JOS SAMO NIJEDNOM

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
narcohimno

JOS SAMO NIJEDNOM

Post by narcohimno »

kao i mnogi ovde nisam vican pisanju,ustvari zadnji put sam pisao kao srednjoskolac pa prema tome nemojte ocekivati basaru za kompom jer se moja prica razlikuje od drugih samo u drugacijem sastavljanju recenica a pogadjate,prica je ista kao i u 90 posto slucajeva.rodjen sam 1981 i svoju karijeru smrdljivog narkosa sam zapoceo pre 5-6 godina.poceo sam da se drogiram sa svojim najboljim ortakom iz ciste dosade posle svrsetka srednje skole.naravno,po sablonu prvo smo poceli da duvamo i to nas je drzalo negde oko 2 godine.kada smo se smorili od vutre provalili smo trodone i u kombinaciji sa vutrom smo se odvaljivali svakodnevno.zaboravio sam da napomenem da sam iz loznice gde su se troksi,bukvalno mogli u apotekama nabavljati na komad te stoga nije bio problem nabavljati ih po vrlo niskoj i pristupacnoj ceni.posle godinu i kusur dana,stupio je zakon o zabrani prodavanja trodona bez recepta i posle krace fizicke zikre resio sam da se dam u promet alkoholizmu i tu sam se po prvi put iskreno zaljubio u jednu devojku.zahvaljujuci njoj pronasao sam potpuno nov smisao zivota pa prema tome nisam imao potrebe za daljnim preseravanjem sa alkoholom pa sam batalio sve to.mozda sam povremeno tu i tamo duvao ponekad ili eventualno progutao koji troks a to se desavalo veoma retko jer je nabavka istih,kao sto sam napomenuo u tekstu bila veoma teska a i nisam osecao potrebu jer mi je devojka bila primarna i nisam zeleo da mi bilo sta pokvari to sto sam imao sa njom. nastavice se
Last edited by narcohimno on Wed Apr 30, 2008 11:46 am, edited 1 time in total.
Vlado_M

Re: jos samo jednom?

Post by Vlado_M »

Nastavi. Nemoj da te ometu nestasna djecica koja u igri začatavaju teme...
joesspappa

Post by joesspappa »

narcohimno Dobro dosao... nastavi, istovari se...

A ti doVla spameru jedan...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
narcohimno

Post by narcohimno »

desi dovla,hvala na podrsci.elem da nastavim svoju takozvanu pricu.u to vreme kada sam,da kazem,izgubio glavu za tom devojkom desilo se da je moj najbolji ortak,koga cu od sada pa nadalje da zovem djomla(krace je a i lakse se pise)dobio poziv od nase voljene nam otadzbine te je on brze bolje se odazvao,nebi li se tako sto pre otarasio problema zvanog gudra(ili zbog patriotizma,jebem li ga)tako da sam imao i tu olaksavajucu okolnost koja mi je omogucila da se jos vise posvetim vezi a manje razmisljanju o gudri jer smo zajedno druzeci se,jedan drugog vukli na dno(klasika).i tako,mic po mic dok je vreme prolazilo,prolazila je i euforija,pa sam polako pocinjao da shvatam da sam u totalno novom problemu zvanom POGRESNA ZENA.vremenom su maske popadale i vrlo brzo sam bio u kurcu jer sam od strane nje vec bio upecan.e sad,zamislite ovu kombinaciju,NEISKUSAN+EMOTIVAC=GLUP.da ne davim sada kako je sve teklo u vezi,jer to nije tema,ukratko jebavala me je na sve moguce nacine(u to vreme se djomla uveliko skinuo iz vojske)sve dok mi jednog dana moj drugar aco nije saopstio radosnu vest da me je riba ladno prevarila,sto sam ja iz poznatih razloga primio veoma tesko.nebih sad da zvucim kao neka placipicka(sto verovatno i jesam)ali to je za mene bio kraj sveopsteg smisla i postojanja na ovoj smrdljivoj planeti koju zovemo zemlja.strasno sam patio,nisam jeo,nisam spavao...jednom recju,bauljao sam kao zombi i onda kao takav nabauljao sam na djomlu koji je posao tada kod jednog zajednickog prijatelja.krenuo sam i ja sa njim gde mi je on kao pravi samaricanin videvsi mene sjebanog svesrdno ponudio svoju pomoc u vidu jedne velike crte braon boje koju sam ja oberucke prihvatio.povlacenjem crte su(sto bi rekla ona baba kurana na reklami za sampon protiv peruti)svi moji problemi nestali kao rukom odneseni.kakva ironija zar ne?nastavice se
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Ajde Narcohimno nastavljaj, cekamo da te citamo, pozz
Nadam se da si dobro! 8)
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
narcohimno

