Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
...iva... wrote:pazi samo da ne naletiš na e na kakav sam ja naletila... da te ne sjebe jedan ko njih 100. Pazi se! Ako već uzimaš taj jedan i veliš da ti je dovoljan što onda ne bi uzimao NITIJEDAN? Taj jedan isto radi štetu vjeruj.
A kakav je taj bio pa te sjebo???
Pa dobro mislim, nemoram uzimat mogu se i napit...
Taj jedan me hvala Bogu nije sjebo psihički ali je bilo dovoljno da više mi ne padne napamet da uzmem.. ako želiš detalje oko toga pošalji mi pm jer nije uredu da o tome pričam tu na forumu a ja ću ti rado ispričati što mi se dogodilo...
ni na kakvoj osnovi godina uzimanja ne mozes vaditi takve zakljucke da ti se nece nista desiti, i najbolji vozac formule godinama vozi 300km/h pa se i nakon godina iskustva zabije uzid i nema ga... vise... ja i ti smo u istim godinama i jednostavno moras drugacije razmisljati, prije svakog ex-a jutro moze biti drugacije ne onakvo kakvim si ga zamisljao.. jos uz to kako mislis da ce te frend poslusati u vezi savjeta kad ti sam uzimas narkotik.. i pitaj ga je li on poceo uzimati svako dva mjeseca jedan i kako je dosao na tu ideju da se sada puca svaki dan???!!!!
..podji kamo zelis ici, budi ono sto zelis biti, zato jer imas ZIVOT ili DAN pred sobom..
....Ipak bit će bolje, naucila sam nesto iz proslosti one....
netko wrote:ni na kakvoj osnovi godina uzimanja ne mozes vaditi takve zakljucke da ti se nece nista desiti, i najbolji vozac formule godinama vozi 300km/h pa se i nakon godina iskustva zabije uzid i nema ga... vise... ja i ti smo u istim godinama i jednostavno moras drugacije razmisljati, prije svakog ex-a jutro moze biti drugacije ne onakvo kakvim si ga zamisljao.. jos uz to kako mislis da ce te frend poslusati u vezi savjeta kad ti sam uzimas narkotik.. i pitaj ga je li on poceo uzimati svako dva mjeseca jedan i kako je dosao na tu ideju da se sada puca svaki dan???!!!!
..podji kamo zelis ici, budi ono sto zelis biti, zato jer imas ZIVOT ili DAN pred sobom..
Ok, hvala tebi ...ali mislim da sebe doboljno znam. mozda je prica klasicna, al ja znam sebe. I imam mnogo razloga zasto ne bi nista vise...U svakom slucaju hvala vam jos jednom svima od srca. Pozz