cura ima potencijala
ima srecu pa ima i starce koji joj mogu nesto pruziti
a i sama se bori s faksom i sigurno ce ga zavrsiti,povrh dopa
on nista od svega
osim nje
citam nju i vidim paralele s mojim prijasnjim iluzijama i greskama i laganjem samoj sebi,uvjeravanjem da me smrad pored mene voli,da imamo buducnost bez dopa a on smrad samo koristi moju lovu,grebe se od ljudi preko mog imena
da bi na kraju povrh svega dok sam ja bila u becu isao mom ujaku trazi ni manje ni vise nego 3 soma maraka,kao meni treba,ja imam problem.lagao me da hoce biti cist,da sjedi doma i skida se a peder krisom nabavlja dop najboljem frendu koji drugi dan ide u komunu. to vece se tip urokao i umro u wc-u od overa
to su sve zvakace od ljudi,samo ti se priljepe i sisu te dok ide
narkomanske koordinate
Moderator: sanela
Re: narkomanske koordinate
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
dugo nisam posjetila net..laptop pored mene, a meni ga se neda upalit i priključit na net..depresije me hvataju, iskreno- jedva čekam da dođem kući u ČK, da ti svi ispiti na faxu završe, da se malo kući odmorim, družim s mamom, uživam, jednostavno uživam..a i on i ja se tada malo rjeđe viđamo- jedino predveče, a sada SMO non stop skupa. on je odjebo fax, doma- to jest tu samo sjedi, gleda buljku i gubi dan. već je u 25.-toj, kako sunrise kaže.. dio mog mozga shvaća da si Ti u pravu, a dio se boji ostati sam.teško je to, baš kako kažeš. zajebano. ali nadam se da će sve ok završiti. najvažnije je da se borim i izborim za sebe i svoj život.. pusa i vrući pozdravi iz Jadrana
Bojiš se ostati sama.....mila moja,nije ti on nikakvo društvo niti ikakve koristi imaš od njega...tek kad ostaneš "sama" načićeš ono što vrijedi i što tebi i svakoj normalnoj ženi treba u životu...sad si sama i sjebana a o podršci koju nemaš da i ne govorim....znaš onu staru:bolje sam,nego sa svakim.......daleko ste vi od ljubavi,ta vaša povezanost se zove navika,strah i zajednički interes,tj. droga.
sjedni,procitaj moju ispovijest..i pakao koji smo prosli nas dvoje..njega vise nema...ja sam kao ti imala potencijala,a on samo mene!ja 21,a on 25....misli na sebe!pozz
PER ASPERA AD ASTRA...