Post by narcohimno »

sta se desilo?pritisnuo sam komandu POSALJI i ode mi kilometar teksta u pizdu materinu?e stvarno nemam zivaca za ponovno pisanje...
hellfire

Post by hellfire »

deshava se to i meni redovno...ubuducce pre nego shto pejstujesh text ti ga sachuvaj za svaki sluchaj...ja tako radim skoro svaki put...nema druge, jbg!
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
narcohimno

Post by narcohimno »

uzeh da procitam ovo sto sam do sada napisao i razmisljam...kakva gomila nebitnih gluposti i proseravanja na jednom mestu...da li je ovaj delirijum koji sam napisao posledica gudre,koja mi je sjebala mozak ili je bila u pitanju nesanica(koju sam dobio kao nagradu za moje kvalitetno gudriranje)?pokusao sam da napravim pitu od govana,al`ne ide.to vam je kao da odete u wc da se iskenjate i odjednom vas drmne inspiracija da napisete pricu o tom uzvisenom i nesvakidasnjem cinu...sad mi pade na pamet pesma na tu temu-IDI U WC I TAMO SERI,PA POSLE TOGA RUKE OPERI...a? sta kazete?evo,ovako...iskreno se izvinjavam svima koji su ovu tragi-pokusaj-pricu procitali(vidim da ima par vas koji ste se zajebali).sad mi je i olaksanje sto sam zagubio nastavak...uuuhhh...nije mi dobro od ovog buljenja i glupe tastature...cim se setim poente ovog ludila,nastavicu...a sad odoh u krevet,da probam da se sastavim...UP THE IRONS.
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Samo se ti nama lepo naspavkaj, a za PISANIJE sta da ti kazem ista stvar, ko zna zasto je to dobro sto te ne procitasmo u onome sto ti je pobeglo?
Lepo neko vozi ONO
NEKO TO ODGORE VIDI SVE
Pozz
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
narcohimno

Post by narcohimno »

naravno od spavanja slabe vajde,pa da obrazlozim zbog cega sam zapravo ovde.da ne davim puno dop sam probao pre skoro tri godine i od tada se rvem sa tim djavolom.bilo je tu raznih pokusaja(naravno,bezuspesnih)skidanja,raznih malverzacija,manipulacija sa bliznjima...bla,bla...truc,truc...dok mi svega toga nije doslo preko glave...najvise me je pogodilo kada sam poceo da citam na pogledima svojih prijatelja-EEE MOJ JADNI DRUZE.ironija je u tome da sam mislio u svojoj ludoj glavi kako sve savrseno kamufliram i da nema sanse da me ljudi izvaljuju.najvise u zivotu mrzim sazaljenje.stao sam pred ogledalo i rekao sebi-NECES VISE MAJMUNE.od tog dana je proslo mesec i kusur dana kako nisam uzeo dop.krenuo sam,na svoju ruku sa tramadolima,poceo sa deset komada dnevno i smanjivao dok nisam dosao do svega dva komada.znam sta svi misle o takvoj terapiji,ali ja,jednostavno ne mogu da priustim sebi takav luksuz da se obratim za pomoc(zato sam ovde)jer mislim da mi matori nebi izdrzao takav udarac jer ima opasnih problema sa visokim pritiskom.s`druge strane neverujem nesto ni u komune,sta kao odes tamo,radis k`o konj za hranu i vodu,zivis u strogom celibatu(ovo sam,doduse usavrsio do perfekcije) i na kraju od takvog zivota dodjes kuci zeljan svega i...gledao sam mnoge ljude koji su se vracali u takvom stanju i pocinjali sve ispocetka.poznavao sam jednog koji sada nije navucen i on je sada pokojni.e sad sledi pitanje koje upucujem vama,malo iskusnijim dzanama.kako da se otarasim ove jebene nesanice i ova dva troksa na sto bezbolniji nacin?moram i da se pohvalim da sam fizicki dosta uznapredovao(sto sa psihom nije slucaj),dobio sam oko deset kilograma i redovno treniram.sada mogu da uradim tri serije po sedamdeset sklekova...a? sta kazete na to?nije lose(izvinjavam se,malo mi je proradio ego)...samo da napomenem i ovo-svi koji zele da mi savetuju da se obratim za strucnu pomoc ili da se obratim svojima,neka ne trose dzaba prste.vec sam rekao da nemogu sebi priustiti takav luksuz.e,odoh sad u krevet na partiju kung-fua i biciklice...unapred zahvalan.UP THE IRONS!!!
Post Reply