ako netko zna neka piše!

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

...iva...

Re: ako netko zna neka piše!

Post by ...iva... »

Ja potpisujem ovo već sve navedeno...

no leptirice lijepo je od tebe što želiš pomoći ali mora znati da se upuštaš u jednu opaku igru.... vrlo opaku... jer povući će i on tebe sa sobom - ne mislim u drogu nego će te psihički i emocionalno iscrpiti a možda se uopće neće skinuti... nego će ti lagati... jer narkomani lažu...

i da... ne puca se on jednom tjedno.. nego svaki dan ako ne i po par puta.... nemoj vjerovati da je jednom tjedno, jer onda svi ovi ljudi koji su tu nebi bili ovdje da je tako...

želim ti sreću i puno uspijeha... kako god ti odlučiš....
mysunrise

Post by mysunrise »

Podsjećaš me na mene od prije....... ček koliko ???? Četiri godine ! Hm.... Baš isto tako sam i ja tada razmišljala, tad kad još nisam iala pojma o ničemu ! I ja sam mislil da se puca jednom tjedno ( kako mi je znao reći) i mislila sam da se to tako može! Tek onih 4 godine poslije naučilesu me svim forama i trikovima kojima se koristio ! S vremenom mi ih je i sam počeo govoriti, kada me lagao , zašto i kako , ali to se desilo tek puno kasnije kada je došao do zida!Kad je shvatio da odlazim... i da je došao do dna...
E sad što je dno ???
Svačije dno je drugačije!
justme

Post by justme »

eh...sve nas ona podsjeca na nas prije izvjesnog vremena, svi smo to prosli, i da su nama govorili,a govorili su ...nismo poslusali tad,vec kad smo se same opekle,opekli.
draga tacno je sve gore napisano,meni je moj decko priznao ( iako sam znala sve vrijeme )tek kad je odlucio da se lijeci..pa i to jos uvijek .............nisam ja sad tema emisije.
hocu reci evidentno je da svaki ovisnik prodje svoj put od pocetka do samog dna, kao i sto taj isti put prodju i oni koji su uz ovisnika.
samo sto ovim...mi cemo samo udaljiti leptiricu ( tako ti je nik? :( ) sa formuma ne i nju od njega.pa ce se ona za par mjeseci godina vratiti,vec debelo izmanupulisana izlagana i tek tad traziti konkretnu pomoc ili savjet.
dakle draga moja, ako neces da poslusas sve gore napisano...zaljubljena si ...sigurno ces jos da mislis da moze nesto da se promijeni ili da on nije toliko narkoman koliko se cini ili kazu drugi...
samo se pazi i cuvaj...i budi ovdje...ili si uzmi pa procitaj,citaj prati sta se desava ovdje na forumu...
misli na sebe!!!!
i pazi..sta god da pitas decka ili nastojis da mu objasnis,kazes dokazes da se drogira ili ne...on ima milion i jednu verziju lazi i "dokaza" da ni ti niti iko ovdje nije u pravu...
cuvaj se i nemoj da nagulis sa ovog foruma...
svi oni gore govore istinu
narcohimno

Post by narcohimno »

ja znam lika koji se roka jednom sedmicno vec par godina...tako da je ne potpisujem nista.
Modesty

Post by Modesty »

koliko je takvih narko????' 1 naspram 10.000....i znaš to odlično zato mi nije jasno zašto navodiš na krivu vodu ionako zbunjenu djevojku?
Post Reply