narkomanske koordinate

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

nasdvoje

Re: narkomanske koordinate

Post by nasdvoje »

večer svima koji su ovaj petak kući..sami..pred kompom..
baš se osjećam gluupoo..izluđuje me fax, ne znam kud sa sobom.. popila danas svu terapiju, sve za do ponedjeljka, tak da tek u pon ujutro dobivam novu.. nemam blage veze kak ću izdržat.. eh, da.ovaj tjedan smo opet povisili za 1heptić svaki..došla nam new doktorica.ova prije, ne psihijatrica, nego opce prakse koja nam izdaje baš izdaje ljekove je bila stara i senilna i davala mi je tjedno po 2kutije svega prepisanog.ova nova glupača smatra da ak sam na terapiijii da nne trebam više od 1lumidol na dan.a ja TREBAM; TREBAM. šta ću/ćemo sada?ne mogu vjerovat. ne ne ne nenenenenen.gotovo je. koliko cu uspit izdržat. i sada imam još samo 20lumidola za do ponedjeljka. a trebam ih sve popit ovaj vikend - jer sam naravno popila svu terapiju i kako ću onda od ponedjeljka. može mi ih dat tek za 3tjedna, tj. hoće. jednostavno mi neda. a XANAxi mi više ne djeluju tolko i normabeli. ovaj mirzaten mi je ok, time se ne kljukam tolko, 3na dan, fluzepam daje, i xanax i normabel, i fluzepam i mirzaten ali ove jebene painkillerse nedaje više od jednog.šta će ti ako piješ heptanon???jebote...pa treba mi!!!!!!TREBA MI; TREBA: ja ću opet završit na psihijatriji, napravit ću nako sranje... ljudi - pomoć... SAVJETI DOBRODOŠLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII..................... h e l p
perica

Post by perica »

kako ti kazes. samo razmisli o tome st si u petak popila terapiju koja ti je trebala do ponedeljka? kako ti kazes. ja se 21 punu godinu borim sa istim sranjem i dalje sam se zajebao.
narcohimno

Post by narcohimno »

uvek moze ispocetka...
adam*

Post by adam* »

Ja znam jednog koji ima 45g a i dalje to prica.
cucla cucla cuclica
nasdvoje

Post by nasdvoje »

ma sve ja to znam.- ali eto, zahebala sam, jako. popila sam ne misleći na dalje..a to je bed. probudih se pred 10min. i to većć u blagoj pred krizi- jebeni heptanon. to je 10puta jače od doppa a od krize tu kod nas umiru mrge od 100kg.
kooma.bojim se, iskreno. otvorih oči, to mi se do sada od kada pijem helte nije desio. kosti, mišići, meso, ma svaka pora- to hebeno zlo uđe u svaki dio mog tijela, mozga, sveega.. uvuče se. a kriza je nemjeriva , nemjeriva..
no, počeh jaukat, mislila sam da će mi kralježnica puknut.užas koja bol. napravih korak i bum. padac. dovukoh se do dnevne- i popih lumidol, koji bi morala jedan inače ću krizizrat. ali manje od 6mi ništa ne znači. tak da sam moraalllaa.
aa.. hvala vam svima na savjetima. pzzz. počinje šljakat, HB. joooj.pzzz
nasdvoje

Post by nasdvoje »

i da PERICE::jako te molim..ispričaj sve, sve što znaš.. pa Ti si to sve prošo..fakat misslim..sve, surovu istinu, kakva god da ona bila..pzz
Last edited by nasdvoje on Mon May 26, 2008 3:37 pm, edited 1 time in total.
nasdvoje

Post by nasdvoje »

moram se negdi ispuhati..ispisati..plačem, uništava me. ON. otišo je, uzeo lovu, zaključo me u stan, ošo s nepoznatim ljudima kelijati. a ja glupača sam mu danas još dala svoju terapiju, samo da ne kemija. ali ne, mora on sjebat.
ja sebe žrtvujem-sutra ću bit na suho, a onda govno jedno ode van, zaključa me i jebe mu se..i još k tome uzme moju paru. sve me to užasno podsjeća na stare dane, dane jada, bijeda, tuge, nesreće, mizerije. JA nisam više ta osoba. ne DOPUŠTAM da me se više iskorištava. a on neprestano radi to, zna da može, pa zašto ne bi?glupaču je lako smotat- voli me... zajebi spiku.sljedi ozbiljan razgovor.
ali najgore od svega jeste što ću OPET popustit i neću ga ostavit. a morala bi. ja znam, a srce kao da neda. kukavica sam, slomim se pred njim.. i sada plačem ko luda, mogla bih se ubiti, a sve zbog tog jebenog dopa..sve samo zbog tog sranja..
toliko sam ga puta preklinjala, molila..plakala pred njim..NEMOJ IVICA.. nemoj..dijete smo izgubili zbog tog govna, mi smo propali, starci su ti u kurcu, moja mama pati, ja patim, psihički me to uništava, ja nisam takva bezdušna - ja imam grižnju savjesti.. ali ne..još samo ovaj put.zajebi tu spiku.TI SI TAJ koji MENE uništavaš psihički. i ponekad mi se čini da to radiš namjerno.. nemoj mislit da nećću i ja jednom puknut - a onda će bit svega. stvari i ti ćete letit na ulicu, ali ovaj put za ozbiljno..
ljudi sorry na ovome:-(
saša-ex

Post by saša-ex »

Nikada, ali NIKADA se necete izleciti ako ostanete zajedno. Idite u Reto centar, u pocetku cete biti odvojeni, posle nekog vremena mozete opet biti zajedno.
SAMO CEO ŽIVOT...
Modesty

Post by Modesty »

"NIKAD"

Potpisujem!

Imaš dvije mogućnosti drag,da to shvatiš i prihvatiš što prije i počneš se liječiti u nekoj od komuna,bez isprika,roditelji ovo,roditelji ono,jer im je od ovog kako sad živiš ne može biti gore i druga mogućnost je da digneš ruke od svog života jer ovo kako si do sad pokušala da se liječiš,vidiš i sama da ne vodi samo ka dnu....bezdan tuge i očaja.
nasdvoje

Post by nasdvoje »

alo..ma sve se to događa u žaru strasti..takve stvari i riječi koje izgovorim..to je normalno u vezi...
a o lječenju - po stoti put.. komuna- ne! ZNAM DA ĆU/ĆEMO USPJETI I TO JE TO: SVE JE U GLAVI A MI SMO U GLAVI POSLOŽILI SVE, BAŠ SVE KOCKICE I ZNAMO DA HOĆEMO I MOŽEMO STIĆ DO KRAJA! DRŽTE PALČEVE...
PZZ :D :) :D :drinkers:
Post Reply