nisam bila dotakla svoje dno i nije mi mogao pomoći.
zabac

Post by zabac »

srecan put modesty ;-)
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

E pa ne verujete šta se meni dešava...
Zvoni me danas fon-ja vidim nepoznat broj-i ne znam ni zašto ali javim se...Kad ono ortak sa kojim se nisam čula sigurno pola godine...
I on kao -pita kako sam,ja ono bila sam na skidanju...I on pita da li hoću da izađem da zavarimo-ja kao mrzi me-moram da se tuširam,i on kao DAĆU TI JA LAJN AKO TI ZNAČI ZBOG PSIHE :!:
Ali čuj zbog psihe-ja se mislim-gde si bio dok sam se raspadala u zikri-sad me cimaš-jebem ti sve da ti jebem(izvinjavam se zbog jezika-razumite)..
Naravno kažem NE ali tako se iznerviram-još on krene da me cima kao ajjjjjjde ajjjjde-DA NE VERUJETE :!:
E pa šta se meni neće desiti... :roll:
Sagitarius

Post by Sagitarius »

To ti je klasika,kad se skineš,iza svakog kamena izviri neki *ebeni junkie,s kojim si bio u šemi 96',pa hoće da te počasti,onako za dobra stara vremena,ili neko slično sranje.Kad si u krizi,nema ih ni da ti prokuvani pamuk daju.
Post Reply