Bobice i speed

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Timba

Bobice i speed

Post by Timba »

Novi sam ovde pa eto ovim prilikom da vas sve pozdravim :D

E ovako, registrovao sam se zato sto imam jedan problem..
Naime, moj drug, najbolji drug se navukao na bobe i speed. Ajd bez bobica i moze ali bez speeda ni dan. Probao sam da budem sa njim 24 sata, dolazio kod mene, ja kod njega al uvjek kada dodje vidim da ga hvata ta neka kriza i da se bas navukao. Mada on to ne zeli da prizna ni samom sebi, to se vidi.
Ljudi stvarno sta da radim???

Uzmem i ja bobu al mozda jednom mjesecno il jednom u 2 mjeseca. al on to radi svaki dan..
Ima brata koji je bas super decko, stariji je od nas. MIslio sam da ga izofiram njemu al neznam to mi je nekako lose...
Mislio sam da odemo na more jedno 10-tak dana pa mozda bude bolje...???
Boban

Re: Bobice i speed

Post by Boban »

Pozdrav,najveci deo je do njega da li on ustvari hoce da se skida sa tog djubreta...mozes pokusati gomilu stvari ali prvenstveno on mora da se opece na nesto u vezi sa tim i malo se probudi.
Timba

Post by Timba »

BOBAN wrote:Pozdrav,najveci deo je do njega da li on ustvari hoce da se skida sa tog djubreta...mozes pokusati gomilu stvari ali prvenstveno on mora da se opece na nesto u vezi sa tim i malo se probudi.
Problem je u tome sto smo mi to zajedno radili 2 godine...U te dvije godine ja sam pojeo jedno 20 boba...znaci odprilike svaki mjesec po jednu. I on je isto tako radio...Medjutim sad svaki dan se mora drogirat...
On je upao u drustvo sa kojim je to poceo radit svakodnevno. Sve traje vec odprilike 2 mjeseca...
netko

Post by netko »

e vidis on je poceo s tim i nije u predubokoj fazi sto znaci da treba pomoc i da treba da se izvuce sto prije, mislim ja ne vidim nikakvog efekta biti na bobama i speedu svaki dan, blejat nagudriran i prosipati umjetnu energiju. ti s frendom sjedi i popricaj zasto mu to treba i gdje ce sve otici lagano kad im ujutro bude trebalo spustanje pa se neko pojavi sa horsom a onako vec nagudrirani posegnu i zatim.. pokusaj razgovarati i urazumiti ga dok ne bude kasno ali ako bude kasno onda ce on tebe potraziti i moliti za pomoc! pozz
....Ipak bit će bolje, naucila sam nesto iz proslosti one....
Timba

Post by Timba »

netko wrote:e vidis on je poceo s tim i nije u predubokoj fazi sto znaci da treba pomoc i da treba da se izvuce sto prije, mislim ja ne vidim nikakvog efekta biti na bobama i speedu svaki dan, blejat nagudriran i prosipati umjetnu energiju. ti s frendom sjedi i popricaj zasto mu to treba i gdje ce sve otici lagano kad im ujutro bude trebalo spustanje pa se neko pojavi sa horsom a onako vec nagudrirani posegnu i zatim.. pokusaj razgovarati i urazumiti ga dok ne bude kasno ali ako bude kasno onda ce on tebe potraziti i moliti za pomoc! pozz
Ok, hvala ti ;-)
...iva...

Post by ...iva... »

netko wrote:e vidis on je poceo s tim i nije u predubokoj fazi sto znaci da treba pomoc i da treba da se izvuce sto prije, mislim ja ne vidim nikakvog efekta biti na bobama i speedu svaki dan, blejat nagudriran i prosipati umjetnu energiju. ti s frendom sjedi i popricaj zasto mu to treba i gdje ce sve otici lagano kad im ujutro bude trebalo spustanje pa se neko pojavi sa horsom a onako vec nagudrirani posegnu i zatim.. pokusaj razgovarati i urazumiti ga dok ne bude kasno ali ako bude kasno onda ce on tebe potraziti i moliti za pomoc! pozz

da... i ja mislim da bi bilo dobro razgovarati s njim...

a ti isto nemoj jesti bobice niti jednom mjesečno... ne valja ti to :axe: :-D .
Timba

Post by Timba »

da... i ja mislim da bi bilo dobro razgovarati s njim...

a ti isto nemoj jesti bobice niti jednom mjesečno... ne valja ti to :axe: :-D .[/quote]

Ahahahaha pa dobro nije toliko lose...kad je party neki ili nesto :D...jer stvarno mi dobro bude..jedna me drzi citavu noc :D
Boban

Post by Boban »

Timba wrote:
Ahahahaha pa dobro nije toliko lose...kad je party neki ili nesto :D...jer stvarno mi dobro bude..jedna me drzi citavu noc :D

prvo moras sebi pomoci da bi drugom mogao...pozdrav
Modesty

Post by Modesty »

sa jednom je krenuo svako......to je početak svih nas i sve što pričaš smo pričali i vjerovali mi..ja npr. prije nekih24 godine...sve identično i šteta je što baš želiš naučiti na svom a ne na našem iskustvu .
Vidiš i tvoj prijatelj je vjerovao prije 2 g kao što ti vjeruješ sad,kad ono međutim,okrene se situacija sad pa sad.......i to što si u lošem društvu a rekao si da svi duvaju i piju to njesra što razara mozak....koja vam je zajednička tema kad se oni srede a ti strejt :?: :?: :?: šta misliš,do kad će to tako hunkcionisati :?:
što li narod od pamtivjeka govori:skim si takav si :?:
Ejjjj dječače moj dragi.....djeluješ inteligentno ali izbor ti baš nije neki.....živ bio pa vidio.
Timba

Post by Timba »

Modesty wrote:sa jednom je krenuo svako......to je početak svih nas i sve što pričaš smo pričali i vjerovali mi..ja npr. prije nekih24 godine...sve identično i šteta je što baš želiš naučiti na svom a ne na našem iskustvu .
Vidiš i tvoj prijatelj je vjerovao prije 2 g kao što ti vjeruješ sad,kad ono međutim,okrene se situacija sad pa sad.......i to što si u lošem društvu a rekao si da svi duvaju i piju to njesra što razara mozak....koja vam je zajednička tema kad se oni srede a ti strejt :?: :?: :?: šta misliš,do kad će to tako hunkcionisati :?:
što li narod od pamtivjeka govori:skim si takav si :?:
Ejjjj dječače moj dragi.....djeluješ inteligentno ali izbor ti baš nije neki.....živ bio pa vidio.
Pa dobro, al ja stvarno ne osjecam potrebu ni da probam..pa jebote uradio bi to prije 2 godine da sma htio...ne razumijem da se sad mogu navuci nakon toliko vremena...
Navikao sam na njih kad se napuse ja sam onaj sto ih zajebaje...aj kakav si to i slicne stvari..
i sad je taj problem sto ja i da hocu oni meni nece dati da zapalim...jer znam kakvi su...zivimo u istoj zgradi znam za njih od kad znam za njih...drugaciji sam od njih i oni to znaju..
Post Reply