narkomanske koordinate

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Modesty

Re: narkomanske koordinate

Post by Modesty »

Zona Sumraka wrote:Ivane, a sto ti smeta moj istancani smisao za humor?

ispravila bih te zono i nazvala bih ga,sofisticiranim..........hahahahah narko pazi da ne uletiš ušljive i nepobereš ih facom hahahha a jest zona zahebana,vidiš li ti to druže ivane :lol: :wink:
narcohimno

Post by narcohimno »

vidi sad i ove!?!hoce li mi neko reci ko je taj fantomski ivan i ima li bar neki dokaz da je isti smrdljao po forumu.od silnog ponavljanja,fazon(nazovimo ovu besmislenu pricu tako) je istrulio pa nemam zivaca se ponavljati jer vidim da ste se vas tri urotile protiv mene...okej,neka bude po vasem...ja sam ivan-narco-dalibor,ko god on bio...glupa sunrise... :butthead:
nasdvoje

Post by nasdvoje »

alo ljudi..by the way: NISMO MI ZALJUBLJENI U DOP! to neka bude svima jasno..zašto toliko nemate vjere da ću/ćemo uspiti?zašto je to tak teško povjerovat??pusss
Modesty

Post by Modesty »

zato što nama to govore dugogodišnja životna iskustva a saznaćeš i ti sama zašto.(na žalost)
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

cuj zasto...nije uopste potrebno da si neki nostradamus pa da znas koliko vam je buducnost uspjesna...
nasdvoje

Post by nasdvoje »

haha..budućnost će biti takva kakvi si sami nju napravimo..a uvelike možemo utjecat na nju- to je istina.. nije kao da nemamo prijatelje koji su danas udani i imaju djece, a isto su se rokali, pa su uspjeli..zahvaljujući dobroj volji..
by the way: danas smo se enoormno jjako posvadjali/mislim da bi trebali prekinut jer ništa ne vodi ničemu..
ali fakat ništa... ljubav kao da je ishlapila- nestala.... brijem da kaak smo se skinuli sa dopa da smo i "mi"
polako nestajali...sigurno, ali lagano..boli me to, teško mi je. ali nema se smisla mučiti...fakat nema smisla..
e, da..naručena sam za 1q0.mjesec da odem na skidanje u bolnicu- više komunu..tj.oboje.. saa hepta da se skinemo, ali
da budemo pod nekim nadzorom- lakše će nam puuno bit... kaj mislite o tome'?pzzzz :D :)
Modesty

Post by Modesty »

Pa mislimo da je krajnje vrijeme da potražite konkretnu pomoć i da idete negdje....očito je da vam tako ne ide jer u lječenju narkomanije nije ,vrlo često dovoljna samo dobra volja jer smo mi ovisnici nemnoćni pred tim zlom i očas posla padnemo....idite podhitno u neku instituciju a ima i komuna u kojim bi vas sastavii posle izvjesnog vremena.
I zapamti draga,svađe kakve imate ti i tvoj momak apsolutno nisu normalne za jednu vezu,nemoj se u to ubjeđivat jer ti je tako trenutno lakše.Što prije uvidiš istinu,prije češ riješiti problem.
nasdvoje

Post by nasdvoje »

pa kažem, u 10. ili 11.mjesecu idemo na detox.. bit će teško, ali barem ćemo biti zajedno u sobi, zajedno u tome. u dvoje je lakše- kad jedan padne, drugi ga uvjek podigne..mama me uvjek tako učila. a te svađice?mah, upravo smo prošli najnaj težu ljubavnu KRIZURINU_fakat nju mogu tak nazvat. danas smo sjeli- ljepo popričali, ja sam skužila neke stvari i sada je fakat sve supač.uživamo jedno u drogom ko što smo i do sada. i to me jako veseli isto ko i dogovor za odlazak na detoksikaciju..oboje smo presretni- jedva čekamo. bit će teško, ali uspit ćemo. sigurni smo u to.želimo to više od ičeg. a onda da završimo fax i sve 5....
starci presretni, dopktorice takodjer, psihijatrica isto.a i mi. ovih tjedana krećemo na malu "turnejicu"- kamping i mjuza u jednom. naoružat ćemo se dobrom voljom, društvom i otić na dva festivala po tri-četiri dana..jedva čekam- rockeri teški..haha.. dobre sam volje- šaljem je malo i Vama.. budite mi dobri i pametni!!!
PZZZZZZZZ i pussss
sunrise

Post by sunrise »

meni se ne cini da on tebe dize nego upravo suprtno?!
ti sama imas neke sanse, zajedno jako male
I, vjeruj mi, zamapti sta ti kazem, ako jednog dana budes cista ili oddjes makar do sub-a ti ces biti ta koja ces ga odjebati.
Svi smo mi to prosli, te romeo-julia ljubavi i sve spike koje idu uz to. Sta,sad imas 21god a on 25 i vise nije neka faca kao kad si imala 17.
Tebe ceka ok buducnost,imas mamu uz sebe i starce koji ce ti pomoci i nesto pruziti, pogurati kad treba.
Necu ici dalje i reci ti bas sta sve mislim o njemu ali da si sama imala bi 5 puta vise uspjeha i manje tereta na ledjima. Trebas se boriti za sebe i sa sobom svaki dan a ne i za sebe i konja koji te zakljuca,uzme svu terapiju i lovu i ode se srediti vani
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Modesty

Post by Modesty »

strašno...šta ti je mladost ludost...ali nadoćiće već ona na to što joj pričamo samo molim Boga da ne bude prekasn.
Post Reply