NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
Moderator: sanela
Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
Polako samo,moras biti strpljiva...zajeban je taj proces resocijalizacije,ja dugo nisam mogla sebi da dodjem..tj posle god dana sam pocela normalno da izlazim iz kuce.Ali bogu hvala,isplatilo se.Cuvaj se i nemoj se sada puno forsirati oko ucenja,priusti sebi malo odmora...radi nesto sto te opusta i zaokupi misli poz stvarima...ajde ljubim te 

PER ASPERA AD ASTRA...
- pepeljuga84
Hehe Saša pa daj znala sam-ali veru mi pomislila sam na tebe kad sam ovo kucala(čitala sam juče tvoju priču-ono detaljno),i reko mrzi me sad da pojašnjavam...Pare sam već dala za lečenje i blokade-psihići su kao gratis do godinu dana...
Mislim ne kažem ja da ti nisi delimično u pravu,ali nemože on da živi umesto mene-i on si i nervira zato što mi uvek priča istu priču.Kao,uključi se u život,ne možeš samo da spavaš i da spavaš-uzmi uči-radi nešto...I taj fazon
Istina volela bih ja(po mogućstvu muško čeljade
) da me neko sluša ceo dan i celu noć...i tako u nedogled...Nemam pojma-danas me zove kao ortak-i priča mi zaposlio se i sad kao zna živeće za prvi i petnaesti u mesecu :smt073 -i ja uhvatim sebe kako razmišljam koji je datum-i ono trgnem se-kao neće moći imaš blokade-i onda se opet trgnem-kao sad će kraj blokada-i opet se trgnem-kao KAKVO JE ZABOGA TO RAZMIŠLJANJE,i prekinem vezu(kao žurim i to)...
Nemam pojma kao nisam u depresiji ali ipak jesam-i uhvatim sebe da se svađam sa kevom-naravno jer mi govori istinu-kao danas ti baš nije ok(mislim se čuj danas)...
I radi se o tome što MORAM da iscooliram.Mislim moram-šta to znači ali bio bi red( i sad ono standarno) i zbog mojih i zbog mene.Što reče keva juče nisi više tako mlada da se zajebavaš-ali nisi ni matora da ne možeš ništa da postigneš u životu...
A joj :axe: :smt096
Mislim ne kažem ja da ti nisi delimično u pravu,ali nemože on da živi umesto mene-i on si i nervira zato što mi uvek priča istu priču.Kao,uključi se u život,ne možeš samo da spavaš i da spavaš-uzmi uči-radi nešto...I taj fazon
Istina volela bih ja(po mogućstvu muško čeljade

Nemam pojma kao nisam u depresiji ali ipak jesam-i uhvatim sebe da se svađam sa kevom-naravno jer mi govori istinu-kao danas ti baš nije ok(mislim se čuj danas)...
I radi se o tome što MORAM da iscooliram.Mislim moram-šta to znači ali bio bi red( i sad ono standarno) i zbog mojih i zbog mene.Što reče keva juče nisi više tako mlada da se zajebavaš-ali nisi ni matora da ne možeš ništa da postigneš u životu...
A joj :axe: :smt096
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
pepeljugo,sve i da si dala pare tom šarlatanu što sale kaže a nisi zadovoljna sa njim...čuj klima glavom...nezadovoljan tobom ili svojim radom?
Promjeni doktora,neću ja ali neka ti sale kaže ko možda jedino u BG nije šarlatan...ja sam je i previše reklamirala i dalje stojim iza toga jer je mene izliječila.
Doktor ne sluši samo da te sasluša i vidimo se sledeći put...treba da pogodi u žicu svakog ponaosob i da kaže šta i kako,da te vodi,da ti bude oslonac ,alter ego....i tako sve dok te neizvede na pravi put gdje ćeš moći koračat sama.
Omare prijatelju,e nek si se malo brčno u moru...ja odoh sutra sabajle
Nadam se dobrim vjestima od tebe kad se vratim.
Promjeni doktora,neću ja ali neka ti sale kaže ko možda jedino u BG nije šarlatan...ja sam je i previše reklamirala i dalje stojim iza toga jer je mene izliječila.
Doktor ne sluši samo da te sasluša i vidimo se sledeći put...treba da pogodi u žicu svakog ponaosob i da kaže šta i kako,da te vodi,da ti bude oslonac ,alter ego....i tako sve dok te neizvede na pravi put gdje ćeš moći koračat sama.
Omare prijatelju,e nek si se malo brčno u moru...ja odoh sutra sabajle

