Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
prvo moras sebi pomoci da bi drugom mogao...pozdrav
Svaka čast Bobane!!
Timba, još si mlad, svi su tako krenuli...baš kao i ti jednom mesečno...
Pa da, ali to kod mene traje 2 godine..
Od sad sam bezboroj puta bio u situacijama kad sam mogao uzet sta god hocu. Al nikad nisam. Ma jednostavno me ne privlaci ni da probam!!!!
nikad se ne zna sta te ceka, ne moras ti biti kao drugi pa postepeno prelazit sa gudre na gudru da bi dosao na posljednju, ima ih koji vutru nisu zapalili a pucaju se horsom. normala kralju... ovo su samo nasi komentari, a izbor je tvoj. pozz
....Ipak bit će bolje, naucila sam nesto iz proslosti one....
pazi samo da ne naletiš na e na kakav sam ja naletila... da te ne sjebe jedan ko njih 100. Pazi se! Ako već uzimaš taj jedan i veliš da ti je dovoljan što onda ne bi uzimao NITIJEDAN? Taj jedan isto radi štetu vjeruj.
Timba wrote:Ahahahaha pa dobro nije toliko lose...kad je party neki ili nesto ...jer stvarno mi dobro bude..jedna me drzi citavu noc
hmmm, hmmm, hmmm... :smt044 :smt044 :smt044 zajeb... tu jednu kad ti dodje tripovanje, pa tijelo postane imuno na tu jednu, nema efekta.. sta je ovo , daj jos par, dvije, tri, pet... uleti neko s tripom, evo legendo drama roba probaj jednu sta, kad vec ex uzimas.. ovo, ono svidi ti se .. drama jedna kontas jebo... ex odsad idemo na trip... i laganini.. up + down = underground ( al ne underground scena nego groblje).. pa se ti zajebaji.. covjek je najlabilnija osoba na svijetu..
uostalom pomazes frendu a nama pricas kako zadajes i ti bobe.. kakav je to efekt upoce nemas pojma sta pokusavas, mozda da se pohvalis... moglo bi nas se jos hvaliti, ali to nije za hvalu, sta i kolko ko moze izdrzati.. sve u zivotu se izdrzi jedno izvjesno vrijeme a onda se nesto desi a sta?? to ovisi o nama.. pozz
....Ipak bit će bolje, naucila sam nesto iz proslosti one....
Timba wrote:Ahahahaha pa dobro nije toliko lose...kad je party neki ili nesto ...jer stvarno mi dobro bude..jedna me drzi citavu noc
hmmm, hmmm, hmmm... :smt044 :smt044 :smt044 zajeb... tu jednu kad ti dodje tripovanje, pa tijelo postane imuno na tu jednu, nema efekta.. sta je ovo , daj jos par, dvije, tri, pet... uleti neko s tripom, evo legendo drama roba probaj jednu sta, kad vec ex uzimas.. ovo, ono svidi ti se .. drama jedna kontas jebo... ex odsad idemo na trip... i laganini.. up + down = underground ( al ne underground scena nego groblje).. pa se ti zajebaji.. covjek je najlabilnija osoba na svijetu..
uostalom pomazes frendu a nama pricas kako zadajes i ti bobe.. kakav je to efekt upoce nemas pojma sta pokusavas, mozda da se pohvalis... moglo bi nas se jos hvaliti, ali to nije za hvalu, sta i kolko ko moze izdrzati.. sve u zivotu se izdrzi jedno izvjesno vrijeme a onda se nesto desi a sta?? to ovisi o nama.. pozz
stvarno ne razumijem. ako si citala ja to radim DVIJE godine. Do sad bi se zalijepio tripom ili pojeo 2 ili 3 bobe da sam htio. Al jednostavno kad se radi s vremena na vrijeme ne vjerujem da tijelo moze postat imuno.
Drugu pomazem jer on to radi SVAKI DAN. I hvala Bogu vec 2 dana nije nista uzeo (bar tako kaze)...a i primjeti se.
Stvarno ne razumijete. Neznam mozda je sa vama islo tako kao sto si ti ispricala, al samnom nije.