JOS SAMO NIJEDNOM

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Vlado_M

Re: JOS SAMO NIJEDNOM

Post by Vlado_M »

Jebiga prijatelju... Da si maler, jesi.

A stari ti je slican mom. Starog mi je pravo tesko izbaciti iz takta, ali ako ti uspije, onda je to pravo zanimljivo za gledati. Staru, naravno, niko ne uzima za ozbiljno... Mene su vjerovatno zamijenili u porodilistu ili sam pokupio najgore osobine njih dvoje. Ti geni su pravo zajebana stvar.

Nek je glava citava, a ostalo ce narasti...
YugoStar

Post by YugoStar »

Pravo mi je drago sto se prica "Auto" zavrsila pravo dobro !
narcohimno

Post by narcohimno »

zdravo ljudi.samo da vam saopstim kako mi je krenulo.sinoc nagazim stolicom,ljuljajuci se,mobilni telefon a jutros mi crkne monitor i moradoh pazariti novi... zelim da zahvalim bogu sto misli na mene pa mi daruje zivot uzbudljiviji od indijane dzonsa.ako mi se uskoro ne desi nesto lepo,ozbiljno cu razmisliti o najbezbolnijem nacinu suicida.pozdrav
Last edited by narcohimno on Wed Jun 04, 2008 10:33 pm, edited 1 time in total.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

hahaha e jebi ga narko, pa kakav si momir peh ni suicid ti ne bi posao za rukom ...
sanela

Post by sanela »

narcohimno wrote:zdravo ljudi.samo da vam saopstim kako mi je krenulo.sinoc nagazim stolicom,ljuljajuci se,mobilni telefon a jutros mi crkne monitor i moradoh pazariti novi... zeleo da zahvalim bogu sto misli na mene pa mi daruje zivot uzbudljiviji od indijane dzonsa.ako mi se uskoro ne desi nesto lepo,ozbiljno cu razmisliti o najbezbolnijem nacinu suicida.pozdrav
joj narco, ja te taman htjedoh banovati na sedam dana da se malo iskuliraš, a onda pročitah tvoj post i umalo se ne udavih od smijeha. Izvini, ali ne mogu da vjerujem da se nekom ovakve stvari dešavaju. Ali, jbga nek je živa glava. :D
sanela

Post by sanela »

Zona Sumraka wrote:hahaha e jebi ga narko, pa kakav si momir peh ni suicid ti ne bi posao za rukom ...
ja ga zamišljam ko onog lika iz Alan Forda koji se iz broja u broj pokušava ubiti, ali mu nikako ne polazi za rukom... hahahaha
narcohimno

Post by narcohimno »

mozda i podsecam na lika iz legendarnog alana forda ali ne na ludog samoubojicu,vec na bob rocka...velika surla i prgavost i nezadovoljstvo po prirodi.
a sto da me banujes sanela?sta sam sada uradio?pozdrav
Last edited by narcohimno on Wed Jun 04, 2008 10:10 pm, edited 1 time in total.
YugoStar

Post by YugoStar »

Zmaju moj,onaj post sa zeljama i pozdravima je moj pokusaj da talenat za salu,posalicu,zajebanciju i te stvari prenesem na "papir",ali ostade pokusaj.U svakom slucaju nije ironija,cinizam i hinjizam.Gotivim te,jednostavno.Kontam te pravo.
Ja sam dijete Monty Paytona,Alan Forda,ranih Nadrealista...Nesmijem se vicevima,ustvari smijem se reda radi,ali su mi generalno truba.
Ponekad sam ljubomoran na Vladu i tebe...fino pisete.Mene su uvjek smatrali za lika sa dobrim humorom,pogotovo kad me bolje upoznaju,ali nisam se rodio za pisanje...jebaji ga....
Nego djelujes mi OK,zadnjih dana,ma sta god pisao....budi dobar i cuvaj se!
narcohimno

Post by narcohimno »

kao sto su neki"pojedinci" i pretpostavili da ja nisam bas sasvim otisao sa foruma(zao mi je sto sam napravio onakav"spektakularan odlazak u stilu ODOH JA KO VAS JE..." Ali sta je tu je.i naravno da sam ja tu gvirkao onako kukavicki,kao gost,da me neko ne vidi i to.ono sto me zabrinulo je cinjenica da je forum postao teska smorcina...sta vam je ljudi,sto ste smoreni???zar nijedan komentar da izazove moju kritiku...?u stvari ima jedan,serem ali sa njim cu se kasnije pozabaviti...i ona sunrise se previse razmahala sahovnicama ali i to je ok...i za kraj da dam izjavu o utakmici koja je izazvala veliku paznju TURSKA-HRVATSKA(suvise sam smoren da bi isao na jednu temu koja postoji)cestitam turcima...odradili su dobar posao,svaka cast...ajde budite mi pozdravljeni.
joesspappa

Post by joesspappa »

Dje si, grom te ne ubio...!?
Kakav je zivot u apstinenciji? Jel ima neko hladjenje u Drini ovih dana?
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Post Reply