Subutex i posao

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

Sagitarius

Re: Subutex i posao

Post by Sagitarius »

Znam,zato i pitam ima li u susjednim državama,prije su ga davali u Jankomiru na detoxu,fino smiri,a nije opijat,te nema navlačenja,tolerancije...Šteta što ga nema,postoji i pod imenom "Clonidine"
igra bez granica

Post by igra bez granica »

Ljudi evo i mene konacno.
Ja sam poceo sa subom 12 mg a sad sam na osam evo prodje i mesec dana kako ga pijem i odlicno sam. kao i vas i mene muci nesanicaali jos uvijek sa normabelom se pokrivam. Sto se tvoje provjere tice nemas sta brinuti kao sto ti je sagy rekao i sunrise takodje nemoj se opterecivati sa tim gledaj sada kako da se izvuces iz svega. Eto i ja sam pre mjesec dana brinuo sta ce biti sa poslom molio boga da mi daju mjesec dana neplacenog kad oni 6 i to mi bas odgovara, tako da sve se sredi kada se hoce tako da mislm da ne treba da brines vece su ti bile sanse da te uhvate dok si uzimao paju nego sada kada se lecis.
Sto se katepresana tice on je lek za snizavanje pritiska ali se daje i u zikri jer kao sto i sami znate on pritisak nam strahovito skace u ziji pa ga onda daju da nam spusti pritisak-tlak kako vam po volji. Nije bas za zajebanciju jer slabi srce posle duzeg uzimanja i verujte posle se samo najebe od njega moj drugar se skinuo ali se zajebao sa katepresanom i danas ima problema sa srcem. Ti si pro vojink i mislim da ti to bas ne treba u zivotu ali dobro moze neko vreme da se uzima on te uspavljuje zbog niskog pritiska lupam 60-40 tako da te komira.
Koliko vec dugo uzimas subove? sta si uzimao pre na cemu si bio?
Sagy kako napreduju tvoje vene ima li boljitka?
Ja za par dana idem u novi sad pa cu videti ima li tamo katepresana pa se mozemo dogovoriti Sagz eto mene u 7 mjesecu u splitu pa ti mogu donjeti ako hoces javi se na pp pa se dogovorimo. Iron odakle si ti?
Sretno u tvom lecenju!!!!
sunrise

Post by sunrise »

Motorist
Luna kaze da je to isto
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
iron

Post by iron »

U Hrvatskoj ima Katapresana sigurno jer mi je doc dao trajni recept za njega....i u terapiji mi je.
Ima ga u ljekarni kod doma sportova u Zagrebu.
dalmatinac1979@

Post by dalmatinac1979@ »

Sagitarius wrote:Taj dupli recept(s brojem tvoje osobne),mislim da ostaje u nekom registru,upravo zato da ako te policija zaustavi,imaš opravdanje za posjedovanje narkotika,a onda ti ne mogu ništa.
apsolutno u pravu,mene su ovo lito u ZG zaustavili te mi nasli sub,odveli u postaju drzali do ujutro.Oduzeli sub.te nakon nekoliko dana zvali iz policije da dodem po njega jer su provjerili kod dr.a reka san im neka se malo pocaste,a ja cu lako doci do druge kutije :rock: :vom: :finga: :snakeman: :rolleyes: :butthead: :arrow: :?: ;-) :-D :D 8)
sanela

Post by sanela »

dalmatinac1979@ wrote:
Sagitarius wrote:Taj dupli recept(s brojem tvoje osobne),mislim da ostaje u nekom registru,upravo zato da ako te policija zaustavi,imaš opravdanje za posjedovanje narkotika,a onda ti ne mogu ništa.
apsolutno u pravu,mene su ovo lito u ZG zaustavili te mi nasli sub,odveli u postaju drzali do ujutro.Oduzeli sub.te nakon nekoliko dana zvali iz policije da dodem po njega jer su provjerili kod dr.a reka san im neka se malo pocaste,a ja cu lako doci do druge kutije :rock: :vom: :finga: :snakeman: :rolleyes: :butthead: :arrow: :?: ;-) :-D :D 8)
wow, blago se tebi, pa možeš bez problema nabaviti subove kod tete koja ima svoju apoteku :smt041 Mnogima sad ovdje voda ide na usta. Upozorila sam te u vezi ostvarivanja kontakata za nabavku subutexa. Ukoliko to nastaviš raditi bićeš banovan s foruma. Dragi, došao si na pogrešno mjesto.
batman

Post by batman »

dupli recepti su vam samo papirologija zbog toga jer je to opijat i tako ljekarne i doktori vode evidenciju izdavanja istih.kad dodješ dignuti sub njima ostaju oba recepta i daš osobnu da ti mogu zapisati podatke jer na receptu nema tvojih osobnih podataka nego broj osigurane osobe.nije to nikakva komplikacija.
ja bi vam preporučio da ne mješate tablete za spavanje uz sub jer nije dobro.ako malo lošije spavaš s vremenom če biti bolje.ja osobno sam par puta popio npr apaurine i to ima 10godina unatrag.
zbog tih tableta možete imati te paranoje na subu ako ih korisnik ima ili je sklon njima već prije ta kombinacija to samo pospješuje(kao okidač).ja di ti preporučio ako već piješ sub da ga piješ samog bez miješanja ostalih lijekova.jer su to jako različiti lijekovi po svojoj kemiskom sastavu i možeš imati samo suprotan efekt.(može biti ali i ne mora).
to što ti se ne spava to je sasvim normalna stvar i to neka te ne brine.nego razmišljaj o tome kako sad posložiti život u normalu ako si to fakat odlućija a s vremenom kako i maknuti sub ali sve u svoje vrime i sretno 8) !!!
Post Reply