Nadam se dobrim vjestima od tebe kad se vratim.
- pepeljuga84
Ma kamo sreće da je problem u doktoru...
Naravno da je nezadovoljan mojim radom-kad ništa ne radim...
A iskreno-muka mi je i od lekara,psihijatara,"dobronamernih"(navodnici nisu uzalud i ne mislim ni na koga sa foruma)...
Ma biće boplje-mora
A iskreno-muka mi je i od lekara,psihijatara,"dobronamernih"(navodnici nisu uzalud i ne mislim ni na koga sa foruma)...
Ma biće boplje-mora

Nija draga bitno njegova dobronamjernost...to mu kao ljekaru nije prvobitna svrha nego njegova stručnost da te motiviše a to je ono što tebi treba.....neko koga ćeš iskreno poštovat i na neki način mu se divit,imati potpuno povjerenje u njega.pepeljuga84 wrote:Ma kamo sreće da je problem u doktoru...
Ma biće boplje-mora
Tvoj neuspjeh je i neuspjeh tvog ljekara,ne uzimaj svu krivicu na sebe..."nisam ništa radila" da te je on bolje motivisao,radila bi i ti više i bolje.
Po tome se razlikuju dobri i loši doktori,tj. stručni i manje stručni.
- pepeljuga84
Pazi-ja sam se bila vezala za svog doktora koji me je 2001 ili 02 primio u Drajzerovoj(posle je radio privatno).I čovek je skroz stručan(ne kažem to kao laik-nego to govore ljudi stručni u svojim krugovima za njega),i stvarno se cimao oko mene.ali na kraju-ili se on suviše vezao-ili ne znam ni ja šta...sve u svemu isuviše je emotivno reagovao.
Šta hoću da kažem.
Ne može meni da pomogne ničiji savet-ako neću da ga poslušam.Ili po sistemu na jedno uđe na drugo izađe.Možeo on da se polomi oko mene-ako ga ja ne poslušam-ode sve u vodu(ne samo psihijatar nego bilo ko)
Da naglasim-ne branim ja nikoga-nego tako stvari stoje.
Šta hoću da kažem.
Ne može meni da pomogne ničiji savet-ako neću da ga poslušam.Ili po sistemu na jedno uđe na drugo izađe.Možeo on da se polomi oko mene-ako ga ja ne poslušam-ode sve u vodu(ne samo psihijatar nego bilo ko)
Da naglasim-ne branim ja nikoga-nego tako stvari stoje.
razumijem draga šta hoćeš reći i to je istina ali je isto tako istina da tada možda nije bilo "tvoje vrijeme" i mene je prije rata liječio jedan od najeminentinijih ljekare ex Yuge ali ja još nisam bila dotakla svoje dno i nije mi mogao pomoći.
- pepeljuga84
E pa ne verujete šta se meni dešava...
Zvoni me danas fon-ja vidim nepoznat broj-i ne znam ni zašto ali javim se...Kad ono ortak sa kojim se nisam čula sigurno pola godine...
I on kao -pita kako sam,ja ono bila sam na skidanju...I on pita da li hoću da izađem da zavarimo-ja kao mrzi me-moram da se tuširam,i on kao DAĆU TI JA LAJN AKO TI ZNAČI ZBOG PSIHE
Ali čuj zbog psihe-ja se mislim-gde si bio dok sam se raspadala u zikri-sad me cimaš-jebem ti sve da ti jebem(izvinjavam se zbog jezika-razumite)..
Naravno kažem NE ali tako se iznerviram-još on krene da me cima kao ajjjjjjde ajjjjde-DA NE VERUJETE
E pa šta se meni neće desiti...
Zvoni me danas fon-ja vidim nepoznat broj-i ne znam ni zašto ali javim se...Kad ono ortak sa kojim se nisam čula sigurno pola godine...
I on kao -pita kako sam,ja ono bila sam na skidanju...I on pita da li hoću da izađem da zavarimo-ja kao mrzi me-moram da se tuširam,i on kao DAĆU TI JA LAJN AKO TI ZNAČI ZBOG PSIHE

Ali čuj zbog psihe-ja se mislim-gde si bio dok sam se raspadala u zikri-sad me cimaš-jebem ti sve da ti jebem(izvinjavam se zbog jezika-razumite)..
Naravno kažem NE ali tako se iznerviram-još on krene da me cima kao ajjjjjjde ajjjjde-DA NE VERUJETE

E pa šta se meni neće desiti...

- Sagitarius
To ti je klasika,kad se skineš,iza svakog kamena izviri neki *ebeni junkie,s kojim si bio u šemi 96',pa hoće da te počasti,onako za dobra stara vremena,ili neko slično sranje.Kad si u krizi,nema ih ni da ti prokuvani pamuk daju.